ОБЗОР 2013

• 83 888
  • 551
  •   1
Отговори
# 180
  • out of space
Здравейте. За Обзор чухме добри думи и обмисляме да почиваме там, но свекърите ни настояват, че е много ветровито на плажа, до колко е вярно това?

Свекърите ти изобщо не преувеличават. Още ми свирят ушите.
Но пък приятелка беше там миналото лято и грам полъх нямало.

# 181
Здравейте. За Обзор чухме добри думи и обмисляме да почиваме там, но свекърите ни настояват, че е много ветровито на плажа, до колко е вярно това?

Свекърите ти изобщо не преувеличават. Още ми свирят ушите.
Но пък приятелка беше там миналото лято и грам полъх нямало.
Приятелката нещо те е подвела. Има си вятър, макар и не много силен  Mr. Green Чадър твой ако си боднеш трудно остисква да не литне  Laughing А и водата миналото лято беше много студена, в сравнение с южното черноморие. (ходихме 22.02-03.08 в пик сезона)
Помежду другото в тая част просто е така. На Шкорпиловци примерно пак си духа често силно  Rolling Eyes

# 182
Духа си в Обзор,преди 2007г. ходехме там по квартири.Винаги м.юли сме били,но и сутрин рано и вечер се е налагало да сме с връхни дрехи,най-вече децата.Били сме зад хотел Лука Хелиос ,следващата успоредна улица.
А в хотелите по плажа си духа.2010г. в Сол Луна бей -много ветровито си беше.
Следващите години започнахме да ходим в Албена,като първото море е м.юни , много е било горещо и не сме ползвали връхни дрехи.
Така че нищо че Албена е на север,там е било по-топло и не е духало както в Обзор през м.юли.Но там си е малко планинско.
Намерих къщата в която почивахме в Обзор.Тогава даваха 2-3 стаи,после към 2009г. минахме през Обзор и решихме да ги посетим- и видяхме са я направили на хотел.Мисля 4-5 етажа бяха.
Ето тук има малко снимки:
http://m.bulrest.com/properties/obzor/quot-quot-1119.html

Както казах близо е до плажа и до палмовия парк/който тогава го нямаше де/после го направиха.
Първата година като отидохме в Обзор и още от главната улица ни посрещат хора които даваха квартири.А и ние за първа година в Обзор,не знаем на къде да се ориентираме.ООО и като тръгнаха нагоре по едни баири да ни водят,уж ей тук на близо било....После сами тръгнахме надолу към плажа ,едни ,две ,три къщи огледахме и попаднахме на тази.После 3 години все при тях сме били.Наистина разположението е много добро.Центъра се пада малко нагоре,но пък по-важно е морето да е близо.

А в този сайт също има много квартири:
http://www.kvartiri.ltd.bg/18-obzor.htm

Последна редакция: пт, 15 юни 2012, 15:18 от mandy2

# 183
  • София
 Благодаря ви за отговорите Hug  Явно ще е някоя друга година, синът ми още е чувствителен, но следкато е бил една година на ДГ и е посвикнал на всякакви условия, ще се насочим към Обзор Laughing.

# 184
  • София
anitza, благодаря за свежата информация за Казабланка. Ние ще почиваме там в средата на юли.
Преди две години бяхме пак в Обзор, но в Сания и останахме много доволни. Тогава не бяхме на пълен пансион, само със закуска. Като разглеждам снимките от тази почивка, на следобедните винаги сме с тениски на плажа. Взимахме чадър точно пред Риу и си спомням, че наистина духаше Simple Smile

# 185
Аз пък всяка година съм в Обзорчо и не съм забелязал да ми духа Mr. Green

# 186
  • София
и ние миналата година откарахме 10 дена в Обзор и вятър не видях, камоли връхни дрехи да сме слагали сутрин и вечер - пова втората половина на юли

# 187
Може ли линк към сайта на Риу Хелиос, че само чрез агенции го намирам.

# 188
  • София
Може ли линк към сайта на Риу Хелиос, че само чрез агенции го намирам.
Това е страницата на хотела в сайта на RIU, тъй като хотелът е част от веригата.  Peace

Както и Лука Хелиос Бийч  е част от веригата LUCA.

# 189
Благодаря, а телефон на хотела дали може от някъде   Heart Eyes

# 190
Моля, ако някой е отсядал в студио, в хотел Казабланка да ми каже дали е достатъчно широко за двама възрстни и две деца/ на 8 и 3год./. Благодаря   Peace

# 191
Моля, ако някой е отсядал в студио, в хотел Казабланка да ми каже дали е достатъчно широко за двама възрстни и две деца/ на 8 и 3год./. Благодаря   Peace
На нас ни казаха че с 2деца настаняват само в апартамент.

# 192
  • велико търново
Виждала съм снимка от стая в хотела доста голяма и просторна ми се стори.Обзаведена беше с двойна голяма спалня и разтегателен диван за двете деца.Всеки сам си преценява дали го устройва така да почива с двете си деца.Преди две год. почивах в Хелиос Бийч и ни настаниха в спалня с дървено детско легло ,а каката на разтегателен двоен диван в другата стая ,но на вторият етаж точно срещу басейна на 1-2 м. от терасата.Затова все питам за стай далеч от басейна ,аниматори и шум. Simple Smile

# 193
  • Пловдив
Хмммм, и ние почивахме 2009 г. в началото на август в Обзор, на "Мирамар". Грам вятър не е имало, само се появиха огромни вълни, но те бяха вседствие на земетресението тогава около Варна.   Peace

# 194
Здравейте, Обзорки  Laughing
Има ли някои мнение и/или впечатления от х-л София в Обзор?? предлагат доста приемливи цени, но на 2 различни тур агенции и сайта на хотела са посочени различни адреси; пише че е на 50 м от плажа, но с тези различни улички съм в питанка??! Ще съм благодарна на всякакво виждне по въпроса ми  Hug ........... Иииии Хубаво морско лято на всички!!!

Общи условия

Активация на акаунт