ОБЗОР 2013

• 84 025
  • 551
  •   1
Отговори
# 375
Пред хотела точно има платена зона и някой тук писа, че гостите на Лука ползват 1/2 цените, т.е. по 3 лв. за чадър и шезлонг. Там е и свободната зона (пак пред хотела, макар и в единия му край).
Наблюдавала съм обаче доста шумна анимация край басейна, освен това има един Irish pub  в хотела, в който чужденците висят и се наливат до откат, вечер се чува силна музика, а покрай хотела не може да се мине (крайбрежната алея върви пред него) от миризма на трева...
Не бих дала 204 лв за стая на ден (това лят в топ-сезона такава цена гледах...).  Peace

Да, за гостите на хотела чадъри и шезлонги са по 3 лв., ако заплатиш до края на престоя при пристигането! Не ни е било шумно, а анимацията е готина, да в Ирландския пъб беше все пълно, ама ние бяхме с малки деца и веднъж само седнахме там, те ореваха всичко, уплашиха чужденците  Laughing и си стояхме при аниматорите на басейна!  Wink

# 376
Нека да е шумно, аз вече нямам толкова малки деца, напротив, искаме шумна анимация  Laughing

# 377
Момичета помагайте спешно (нямам време да чета цялата тема назад).
Търся малко хотелче, може и тип къща, което да има хубава градинка, в която да играят деца, и по възможност да е близо до плажа. Praynig

# 378
  • София
Каза Мартинез е на плажа (трябва вече за реклама да ми плащат), има градинка, но е само трева-няма люлки/пързалки и др. такива неща в нея.

Ще си махна снимките малко по-късно.

Последна редакция: ср, 29 авг 2012, 16:48 от desitka*

# 379
Върнахме се преди няколко дни от хотел Казабланка Simple Smile и мога да споделя само суперлативи.
Избрахме си го случайно, обадихме се по телефона / бъдете търпеливи и настоятелни - ще вдигнат/, и ни дадоха страхотна цена - двама възрастни + 11г. дете / безплатно/ в апартамент / две стаи са/ за общо 140лв. на база All Inclusive.
Уверявам ви, че си заслужава - някои неща, не могат да се опишат с думи, просто трябва да се изживее, а аз отдавна не бях така се глезила, забавлявала и релакса беше пълен.
Дъщерята беше най-доволна - сутрин да не си оправя леглото Smile Всяка сутрин камериерката чисти и сменя чаршафите, хавлиите и на оправените легла правеха фигурки от кърпите с живи рози в тях - абе глезят те тотално.
Персонала е на европейско ниво, наистина те карат да се почувстваш бял човек.
Храната в ресторанта е толкова разнообразна, че поне 10мин. обикаляш и не можеш да се спреш какво искаш, невероятна кухня и никой не се оплака от стомашни проблеми......Ядеш колкото искаш, пиеш каквото и колкото искаш и се наслаждаваш на съчетанието от море и планина.
Плажа е много близко, на 150м накъде, по готина пътечка, чиста вода, место колкото искаш, за да си сложиш чадъра, не видях стръмен бряг или нещо негативно.
Край басейна също е невероятно готино, вземаш си коктейлче от бара край него и се размазваш в джакузито примерно    grinning039
За малчуганите - детски басейн, детски кът, градинка с един куп забавления, отделно голям шах, билярдна маса, фитнес зала, сауна........хотела се пръска специално за комари.
И не на последно място ще споделя за аниматорите - Стан, Пепи, Ели и Йони - хората, които се
грижат и за миг да не усетиш скука - всекидневно игри, забавления, водна аеробика, вечер - детска дискотека, а след това щури викторини и танци   nuts

Горещо го препоръчвам хотела !!!!!

# 380
И мен ме спечелиха в Обзор, точно с чистотата и приветливото отношение! Догодина пак сме в Луката, ама поне за 14 дни!  Sunglasses

# 381
И мен ме спечелиха в Обзор, точно с чистотата и приветливото отношение! Догодина пак сме в Луката, ама поне за 14 дни!  Sunglasses
Разкажи повече  PraynigКак е анимацията и храната.Плажа как е пред хотела.

# 382
И мен ме спечелиха в Обзор, точно с чистотата и приветливото отношение! Догодина пак сме в Луката, ама поне за 14 дни!  Sunglasses
Разкажи повече  PraynigКак е анимацията и храната.Плажа как е пред хотела.

Аз вече разказвах подробно, но пак ще кажа - анимацията е идеална /само в Слънчев бряг в Бургас бийч съм попадала на по-добри аниматори!/ с леки забележки към DJ-я, пусна 1-2 чалги, ама не прекали! На няколко езика се води - немски, английски, български, дори френски, понеже имаше едно френско семейство, измисляха готини забавления и за възрастните, не само за децата! На избирането на Мистър Хелиос Бийч имаше голямо шоу!  Плажът пред Луката /в другите части не съм ходила, чух, че някъде е каменисто/ е широк и чист /говоря за първата половина на юли!/ в началото е малко по-дълбоко, но после си става плитко /е не е като на Слънчев бряг и Албена, но примерно в сравнение с Хармани на Созопол въобще няма такива ями, каквито има там/. Храната беше на ниво, разнообразна, плодове, сладолед доста, откъм десертите нямаше голям избор, но ние и не ядем сладки неща в жегите. Готвеното беше вкусно, бирата и виното хубави. Стаите - 2+2 са доста големи, всеки ден чистят и сменят кърпи, чаршафи на 2 дни! Ето снимки: https://www.facebook.com/media/set/?set=a.500666099960458.128917.100000512162402&type=3&l=378a9ccc09
Дано съм била полезна!

# 383
# 384
Здравейте, днес се върнахме от Риу Хелиос Обзор. Много добра хигиена, много любезен персонал, храната също много добра /всъщност такова изхранване не съм срещала - сутрин + всичко останало имаше по една тава с паланчики, еднатя вечер имаше тави с пилета на грил които момчето чупеше на момента, на втората вечер тави с печени агнета, на третата тави с печени свински ребра/. Вечер имаше вариетета, но не и  е силна част анимацията. Мога да сравня с Добротица пак от тази година - по добра храна в Риу, но  пък вечер в Добротица е по интересно. Като цяло персоналът в хотелите беше много любезен навсякъде.

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 00:02 от miusli

# 385
Ха, това сравнение на Риу Хелиос Бей с Добротица малко ме озадачава. Аз никак не съм доволна от Добротица, смятам, че двете звезди са му напълно достатъчни. Мърляв е думата, която най-много пасва на този хотел. Риу Хелиос със сигурност е няколко нива над Добротица, не само с храната, а по отношение на всичко. Като знам колко е посредствена анимацията на Добротица, се чудя колко по-зле може да е в Риу-то.  newsm78

За менюто в Риу Хелиос чух, че испанците го одобряват, затова е толкова разнообразно.

# 386
Не знам за звездите колко са критерии за сравнение.  Ние спахме в Доростор, а се хранехме в Добротица. Доростор е с 3 звезди, но за него мога да кажа, че е мърляв. Ресторанта в Добротица ми хареса с това, че масите бяха чисти, самият той е просторен, има климатик, лека музика. И хрупкавите тиквички на скара, както и другите неща на скара си бяха добре. Сравних го с него, първо защото се храних тази година в двата - Добротица и Риу и защото четох доста хубави коментари за Добротица. Иначе за Риу има още доста неща да се пише - посрещат те с чаша натурален сок, винаги можеш да отидеш на рецепцията да си вземеш трапезна вода и т.н.

Последна редакция: пн, 03 сеп 2012, 13:56 от miusli

# 387
Преди 2 дни се върнахме от Сол Луна бей. Е няма такъв страхотен хотел  smile3501. То обслужване, то храна- всичко беше на ниво и си заслужава всеки един похарчен лев. Ако ходя на море в Бг само там ще да е.  Управителя на хотела явно много добре си върши работата. В ресторанта постоянно имаше контрол на чистота на храна. Стаята всеки ден се чистеше и кърпите се сменяха и чаршафите. Анимацията и тя ми хареса. Храната като изобилие беше невероятно- всеки ден свинско, пилешко и телешко. Десертите, ммммммммм- то не бяха торти, тарталети и т.н/ Резултата+2кг. Да не забравя и безалкохолните- все едно от бутилка, няма разреждане , няма нищо. Алкохола беше на Савой, но ставаше, то какво и да предложат друго бг.

# 388
  • Пловдив
господине успокойте се,
всеки решава къде да даде изкараните левчета, а не мислете, че в 4 звезден ол инклузив е толкова скъпо, колкото се парадира, все някога изкачат оферти и майките тук из този форум първи научават.
ние почивахме в казабланка, който също е 4 звезди ол инклузив и беше 360 лв за 5 нощи за 3-ма човека, оферта от колектива. за това, което предлагат, цената е идеална, разбира се едно е да си сам с приятелката си, друго е като имаш дете на 2 години - и аз обичам семейни хотелчета в созопол в стария град, но как да отида с детето там, като ще трябва да го нося нон стоп, да търча по калдъръма, то се спъва, трябват му алеи, трябва му храна и по-голям избор, за да му дам от масата (не яде всичко като нас!), трябва да си нося уред за правене на пара, да пасирам някои неща и какво ли не. няма как да ми е удобно просто и да се чувствам на почивка, ако отида в семеен хотел в 1 стая без пособия.
да не говорим за тези хотелчета, които са на 500 метра от плажа, колички, играчки, торби с вода, храна, кремове, дрехи...не се носи лесно, ако не си много амбициран и навит!
най-добре ол инклузива поне още 2 години за нас, до този извод се стига след определен момент.

сега като чета за какво иде реч в бунгала, тоалетните отвън, просто това е приключение, аз съм била на много много такива, обикаляйки 100-те обекта от книжките за България, в хижи с по 13 човека съм спала, катерила върхове, мушила из пещери, по цял ден мизерия и анцузи и раница на гърба, нощем съм плувала без хавлия да мисля имам ли, студено ли е, намазана ли съм за комари и какво ли не НО няма как да стане вече това, колкото и да не ми харесва, не сме такива айляци и мислим преди да тръгнем за някъде!

Peace

# 389
  • Berlin
Точно тия дни изпитвам какво е да си с дете на море. Mr. Green Ми никак не е лесно, мъкнем си ние една торба с храна за него, защото той не яде обща храна още. Чопва по малко от детската, защото тук предлагат и детска храна, за по-малките. Изобщо не си представям да съм някъде без изхранване с него, на заведение е абсурд да седнем, да се разхождаме също. По цял ден тичаме с мъжа ми след него и така. Simple Smile И на нас не ни е скъп престоят, то ако беше, нямаше да го вземем. Wink Като се приберем, ще пиша повече, ако има какво,де. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт