ОБЗОР 2013

• 83 938
  • 551
  •   1
Отговори
# 105
  • София
Преди два дни платих 50% за Казабланка. Живот и здраве, средата на юли сме там. Имаше свободни само апартаменти. Доста умувах , везните наклони безплатното настаняване на деца до 13.99 години. Преди 2 години бяхме в Обзор и много ни хареса -плажа, крайбрежната алея, близостта на Иракли, ходихме и до нос Емине. Последната дестинация не ви я препоръчвам освен ако не сте с джип  Wink Но пък е прекрасно Hug
Дано се справят до началото на сезона с проблемите!

# 106
Здравейте. За този хотел "София" http://niktravel.com/content/view/726/493/ имате ли мнение? Имат добри цени и изглежда близо до плажа?

# 107
и до нос Емине. Последната дестинация не ви я препоръчвам освен ако не сте с джип  Wink Но пък е прекрасно Hug
Как стигнахте до нос ЕминеМ?
Тези джипове от екскурзия ли са Thinking
То може и по плажа да се стигне до ЕминеМ Crazy

# 108
  • София
Здравейте, а какво ще кажете за Обзор Бийч Ризорт? Решили сме там да почиваме август месец.  newsm78 Искаме тази година да не сме на Алл Инкл. затова се ориентирахме за там.  Grinning

# 109
  • София
и до нос Емине. Последната дестинация не ви я препоръчвам освен ако не сте с джип  Wink Но пък е прекрасно Hug
Как стигнахте до нос ЕминеМ?
Тези джипове от екскурзия ли са Thinking
То може и по плажа да се стигне до ЕминеМ Crazy
Имах предвид, че с джип е по-сигурно, защото една част от пътя /около 6 км/ си е офф роуд. Просто няма път, само камънаци и изровени дупки ooooh!
За да стигнете до нос Емине се хваща отбивката за Иракли от главния път Варна-Бургас, към село Емона. Та въпросния път не е пипван от 20 години сигурно. Фара е красив, но е заграден и не се ходи до него -военна зона. По плажа незная как се стига, май на места трябва с плуване, а от Обзор си е направо олимпийска дестинация

# 110
  • Mostly in my mind
liebesbaer, казваш, че има само свободни апартаменти . това само за вашия период на настаняване ли става на въпрос?

# 111
Имам резервация вече за Мирамар от 30.04.Добра цена ми дадоха и съм много доволна.После ще кажа как е плажа и условията за тези които ще ходят

# 112
  • София
Мирамар е страхотен хотел, две години подред ходим там, но тази решихме да разнообразим и резервирахме в Марина Роял Палас-Дюни.Дано не съжаляваме Simple Smile

# 113
Мирамар е страхотен хотел, две години подред ходим там, но тази решихме да разнообразим и резервирахме в Марина Роял Палас-Дюни.Дано не съжаляваме Simple Smile

И ние сме се нагласили за добра почивка пък да видим Simple Smile

# 114
  • София
liebesbaer, казваш, че има само свободни апартаменти . това само за вашия период на настаняване ли става на въпрос?
Да, отговориха ми, че за този период имат само свободни 2 апартамента Peace
Като разглеждах, студията бяха по 50 квадрата, така че и там нямаше да ни е зле...

# 115
  • София
Ние сме платили вече 100% за Мирамар началото на юли и ще следя за отзиви за плажа, че нещо се притесних като четох за мръсните канали.

# 116
Аз трябва да платя до 8.04 цялата сума но ми дадоха и 10%отстъпка което си е добре въпреки че в тези оферти нямат никакво намаление.

# 117
Имат намаление
http://www.miramar-bg.com/bg/special-offers/maiski-praznici-i-gergiovden

10 % намаление за всички резервации, направени в периода до 31.03.2012 и заплатени до 08.04.2012г.

http://www.visit.bg/oferti/index.php?oferta=13806

# 118
от форума научих ,че има положителни отзиви за хотел Мирмар,много се колебая-още не сме решили къде да почиваме това лято,и затова ви моля за съвет,мнения за хотела,има ли all inclusive,подходящ ли е за дете на 2годинки,?
А  може и предложения за други хотели да ми дадете,благодаря ви:)  bouquet

# 119
от форума научих ,че има положителни отзиви за хотел Мирмар,много се колебая-още не сме решили къде да почиваме това лято,и затова ви моля за съвет,мнения за хотела,има ли all inclusive,подходящ ли е за дете на 2годинки,?
А  може и предложения за други хотели да ми дадете,благодаря ви:)  bouquet
Мирамар е с All има доста коментари за него.В агенциите има доста дати които вече са спрени от продажба най вече които не са във високият сезон.

Общи условия

Активация на акаунт