На Януарчетата с Любов! Тема 32

• 28 916
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
Ей, тъкмо намирам време да седна на компа и съм...сама! Къде сте бре мацки???? Hug

Успях да ви прочета набързо....ех, мъчно ми стана и си поревах, темите са ми болни... Sad

Няма да се впускам в подробности, че то човек като одъртее  Mr. Green и почва акъл да ръси само....ама да кажа, че в много от постовете ви намерих и себе си...
Бубе, ти си много млада... Hug Предстоят ти още много приятелства, сигурна съм, защото си много хубав човек. Разбирам напълно как си се почувствала. Имаш право да си разочарована. И аз съм създавала приятелства в годините....наистина оцеляха истинските! Най-добрата ми приятелка си остана тази, с която се знаем от яслата, а пък имам и едно съвсем скорошно приятелство - ама наистина истинско. Та не е от това кой от кога познаваме - зависи от хората! А между другото твърде често когато ми е криво, и не смея да се доверя на никого какво ми е, сядам тук и съм с вас - това ми помага безотказно! Heart Eyes

Еления Hug това което изживяваш ми е познато. Живяла съм много добре, сега не сме никак добре финансово, но вярвам, че няма да е все така. Е, твърде често се сдухвам поради тази причина /няма да крия/!

Ноеми Hug съня ти наистина е велик, но състоянието което го е предизвикало е направо ужасно! Пожелавам бързо оздравяване и преборване с този гаден вирус!

Рал чакаме снимки! Радвам се от цялото си сърце, че отпразнувахте най-после рождения ден на малкото слънчице! Hug

Днес бяхме на детски РД. Беше готино, нищо че Сами не можа почти от нищо да хапне  Wink, поигра с батковците  Simple Smile, представих си го все едно е в ясла - единия му дърпаше кофичката, другия го бутна, третия му викаше "пази сееее" и почти да мине с един камион през ръчичката... Laughing

До утре! Нова седмица - да е по-успешна и добра за всички! Praynig

# 421
  • Сандански
Здравейте,момичета!

Много сериозни теми сте подхванали,но просто нямам сили да пиша в момента.Само ще кажа - Бубе,Еления едно силно  Hug Горе главите,момичета - и в двете ситуации съм изпадала,но винаги съм си казвала "И това ще мине". Винаги боли за изгубен приятел,но живота е срещи и раздели.А за финансовия въпрос не ми се коментира,че и ние не сме го вързали в момента,но сме длъжни да се борим заради децата ни Peace

Ноеми мацко сънища един път сънуваш  Crazy Хайде дано това да е на оздравяване и утре вече да си коч  Hug

Вал как са Стаско и Виви?Дано вече да сте пооздравяли Praynig

Ох,Бебеш,не ти е лесно и на тебе HugДобре де майка ти защо прави така?И Божидар ужким не можеше без мене,но свеки не каза нито думичка като решихме да ходим до Лондон - гледа си го жената,а не ми е майка,а и причината за отсъствието ни беше прищявка,а не сериозно основание PeaceВсе си мисля,че щом като ти е майка би трябвало най-добре да те разбира Thinking Но ти гледай Тея да се оправи възможно най-скоро,за да може да си стъпите на краката,да се отделите и да си заживеете собствен живот Hug

Ужким нямаше да пиша........Хайде утре пак - в отпуск съм до четвъртък та по-често ще надничам Embarassed

# 422
Момичета,още вднъж  Hug Hug Hug Hug!
Толкова сте мили,така ме разчувствахте,че днес като ви четох,изкарах всичката си(или поне повечето)мъка навън като си поревах стабилно с глас на воля,ама рев,рев,рев  ooooh!...за да ми хване място.Сама се очудих от себе си на възможностите ми за рев.Досега само веднъж съм плакала така силно и неутешимо....(когато се разделих с Дидо-мм)
Съжалявам,че и вие покрай мен се натъжавате.Моля ви недейте. Hug

# 423
  • Пловдив
Привет от нас.
Вчера и днес оставях децата при свеки - Стаско няколко часа, Вивка и за през нощта - аз си свърших доста работа, ама и още има мнооого  Whistling, чистих , готвих, ходих на изпит и т.н. .....
Децата са по-добре, Малчо няма темп. , на Виолета е 38, но видимо няма -  ходи и прави щуротии  Laughing ама тия сополи  Sick

Момичета, които сте си получили майчинството 2.01 платен ли ви е? Нали си се отработваше? Или си го броят за неработен ден?
Брои се като неработен, а 21 е работен.

Баница с праз - ммммм . Бабетка (на ММ бабата прави лучник - много е вкусен).

Чови, ако ме видите как давам сиропите на Стасче, един го държи, аз му стискам бузите да си отвори устата, той плюе.....  Tired

Буби честито Ви фризури 4470 , таксата от 2 лв я взимат за венипункция (така ли се пишеше newsm78). а 2 беше почивен но се отработваше, не е официален празник.

На Стаско му давам всичко да яде, той не иска манджите от кухнята - предпочита нашите - одеве яде грахчета, моркови, картоф и спагети обича Laughing

Бубе , Еления Hug - оффф тия пари, ние само за това се караме  Tired, ММ с неговите несигурни доходи, добре че взимах прилично майчинството и сега почнах нова фирма та да се "скълъпят" нещата, че имаме и 200лв. ток тоя месец  Shocked. Все се надяваме, че нещата ще потръгнат  Praynig

Бебеш майка ти що се държи така - по принцип ли си е такава? Беше писала че е искала момче.  Аз като виждам свеки как се отнася с децата, с такова желание ги взимат и се интересуват и грижат  за тях (повече за Вивка, че Мамин Стаско още не е оставал за по-дълго време у тях), че не мога да си представя обратното  Confused И мойте родители ги гледат, но са далече ....

Ноеми Вие как сте - абе тоя вирус май всички сме го лепнали  Sad , ех това Перу Simple Smile

Еления отново  Hug, мисля че всички тук вече сме си доста близки, дори и да не сме се виждали и сме готови да си помагаме  Peace

# 424
  • В две тъмни очички
Заек, за какъв пилот си се пробвала бе мацко, ти още кола не караш  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Ама съм сигурна, че и в двете ще си като луд мъж!  Hug Една кръв сме все пак....

Ноеми
, полетиииииииииии, полетииииииииииииииииии. А Крас, хич да не си мисли, че така лесно ще се отърве - Перу си е Перу, сънищата не се броят  Mr. Green Относно приятелите и предният път написах, че има една мацка, на която много се доверявам и разчитам, която познавам от бременността, което не е много отдавна, та сватовник е бг-мама. Радвам се , че тук намерих нови хора, някой от които много ценни за мен.

Гали и Преси, кростренажорът е общо взето като уред-закачалка. Използваш първия месец и после става част от интериора, на която си закачаш дрехите.  Mr. Green ТА в този ред на мисли, няма голямо значение какъв ще е! Шегата настрана - гледай да има на екрана скан, време, скорост, разстояние, калории и пулс, да има повечко степени на натоварване и да става за по-тежки хора (по - издържливи са) , а останалото е почти без значение. Разликата е в цената и във визията. В крайна сметка и най-евтиния да си купиш, въпросът е колко често и качествено го използваш! Peace

# 425
  • Велико Търново
Момичета,  Hug!
От утре започва да тече една дъъъъъъъъъъълга отпусчица.... до към 1-ви април. Та отново съм с вас.  Hug

Много рожденици пропуснах, милите дечица, нека късмета и щастието никога не ги пропускат! Растете здравички, весели и палави Николче на Клече, Красимирка на Бенджи, Рая Леприконска и Лазар на мама petience!

Малко прочетох, и разбрах, че проблеми от всякакво естество са надвиснали над нашата дружинка.  Sad

Еления
, кураж! Ще изгрее слънце и на вашата улица!  Hug Praynig

Болничките, няма да ви изброявам поименно, че половината тема се е тръшнала, бързо да оздравявате!

Бебеш, по това, което си споделяла, майка ти, няма да се учудя, ако е някъде около моя набор. Т.е. живее й се, че две не види. Гради кариера, та пушек се вдига... Мисля, че жената си иска нормални неща - свобода, независимост и спазване на правилата в Нейния дом. И друго си мисля, дали пък не знаеш как да си поискаш? Не се заяждам, по-скоро подхвърлям идея например да смекчиш тон, да промениш изказ, ей такива неща. Щом ви е приютила в дома си, значи не е съвсем безхаберна жената.  Thinking
Как е Тея?

Занапред ще ви попрочитам по-внимателно, че да се включвам по-адекватно по темите.
Хайде, лека!  

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 00:28 от Тонитa

# 426
  • Велико Търново
А,

току що се плеснах по челото, че не съм си пускала молба за отпуск!
Така че, утре заран, с песен, хайде пак на работа!  ooooh!
Срааааам! След толкова бременности и майчинства, съм си изгубила трудовите навици!  Close

# 427
Тонита Марш да си оправиш отпуската!  Hug
Бубс Sunglasses
Мили мами, много благодаря че се вълнувате с мен за новото бебе  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Голям кеф е, миналата седмица го гледахме, сладко и малко, има си крака, ръце и малко сърчице. Тази седмица пускам ПКК, а другата ранен БХС.
Пия витамини, че имам мноооого голям дефицит на доста от тях, постоянно ми се спи, но като почна работа по другата седмица ще ми мине  Mr. Green
Ноеми Пускай Тутито на ясла, да купонясва там малко  Simple Smile
Калин си има кака покровителка, дето се грижи за него. Мъж ми като го вземал тоя петък, Калин се разплакал и каката дошла да го утешава. Наш бубон така и се усмихнал и почнал да вика "лампа, лампа" Crazy
Айде почвам да чета листовки, че срам е резил  Crazy

# 428
Добро утро, момичета!
Минавам набързо да ви почерпя, защото днес имам рожден ден.
После хуквам към съда, уви.

# 429
  • ул. "Мечтание"
Бебан спи извънредно и реших да се възползвам.

Божидар от днес е на градина! Дано няма проблеми и си ходи с кеф и радост.  Praynig Praynig Praynig
На мен ми е малко странно тихо. Все се ослушвам къде е и какво прави.  Crazy

Тая сутрин яко поледица тук!  Crazy Едва изчегъртахме леда от стъклата на колата, сигурно половин сант поне беше.  Shocked Ако не отпусне до следобяд, ще е забавно взимането на Божидар от градината. Ще "танцувам" върху леда с количката.  Joy hahaha

Аз и ти, честит рожден ден! Желая ти все хубави неща да ти се случват и да има много радост в живота ти!  Hug  bouquet

Еления, Бубе, гуш, гуш, гуш!!!  Hug  bouquet
Уви и двете ви разбирам много добре! Но пък... това е живо, поднася ни изпитания, важно е да се поучим и да натрупаме опит.  Hug  bouquet

Мен ми е криво много, че не мога да си уредя нещата както искам и да тръгне работата. Няма да завалят парите веднага, но поне ще знам, че има шанс от някъде да дойде нещо. Sad Успяваме да си плащаме ипотеката, сметките, успяваме да се издържаме що-годе. Но живота не е само ток и храна.  Sad Подгонила ме е и мен май депресията.  Joy
С ММ имаме планове, работим по тях. Но става много бавно, защото нямаме спестявания, които да вложим направо. За нов заем не може и дума да става просто и така... яд ме е, че едва пъплят нещата. Дано да е за добро! Дано!  Praynig Praynig Praynig

Бебеш, радвам се, че капките действат! Направи и на ТМ един бъркоч, добре ще му се отрази. Не е нужно да знае, че ги взема!  Whistling Outta Joint Crazy Аз това забравих да ти пиша, че предвид ситуацията е добре и двамата да си направите комбинации.

ЗайкеБайке, да знаеш как лудо ти завиждам в момента за бременността.  Heart Eyes То моето си е луда пристрастеност де, ама карай.

Ноемииии  Joy Joy Joy Joy Joy Това се казва приключение!

Всички болни, малки и големи да оздравяват бързо-бързо!  Hug Praynig

# 430
  • Варна
Гали и Преси, кростренажорът е общо взето като уред-закачалка. Използваш първия месец и после става част от интериора, на която си закачаш дрехите.  Mr. Green ТА в този ред на мисли, няма голямо значение какъв ще е! Шегата настрана - гледай да има на екрана скан, време, скорост, разстояние, калории и пулс, да има повечко степени на натоварване и да става за по-тежки хора (по - издържливи са) , а останалото е почти без значение. Разликата е в цената и във визията. В крайна сметка и най-евтиния да си купиш, въпросът е колко често и качествено го използваш! Peace
[/quotе]

Абсолютно съм съгласна, 5 пъти се качих, после закачахме това онова и накрая го разкарахме, че е много ръбат и се удряхме в него. Плати си фитнес-карта по-добре.

Аз и ти, Честит рожден ден! Да си много здрава, усмихната и късметлийка Simple Smile

# 431
Добро утро, момичета!  Hug

Аз и Ти, честит рожден ден! Здраве, усмивки и все така положително заредена и зареждаща хората около себе си!   bouquet

Нощни, дано Божидарко да не плаче и всичко да минава ок.
И Алекс днес е на ДГ. От миналата година не беше ходил и аз се ослушвам. Пък Дани ходи и го търси из цялата къща  Crazy

Елениа, колко добре те разбирам. Аз в трудните моменти все си повтарям, че преди изгрева е най-тъмно. Не винаги се успокоявам, но все е нещо.  Hug

# 432
аз и ти,честит рожден ден.
Тонита, ние не си викаме,тона ни е съвсем нормален.
Нощни той сам изяви желание,направи си теста и иска да си поръча.
Принцеса тея се събуди наспана в 4. Поигра до 6,поцока и дремна до 7.

# 433
мадлен, озадачи ме с това 4,50 лв. за направление.
аз ходя на частно, направления не взимам, а кръвта ми струва 2 лв....

бубе, не мисля, че човек може да има вина за предателство. просто има хора, които не стават.
вариантите са два - или добро отсяване или непукизъм. аз лично прилагам и двата. не, че не боли като те предадат, но е на нечия друга сметка. важното е ти да си останеш добър човек, а не да се обезверяваш или недей си боже да се озлобяваш.
и още нещо - ако се чувстваш добре, доверявайки се на хората (което мисля, че  е така) не се променяй! аз съм същата и вярвам, че когато човек е отворен, позитивен и добър рано или късно всичко това му се връща, някак всичко и всички около него отразяват тази искреност и доброта. няма как да е иначе!

и аз се чудех за граха. досега винаги го белех за дара, ама пусто много пипкаво...

иначе ние изкарахме един уикенд на паничище. голям кеф, голямо мързелуване!
обаче на връщане взехме единодушно решение с мм - вече ще си водим и дара с нас. не че не ни е готино да сме без отговорности, ама някакси все нещо ти липсва. странна работа е това да си родител!

# 434
Аз и Ти  newsm51 newsm51 newsm51 nbirthday

Добро утро маминки,

оф, то едно утро, ха-ха, много ми е странно настроението. Айде де няма ли някоя хубава тема да започнем, нещо да се посмеем, тия тежките край нямат, сигурно от зимата нещо повечето сме се намръщили  Crazy
Аз поне се кефя, че ремонта ни свърши, ама сега почва обзавеждането  Sick, ха-ха, то пари вече не останаха, ама карай здраве да е!!!

Общи условия

Активация на акаунт