Почти съм сигурна,че няма да издържа,но поне ще се опитам.

Гладна мога да издържа само ако спя през този период.
......и странно за мен ,но от както започнах да работя,килцата спадат надолу.Нито диета пазя,нито се движа кой знае колко.Явно от вълнения спихвам.
Няколко дни чета философските теми, които са ни налегнали темичката и все нямам време да се включа. Само мога да кажа, че подкрепям думите на kak@r@la. Дето се вика: няма да се дам без бой.

Пате,честито щъпукащо Дани!

Пепитка,и мойте са все отвити...дори и да не се пробудят ,аз си ставам по навик да ги завивам.

Някой предприел ли е "крачката" заспиване без екстри?Аз се опивам ,но не ми се получава.Вики е свикнал гушнат в мен с млякото да заспива и с 30 минутно друсане и люлеене...като се опитам да го оставя легнал до мен,човека става и си заминава в хола при баща си.
Семки не давам,страх ме е.Пък и ние не сме по чопленето(само ако сме за риба)
надявам се да сте попаднали вече на "вашето" мляко.
Чери, честито първо зъбче на сладката Изи!
Но, всичко е добре, когато завършва добре, та ... честита ви сделка и да повлечеш крак и ние да сключиме скоро такава! 
), но... над 20 г. никой не е правил ремонт на улиците на квартала, в следстие на което асфалт почти няма, а само огромни дупки. Зимата става страшно. Тъй като нямаме и канализация
Всеки ден има по няколко заседнали коли, които само пътна помощ може да ги извади от хватката на зимата!
Доста по-трудни нации са влязли в час по този начин, та ние ли!
))
, какво друго да предложа.