На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 840
  • 736
  •   1
Отговори
# 600
Добро снежно, бедствено утро, момичета!

Я да почнем първо с кафенце:  

Пък после ще видим... Кой с лопата, кой с гребло...  Mr. Green

Тутиии, скапаноооо лятооо!  Joy Joy Joy  Много ме развесели, благодаря ти!  Hug

Димара, наистина трябва да се опиташ да му намалиш водата някак, че и ти не можеш изобщо да спиш така, дебнейки го цяла нощ мокър ли е, за смяна ли е...  Rolling Eyes  То ще е един вид като отбиване предполагам, ще пореве две нощи, пък на третата може и да забрави. Вие биба ползвахте ли?

Мама Зая,  Hug за теб и за болната Калинка горкия! Да му минава бързо!

Пепинка, Зори още няма бенки, но има две родилни петънца, които няма да изчезнат.

Ние май вече официално се отбихме. Не съм я кърмила от 4 дни. Нямам напрежение в гърдите. Никой не се сеща, че му се суче или нещо подобно... Но то накрая беше егати измъченото кърмене. След стоматита не остана почти нищо и тя само се дразнеше, че не теква. Нещата се получиха доста естествено си мисля...

Тая сутрин чух, че в Разград движението на всякакви автомобили по улиците и главните пътища е забранено, с изключение на специализираната техника. На места навяванията натрупали преспи до 3м...  Shocked Shocked Shocked 

# 601
Бубе, ще опитам, дано се получи при нас. Лошото е, че той много се е пристрастил към пиенето на вода, нищо друго не го успокоява. Опитвам се да му измъквам шишето след като е пийнал малко, обаче надава вой и докато не си се напие колкото той си иска, не се успокоява.

Буби, то не само че го дебна да не е мокър, ами като го преоблечеш нацяло той се разсънва, разбужда, понякога отнема доста време, докато заспи наново, изобщо... до гуша ми е дошло. За бибата - интересно че на дневното спане я иска, обаче на нощното не я ще. Само да пробвам да му я пробутам започва едно тръшкане, сърдене.

# 602
  • В две тъмни очички
А-а-а Димара то и аз започвам да надавам вой когато съм си пийнала от ракийката и някой ми я вземе. То или няма да пия или се сърдя ако ми я вземат  Mr. Green Та идеята ми е или даваш на спокойствие да се напие или не даваш... С бибата и Влади беше така. Нощем не я искаше, искаше си шишето или цицата! Ама като видя , че няма да ги получи започна и бибата смуче. А аз настоявах м/удругото. Тя я плюеше, ама аз я слагах и даже леко я притисках - 20-30 сек по-късно тя започваше да си я цока.

Мацки вижте на какво попаднах - пуснала го е една мама, която е бясна, че е купила играчка и на БГ етикета пишело , че е безопасна, а в сайта на Европейската защита не пишело същото - та ето го сайта, поразгледайте го, а отгоре даже има и опция за годината на производство на играчките
http://ec.europa.eu/consumers/dyna/rapex/create_rapex_search.cfm

# 603
Добро утро и от мен,

Буби, аз ще си яхна метлата Mr. Green
Зай, вчера цял ден се надявах да включиш я в скайп, я в някаква мобилна мрежа, накрая вече мислех да звъня, но беше късничко. Да се оправяте, сигурна ли си, че е от зъби, честно казано ми се вижда висока температура от 40 градуса newsm78 аз не съм лекар, но нещо не ми е реално да е от зъби
Бубе, вашто с Влади си е като вица "Няма не искам, ще пиеш една кола"

И ние имахме тежка нощ, Марти заспа към 1 и се будеше на всеки кръгъл час. Накрая в 7 му дадох мляко и заспа дълбоко и тъкмо се надявах, че ще поспя и аз и в 8 и нещо дойдоха от кухнята Shocked Обикновенно идват към 12.30, как пък точно днес решиха да са навреме. Станах извъртях 5те тибетски и сега дремя над едно кафе. Мойто диваче явно е тип сова, то и аз съм така, вечер не мога да легна, сутрин едвам ставам. Той и докато бях бременна по цели нощи ме шутареше, явно още тогава си е бил такъв

# 604
Зай, вчера цял ден се надявах да включиш я в скайп, я в някаква мобилна мрежа, накрая вече мислех да звъня, но беше късничко. Да се оправяте, сигурна ли си, че е от зъби, честно казано ми се вижда висока температура от 40 градуса newsm78 аз не съм лекар, но нещо не ми е реално да е от зъби
Ралче, ами заради зъбите е паднал имунитета и е лепнал грозен вирус...отделно си е крив от зъбите та... Hug После ще чета...

# 605
  • София
Привет!

Еления, съгласна съм, но и аз като Бубето винаги съм се старала да поддържам вярата си. Познавам прекалено добре чувството на безнадеждност и всеки път като го усетя се опитвам да го туширам.

Зайке, оправяйте се  Praynig

dimara, моята също се опикава ако не й сменя памперса когато пие мляко през нощта, а тогава слагам петица  ooooh! Бързо сменям памперса, давам млякото и тя се е унесла, че преобличането освен, че разсънва, ами и сигурно и буди детето, все пак му е мокро и некомфортно.

kak@r@la, аз от Лилето Павлова съм с много добри впечатления още като беше зам. Най-адекватният член на комитета ни за наблюдение.

Бенки няма.

Мишел, имам нещо за теб. До края на деня ще имам нещо и за Катето.

# 606
  • София, Лагера
Влизам да поздравя всички кашлящи и кихащи....
и после ще ви чета (ако зверюгите ме оставят)

# 607
Роси, а за мене нещо нямаш ли  Crossing Arms Laughing Не знам какво раздаваш, но ще го взема

Ноемиhahaha Joy Горкото, сигурно има сенна хрема

# 608
НоемиJoy! Как не получи сътресение това мече, не знам!  hahaha
Кака Рала,  afwitchMr. Green Твойто превозно средство май е най-доброто като вариант в преспите, а?
Димара, може би, както казва Бубето, ако пробваш да си по-настоятелна с бибата нощем може и да се получи.  newsm78  На нас бибата ни е незаменима през нощта, само като се размърда, я бутам и продължава да спи, без да гъкне даже.  Wink

# 609
Добрютрю Simple Smile

какаР@л@ и ние имахме позвъняване в 8:00 от Ян Бибиян - не знам какво се случва днес, но явно доста оплаквания е имало миналата седмица.... а снощи тъкмо ми стана хубаво и ми приседна от туй порицание  Laughing

зайке майке  Hug Hug Hug

Росииии еее много ме зарадва Simple Smile ай лов ю  Heart Eyes

Бубе много добре се е получило с Влади...и аз ще взема да пробвам Адето другата седмица, след като се приберем от Бл-д и се установим окончателно в Сф, че то с тези патувания и смени на леглата трудна работа...

иначе ние сме добре, Ади расте с всеки изминал ден....вече съвсем съзнателно отговаря на въпроса "как се казваш?" с "Адее", най-сетне на стари години се научихме да се качваме и слизаме от легла и дивани безаварийно (след многобройни цицини ) и още и още...а 8-я зъб отдолу почти е пробил и стават 4:4   ooooh! смело напред до края на зъбоНикненето  Peace

П.С. и да почетем всички загинали от бедствието в с. Бисер ....

# 610
Здравейте и от мен! Докато спи ви прочетох и май ще успея и да пиша Simple Smile
Даная от 3-4 дни вече заспива сама в креватчето, което много ме облекчи че с това разнасяне вече е трудно!
Ноеми, аз ако имах такъв ден, направо да съм откачила!

И да питам момичетата, които спряхте кърмата - не пихте ли хапчета за спирането, защото аз знам че трябва задължително да се пият , нищо че може и да няма капка кърма. Предпазвали от бучки и мастит. Поне аз първия път като реших да спра кърменето, мамолога ми изписа хапчета, но жалко че не помня как се казваха Sad

# 611
забравих да попитам за Ети - тръгнала ли е на работа? има ли новини?

bandit30 аз не съм пила хапчета, тя кърмата постепенно спря при мен и вече окончателно нямам! хапчета не съм пила, не съм много компетентна относно "за" и "против", но до колкото съм чувала не е за предпочитане да вземаш хапчета....нека по-компетентните момичета споделят мнения "за" и "против"

# 612
Момичета,да оставим темите- морал,манталитет,вяра,търпение,държава,политика.Това може да се нищи до безкрай.
нека си говорим за бебетата.
А днес най- добре е да сведем глава в знак на съпричастност към загиналите и техните близки. Sad

# 613
Тая сутрин чух, че в Разград движението на всякакви автомобили по улиците и главните пътища е забранено, с изключение на специализираната техника. На места навяванията натрупали преспи до 3м...  Shocked Shocked Shocked  
Дам и бабата на мм е със счупена ръка и заради обстановката не могат да я закарат до Търговище за да я оперират.
И сигурно тя сама си е виновна,а не фирмата,която трябва да почисти пътищата.

# 614
bandit30 аз не съм пила хапчета, тя кърмата постепенно спря при мен и вече окончателно нямам! хапчета не съм пила, не съм много компетентна относно "за" и "против", но до колкото съм чувала не е за предпочитане да вземаш хапчета....нека по-компетентните момичета споделят мнения "за" и "против"

Peace  И аз като Катето. Но може би все пак Нощни може по-добре да каже. В статиите на ЛЛЛ и НАПК, обаче не пише, че е задължително да се пият хапчета, когато отбиването става постепенно.

Ох, Бебеш, ужасно! Дано счупването да не е много сериозно!

Еления, Кате, за тези хора тъгувам искрено от първата минута, когато чух, че има жертви. Нищо не може да ги върне вече, а какво е можело да се направи, от кого, кой бил виновен наистина май няма смисъл да разсъждаваме, защото вече е късно...

И една хубава новина в този мразовит ден - моя близка приятелка ми се похвали, че ще става мама! Много се вълнувам! Бебчето ще бъде мултинационално, понеже тя е унгарка, а мъжът й - босненец! Яко, а?  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт