На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 874
  • 736
  •   1
Отговори
# 570
Я, първо да питам, после ще чета назад: може ли да им даваме на тигрите вече слънчогледови семки, обелени разбира се
Че ние вкъщи си цъкаме вечер семчици / тиквени и слънчогледови, все пак аз съм от Вр, а мъж ми е футболен фен Mr. Green/ с винце и малкия тигър много ги хареса, но ме е страх да не го повредя нещо  newsm78

Аз като ви казвам, че ми влияете зле .... от 3 дни съм се разготвила вкъщи, то спагети, то пилешко някакво, то дробчета, то заек, то торта.... вчера мъж ми чак ме пита добре ли съм hahaha и то съвсем сериозно. Но мисля да спирам, че вчера се качих на кантара Shocked нещо съм се изпущила съвсем

# 571
Честито зъбче на Изи, да са здрави и белички всичките, които тепърва ще излизат Simple Smile

Еления, аз разбрах 23.55 започва пълнулунието и мисля, че твърда храна не е позволена, както и мляко (прясно и кисело), май кафе, чай, фреш, вода с евентуално изцедено лимонче и май можеше с мед да се подслади(не съм сигурна) и туй то. И аз ще пробвам да се очиствам. Днес съм на плодове и съм гладна Simple Smile

Пепита, сменихме го млякото за жалост явно не и понесе на стомахчето.

Абе то всеки е прав за себе си за положението. Както и в думите на всяка има доза истина (може и няколко дози), обаче едно не мога да разбера. Ето на пак професии цялостно се заклеймяват. То не бяха лекари, то не бяха учители, то не беше полицията и МВР, то не бяха военни, естествено и таксиметровите шофьори на чело може би като най-големи простаци. Защо хора на база 1-2-5 или 10 случая цяла гилдия или професия се нарочва за нам ква си ?
Еми аз мога да кажа друг случай. Таксиметров шофьор, купува си нова колица, че нали трябва да е до 5 годишна за да се регистрира. Качва се някаква си намазана дама, която не слага колан. Предупреждава я той: "Госпожо сложете си колана" ; "Не ми е удобен, няма"; "Нали знаете, че глобата е индивидуална!?" ; "Ама как така? Няма ли вас да глобят? "  Shocked Shocked Shocked
Приключва смята и новата колица, която е минала преди смяна на автомивка е накрая като кошче за боклук, изхвърлени отпадъци, опаковки, намачкани солети по пода, раздрана тапицерия на задната седалка, изкъртено копче на ел. стъклата , изгорено от цигара, и т.н. и т.н.? Това какво ви говори?
За протокола: човекът е непушач  Peace

# 572
  • София, Лагера
Да разкажа за странния си ден. Днес в 9.30 трябваше да изповядаме сделката за новия апартамент.

Как си го представях да стане? (съвсем реалистично):
Майка ми идва в нас, оставяме й децата, отиваме с Крас при нотариуса, свършваме работа за 1 час и - готово.

Как се получи: Mr. Green
Всички вкъщи се разболяхме... Майка ми е с отит  =>  не може да гледа децата => трябва да се занесем целия катун  Crazy. Сутринта Тервел беше с Т. На мен ми дойде  ooooh!. Загуби се ключа на Ситроена... Голфът е заринат и трудно подвижен  =>  Ще ходим с такси. Цяла сутрин нито една такси компания не вдигна телефона  =>  Крас изрови Голфа и успя да го размърда. Тръгнахме. Оказа се, че в него няма бензин. Докато се чудехме къде ще ни зареже, въпросът сам се реши – оказа се, че сме забравили парите за нотариуса Laughing. Върнахме се. Обадих се на приятелка, която работи наблизо, за да ни закара. Взе ни мацката, и на нея й свърши бензина  Laughing. Додрапахме до бензиностанция... хеле стигнахме с огромно закъснение при нотариуса и... продавачът го няма  hahaha. Бил забравил нещо  hahaha.
Иначе сделката мина добре. Тервел през цялото ми вися на циците, това беше единствения вариант да не мрънка  Laughing
Не знам как звучи отстрани, но беше толкова абсурдно всичко, че през цялото време се смяхме с ММ.

pepink@, в таз бяла държава знаеш какви данъци се плащат  Wink. А тук се казва: "Какво ми дава на мен държавата, че и данъци да плащам"... а и в тази същата бяла държава какво е майчинството? Дето все не ни стигало и на нас, държавата ни не мислила за нас ooooh!... няма рай, това е положението!

Како Рала, даваме семки  Peace

# 573

Оф, като я види тая панда на рекламата на Емека с песничката и откача от кеф. Така се въодушеви, че почти подскочи и падна по лице на килима, но стана и продължи танците, понеже рекламата не беше свършила...  Joy

И Дани нещо подобно с пандата  hahaha Започва да пляска и да се радва. Същото и с рекламата на Зайо Байо и на Барни.

Кака Рала, и аз съм давала семки. И в пелените ги виждам даже. Mr. Green

Ноеми, в приключение сте се вкарали. Важното е, че сте свършили работата.

# 574
Благодаря на всички, които ме поздравиха за ходещото Сами, много мило! Hug Леприкон, честити проходили крачета на Рая! Пате, честито прохождане и на Дани! За всяка майка това е много вълнуващ момент.

Буби, благодаря ти за пожеланието, дано да стане! Hug

Пепита, ние спряхме АМ, което ми препоръча, защото два пъти имахме проблеми с доставката и решихме, че е по-лесно да купуваме оттук, така минахме на Нестле Джуниър. Иначе с другото нямаше проблем откъм прием. Как е Кали, беше писала, че откакто е направила стъпки, после е спряла? Сами също днес беше по плах в пускането, чак следобед  се пусна няколко пъти, но е нестабилен.

Рал Hug ще се радвам на снимките! Твоята голяма дъщеричка коя зодия е?

Честито първо зъбче на Изи!

Оф, като я види тая панда на рекламата на Емека с песничката и откача от кеф. Така се въодушеви, че почти подскочи и падна по лице на килима, но стана и продължи танците, понеже рекламата не беше свършила...  Joy

Ей това го прави и наш Самуилчо... Laughing И на Барни и Зайо Байо...Луд фен!

# 575
Ноеми, много скоро и аз ще бъде скандалджийка с много грим, високи токчета и ТЕЛК, само дето моя както знаеш си е истински hahaha

Деня ти е бил 1 път и много ми харесва начина, по който го разказваш. Аз това се опитвам през цялото време да кажа, че всеки сам си избира от каква гледна точка да възприема нещата, как го беше казал философа, че за едни чашата е наполовина пълна, за други наполовина празна
Аз отказвам да живея живота си като жертва- на съдбата, на държавата, на системата, човек винаги може да си намери на какво. Даден ми е само един живот, родила съм се в тази държава, метаболизма ми е бавен, носа ми е голям и ред други неща... трябва ли сутрин със ставането да започвам да мрънкам
Предпочитам да стана, да си изпия бавно и сладко кафенцето, да си китосам големия нос и да си прикрия големия задник, слагам гумените ботуши, поемам по пътищата с дупките и т.н и от всичките гадни ситуации гледам по такъв начин, че след време да кажа .. абе помниш еди кога си, как стана еди какво си

А утре ще кажа, ебати и чилийското вино , много хваща  hahaha

И малко оффф, съседки липсвате ми, имам торта/ Нощни, твойта торта само дето добавих и сметана/, лично направена от мен с тия 2 ръце, не се очаква в следващите няколко години да направя пак, елате ни на гости

Мрм, това че има застраховка, помага с това, че утре като те наводни съседа ти или като градушката ти счупи керемидите на къщата ще си вземеш парите от застрахователя, вместо да се караш със съседа отгоре или поне ако ще плюеш някой ще е застрахователя ти, тоест ще знаеш кой конкретно да държиш отговорен, а не някакво мъгляво понятие като държава
И да, Елч държавата в лицето на столична община е абсолютно виновна, че днес си мръзнала по спирките  Stop

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 20:56 от kak@r@la

# 576
Да знаеш че ако отидеш да продаваш застраховки по селата много ще ти върви.

# 577
  • ул. "Мечтание"
Ноеми, денят ти е бил направо "теория на НЕвероятностите"!  Joy

# 578
Да знаеш че ако отидеш да продаваш застраховки по селата много ще ти върви.

Да, знам, че няма да ми върви. Затова и още днес казах, че не искам думите ми да се разглеждат в контекста на последните събития. ....... за повечето неща говоря принципно

Знаеш ли обаче, колко хора с бизнеси, складове и т.н не си правят застраховки, всякакви имам предвид- карго, имуществени, каско и т.н щото това им се струват като излишни харчове и после идват и почват да вият като линейки и все държавата им е виновна, и все тя трябва да ги обезщетява. Затова казвам, че понякога нашата народопсихология е тарикатлък на дребно

И съм абсолютно сигурна, че ако разсъждаваме, че ако това няма да ни върви и онова няма да ни върви, то наистина няма да ни върви Stop

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 21:18 от kak@r@la

# 579
  • София
Ха добър вечер!

Няколко дни чета философските теми, които са ни налегнали темичката и все нямам време да се включа. Само мога да кажа, че подкрепям думите на kak@r@la. Дето се вика: няма да се дам без бой.

Застраховка имущество - подкрепям и имаме на апартамента. Освен, че покрива всякакви рискове (вкл. срутване на блока, да не се случва  Praynig ) има и нещо като "гражданска отговорност" - поема ремонт ако ние наводним съседите, например  Peace

Ноеми, няма такъв ден! За голфа, че е останал без гориво го приемам, ама твоята приятелка нищо не я оправдава  ooooh! Оправяйте се!

Гали, щях да ти пиша за спортните уреди. Аз имам степер с ластици. Не е комплексен уред, но става да се раздвижиш докато гледаш тв или филм, ако нямаш време за нещо друго. Иначе можеш да спортуваш доста успешно и без уреди, стига да имаш желание. Има тонове програми. Е, малко е трудно да се наканиш в началото, но с достатъчно силна мотивация се почва, а после апетитът идва с яденето  Peace

# 580
  • Сандански
Ноеми вие направо цял филм сте изживяли Crazy Но всичко е добре,когато свършва добре Hug

Гледам нещо за таксиметровите шофьори говорите - по-полека,че го приемам като лична обида Wink
Майтапа настрана,но понеже ММ е такъв и колата е личния ни автомобил Бенджи е много права в разказаното от нея.И поради тази причина ще смени професията,че през 10 години нова кола да купуваш малко нанагорно ни идва #Cussing out

# 581
добър вечер мацки и наздраве в този студ и мраз  Wine Glass

аз да се отчета, че отново сме на софийска земя, след 5 дни по пистите и сауните на Банско.... ooooh! ако знаехме, че в Сф е толкова зле положението нямаше да бързаме да се прибираме...там сняг си има, чистят си го, туристи бол, кръчми фул, пара да има и животът е прекрасен далеч от хорските несгоди и природни бедствия....минахме да си вземем детенце от Благоевград и след Дупница вече навлязохме в друга България - малък снежен ад....но какво да се прави зима е...оцеляхме...и пак ще оцелеем Simple Smile

Благодаря на Люба и Бубето, че се обадиха да ме проверят  Hug Hug Hug Heart Eyes

Честити проходили крачета на Сами и Райчето, да стъпят здраво на земята и да ги отведат по пътища незнайни, но с късмет Simple Smile)

Ноеми мац, така се посмях на ваш гръб...то такова нещо и режисирано да е, пак трудно да се случи Laughing ма на късмет ще да е, тъй ми се струва  Peace и се оправяй бързо, не че с Холивудски глас не си секси  Heart Eyes

какоР@л@ ай  Wine Glass и продължавам да споделям мнението ти по всички обсъждани теми  Peace

И малко оффф, съседки липсвате ми, имам торта/ Нощни, твойта торта само дето добавих и сметана/, лично направена от мен с тия 2 ръце, не се очаква в следващите няколко години да направя пак, елате ни на гости

а утре може и да те навестим, ако не си махмурлийка  Laughing ако не клин клин избива, нали си я чувала таз приказка  Peace

ами това за сега, ще се върна да ви дочета  Heart Eyes

# 582
  • София
Застраховка имущество е задължителна когато теглиш кредит за апартамент. Говорех за съборените къщи и как да обясниш на онези хорица да отделят пари и да си направят застраховки. А пък представяте ли си колко би струвало, за съборетините, които обитават и дали някой ще се навие да им ги направи.
И все ми се въртят думите на чичко Маркс за битието и съзнанието и виждам потвърждение дори тук.
Нещо се задълбах, но всъщност аз не съм от обвиняващите държавата за всичко, просто ми стана кофти за хората от онова село и навързах нещата.

# 583
mrm, няма да те разберат опиянени от  Wine Glass, най - много някоя тирада да ти наредят.

# 584
  • В две тъмни очички
Ноеми, разби ме ти с този твой ден...Е, явно наистина не си можела да говориш и в прав и преносен смисъл  Mr. Green

Како Ралче, да зема и аз освен да се набутам във фенклуба ти а?  Mr. Green А за семките , аз викам на Марти натюр да му ги даваш  hahaha Слагаш го до вас на дивана, даваш му една купичка и му викаш - плюй тук  Mr. Green И ние у нас много разцъкваме със семките, аз слънчогледови , а ММ като истински футболен фен - всякакви, ама на дребната не съм давала още

Кате, радвам се, че си благополучно пристигнала на родна земя  Hug

За БГ и за ситуацията ни не ми се навлиза много в спорове! Навсякъде си имат своите дупки в управата, при нас обаче освен много дупки, има и много хора, които използват това като оправдание и не правят нищо по въпроса нещата да се променят  Peace

Нощни, цял ден се каня да те питам, за причината да добавиш тази красота на подписа си...

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 22:00 от bubeto_d

Общи условия

Активация на акаунт