Успях да ви прочета набързо....ех, мъчно ми стана и си поревах, темите са ми болни...
Няма да се впускам в подробности, че то човек като одъртее
Бубе, ти си много млада...
Предстоят ти още много приятелства, сигурна съм, защото си много хубав човек. Разбирам напълно как си се почувствала. Имаш право да си разочарована. И аз съм създавала приятелства в годините....наистина оцеляха истинските! Най-добрата ми приятелка си остана тази, с която се знаем от яслата, а пък имам и едно съвсем скорошно приятелство - ама наистина истинско. Та не е от това кой от кога познаваме - зависи от хората! А между другото твърде често когато ми е криво, и не смея да се доверя на никого какво ми е, сядам тук и съм с вас - това ми помага безотказно! 
Еления
това което изживяваш ми е познато. Живяла съм много добре, сега не сме никак добре финансово, но вярвам, че няма да е все така. Е, твърде често се сдухвам поради тази причина /няма да крия/!Ноеми
съня ти наистина е велик, но състоянието което го е предизвикало е направо ужасно! Пожелавам бързо оздравяване и преборване с този гаден вирус!Рал чакаме снимки! Радвам се от цялото си сърце, че отпразнувахте най-после рождения ден на малкото слънчице!

Днес бяхме на детски РД. Беше готино, нищо че Сами не можа почти от нищо да хапне
, поигра с батковците
, представих си го все едно е в ясла - единия му дърпаше кофичката, другия го бутна, третия му викаше "пази сееее" и почти да мине с един камион през ръчичката... До утре! Нова седмица - да е по-успешна и добра за всички!

Хайде дано това да е на оздравяване и утре вече да си коч
Но ти гледай Тея да се оправи възможно най-скоро,за да може да си стъпите на краката,да се отделите и да си заживеете собствен живот
...за да ми хване място.Сама се очудих от себе си на възможностите ми за рев.Досега само веднъж съм плакала така силно и неутешимо....(когато се разделих с Дидо-мм)
, чистих , готвих, ходих на изпит и т.н. .....

, таксата от 2 лв я взимат за венипункция (така ли се пишеше
). а 2 беше почивен но се отработваше, не е официален празник.