Моля помогнете! Акне, белези, мазна кожа

• 82 139
  • 165
  •   1
Отговори
# 105
  • 1st floor
Девойки, моля помогнете с какво да започна борбата с пъпките. По лицето не е толкова страшно, рядко ми излиза някоя мъничка...Но гърбът... Sad Бях позабравила за този проблем, но от един месец пак се почна...вече сигурно имам 5-6. Избиват големи , подкожни, огромни... Sad Зинерит-а ли да подхващам?

# 106
Девойки, моля помогнете с какво да започна борбата с пъпките. По лицето не е толкова страшно, рядко ми излиза някоя мъничка...Но гърбът... Sad Бях позабравила за този проблем, но от един месец пак се почна...вече сигурно имам 5-6. Избиват големи , подкожни, огромни... Sad Зинерит-а ли да подхващам?
До сега само той ме е спасявал.Използвала съм го докато свърши,т.е. около 3 месеца и всичко е ок.Като го спра до месец пак старата работа.Но на пазара до сега по-ефективно средство не съм видяла.Последно се подведох с един крем 30мл. 30лв и съм се зарекла повече да не сменям зинерита.От около година пъпки нямам-мажа лицето вместо с крем,с масло от гроздови семки  Peace

# 107
  • 1st floor
Целият гръб ли да мажа, или само пъпките, като почнат да излизат?  newsm78  Прекалих с шоколада десетина дена и ето сега си търпя последствията. Не че без него е съвсем розово положението, но допълнително влоших нещата...А лятото идва , как ще нося потници, не знам...грозна работа...

# 108
Целият гръб ли да мажа, или само пъпките, като почнат да излизат?  newsm78  Прекалих с шоколада десетина дена и ето сега си търпя последствията. Не че без него е съвсем розово положението, но допълнително влоших нещата...А лятото идва , как ще нося потници, не знам...грозна работа...
Аз не вярвам да е от шоколада,то си е на хормонална основа,поне аз така си мисля(може да греша).
Аз винаги съм мацала цялото лице със Зинерита. По упътване май пишеше само пъпката  newsm78

# 109
  • 1st floor
Хормони , да!!!  Sad Ама какво да направя...Преди години пих противозачатъчни, ама се позакръглих в талията като лелка. Пъпките изчезнаха. После ги спрях и сума време не успях да си върна ни килограми, ни пъпки!!!  Mr. Green На края нещата се наместиха - свалих излишното , но и пъпките избиха... Rolling Eyes

# 110
Хормони , да!!!  Sad Ама какво да направя...Преди години пих противозачатъчни, ама се позакръглих в талията като лелка. Пъпките изчезнаха. После ги спрях и сума време не успях да си върна ни килограми, ни пъпки!!!  Mr. Green На края нещата се наместиха - свалих излишното , но и пъпките избиха... Rolling Eyes
Стига бее,аз понеже приключвам с кариерата си на бременела  Laughing ще ходя да ми препишат противозачатъчни.Верно ли се пълнее  Sad

# 111
  • 1st floor
Зависи от организма. Има много хора, които са си ОК.

# 112
същите напълно същите проблеми като на вандела абее това трябва да се ходи на дерматолог да ти иследват кожата и така а не да я съсипваме с всякакви боклуци... има си и периоди когато кожата реагира добре на какъвто и да било продукт,това зависи от климата времето и така нататък..аз дори и от фон дьо тен се обривам абе от всичко затова сега съм спряла да ползвам скъпите боклуци и се мажа единствено с крем от лимон само сутрин...

# 113
Да ви кажа честно не препоръчвам противозачатъчни за това, не заради килограмите те се свалят забеляза съм че около кило се качва на 1 опаковка , ами защото на мен тук таме ми излизаше по някоя пъпка , след третиране минава бързо , но белезите.... та затова ги обиколих всички ''светила'' в града и те за този проблем изписват Диане 35 или аналогичното Клое
И пих го аз това Клое 4 месеца и го спрях в резултат на което с моята супер редовна менструация нещо стана , месеца след спирането всичко ок , а на следващият т.е. този трябваше да ми дойде на 5 , днес е 14 и нищо . Имал ли е някой такъв проблем след подобни хормонални?
А пъпчиците тук таме продължават да си излизат т.е. никаква полза , сладко цял живот съм яла, по много аз съм престрастена, но никога дори през пубертета не съм имала проблеми .

# 114
  • 1st floor
Не бих повторила опита с противозачатъчните само заради пъпки. Проблем с цикъла нямах, нито докато ги пиех, нито като ги спрях. Но тези ужасни килограми... Rolling Eyes Пък и това е намеса в хормоните на организма, която е излишна. На някой няма да навреди, друг ще го отнесе...не се знае как ще реагира тялото...Имам бая закръглена приятелка, качила десет килограма само от една-единствена опаковка.  Crazy Не вярвах, докато не видях снимките. Почнала да носи дрехите на майка си, защото за седмица-две вече нищо не й ставало....И сега вече е с променен хормонален баланс, и освен че си задържа тези килограми вече години, има страхотен проблем с цикъла. Постоянно е по лекари, за да й го предизвикват, защото не й идва сам... Confused От друга страна , темата с противозачатъчните е пълна с доволни момичета. Просто си е шанс как ще реагира тялото...

За да не е спам  Mr. Green - мажа се още със Зинерита. Но точно преди да ми дойде цикъла, ми избиха още три пъпки на гърба...тъкмо завехнат старите - почнат новите... Sad Вярно със зинерита по-бързо завяхват, но остават петна...Тях какво да ги правя? newsm78

# 115

Аз се оправих с Acnidazil.
Не бях имала акнетични пъпти от тийнейджър, но ми се появиха след 40-те.

# 116
  • София-Младост
До сега само той ме е спасявал.Използвала съм го докато свърши,т.е. около 3 месеца и всичко е ок.Като го спра до месец пак старата работа.Но на пазара до сега по-ефективно средство не съм видяла.Последно се подведох с един крем 30мл. 30лв и съм се зарекла повече да не сменям зинерита.От около година пъпки нямам-мажа лицето вместо с крем,с масло от гроздови семки  Peace
Зинерита ме оправи преди 10-тина години точно от това на гърба. Повече не се и появиха, сега девойката го ползва...тя обаче няма акне по лицето, а повече черни точки.

# 117
  • 1st floor
Да, и при мен потуши проблема.  Peace Надявам се да не се появява повече!

# 118
Здравейте, аз съм на 31г и имам пъпки от 13 годишна- това е целия ми съзнателен живот. Не помня как изглежда лицето ми без тях...
Вече взех да се сбръчквам, а гнусните пъпки си седят.
Но при мен проблема е, че ги стискам! Ужасен навик, но така се разтоварвам от стреса, действа ми супокояващо. Когато съм мн заета и нямам време за чоплене да речем  седмица и  кожата ми се пооправя  леко, но после пак развалям всичко.

Ползвала съм какво ли не.Мазала съм се със спирт. От всички боклуци кожата ми се изсуши и дехидратира, може би затова вече ме налетяха бръчките.

Пила съм и противозачатъчни, нито надебелях, нито ми се изчисти лицето Simple Smile
Имам 2 деца, и при двете бремености и малко след раждането кожата ми малко се пооправя, но това е врееменно.
От години не ползвам нищо,нито гелове за измиване, нито кремове.Понякога като се настискам и после се мажа с бебешкия крем Бочко и толкова.

Не знам как точно да опиша пъпките. Не са от тези надутите  червени с бели гнойни  връхчета като типичното акне. По-скоро са някакви подкожни бели точки, основно около носа, по брадата, набелязвам си ги пред огледалото и като ги стискам и излиза суха гной. Имам и по челото  като пори и пак излзиа суха гной при изстискване.
Решила съм да предприема някакви стъпки за почистването на кожата, какъв гел за измиване бихте ми препоръчали? Не може така да не полагам никакви грижи за тая изстрадала кожа. Само да отбележа, че кърмя, така че тярбва да е нещо безвредно.
На първа страница четох за сребърната вода като дезинфектант, тя дали е съвместима с къремене?

# 119
Повдигам и тази  тема, че съвсем замря, а зимата е точният момент за тези проблеми. Моята кожа се промени доста от мазна и смесена стана суха. Вчера козметиката ми след като разгледа внимателно петънцата които си докарах от солариума и хормоните, започна много да ме зарибява по крем с екстракт от охльови Ревив, понеже ми писна от несполуки по този проблем, проучвам има ли видими резултати или са поредният рекламен трик. В нета попаднах и за един друг подобен Гуто, но на половина по евтин . Има ли смисъл да пробвам, кой от двата?

Общи условия

Активация на акаунт