ОБЗОР 2013

• 83 967
  • 551
  •   1
Отговори
# 450
Сега пък си харесах хотел Черно море, нещо да ми кажете за него  Rolling Eyes
Хубав ли е плажа пред него?

# 451
Здравейте. Интересува ме има ли някои от Вас почивал  за майските празници в Риу хелиос бей. Спрях се на него защото има анимация и програма за празниците. Като прочетох мненията видях, че анимацията е само на чужд език. Та се чудя дали си заслужава ако анимацията не става да запазя там или хотел без анимация на по-ниска цена. Извън сезона ще е скучно според мен ако няма анимация и за мен е важно да може да занимават детето, а и нас. Та ако има някои ходил по това време да сподели впечатления.

# 452
За Каза Мартинез да попитам става ли за почивка дете на 7г или е твърде шумно  newsm78

# 453
  • София
За Каза Мартинез да попитам става ли за почивка дете на 7г или е твърде шумно  newsm78

Ние сме почивали 2 пъти там-когато детето беше на 3.5 и 4.5год. Не сме имали проблем с шума. Първата година имаше кръчма с жива музика зад хотела, но точно в 23.00ч. приключваха, а мин. лято беше затворена. Заведенията на плажа не са ни притеснявали, откритото мисля, че работеше до 00.00ч.
Тази година вече сме резервирали 1 седмица в Гърция, но понеже сме много доволни от Обзор и Каза Мартинез, сме решили да направим няколко уикенда, ако пуснат цялата магистрала София-Бургас. Надявам се да я открият, а също и цените в хотела да останат непроменени  Peace

# 454
  • Sofia, Младост 3
Ние също почивахме миналото лято в Каза Мартинез и нямаше шум, бяхме на 1 етаж дори и покрай нас минаваха хора за плажа по цял ден, но мисля, че заради добрия стъклопакет на прозорците не се чуваше нищо. Имахме климатик и си беше супер температурата, без да се налага да отваряме прозорци, но пък то вечер нямаше и много силна музика от ресторанта отпред. И аз се надявам да не се променят цените, за да посетим пак хотела.

# 455
Здравейте. Интересува ме има ли някои от Вас почивал  за майските празници в Риу хелиос бей. Спрях се на него защото има анимация и програма за празниците. Като прочетох мненията видях, че анимацията е само на чужд език. Та се чудя дали си заслужава ако анимацията не става да запазя там или хотел без анимация на по-ниска цена. Извън сезона ще е скучно според мен ако няма анимация и за мен е важно да може да занимават детето, а и нас. Та ако има някои ходил по това време да сподели впечатления.
Отзивите точно от майско море са тук:
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=654375.msg22081758#msg22081758
Ако времето е хубаво скука не вярвам да има  Laughing
Ние още се колебаем за майските празници.Ще решим както винаги в последния момент.

# 456

Ние сме почивали 2 пъти там-когато детето беше на 3.5 и 4.5год. Не сме имали проблем с шума. Първата година имаше кръчма с жива музика зад хотела, но точно в 23.00ч. приключваха, а мин. лято беше затворена. Заведенията на плажа не са ни притеснявали, откритото мисля, че работеше до 00.00ч.
Тази година вече сме резервирали 1 седмица в Гърция, но понеже сме много доволни от Обзор и Каза Мартинез, сме решили да направим няколко уикенда, ако пуснат цялата магистрала София-Бургас. Надявам се да я открият, а също и цените в хотела да останат непроменени  Peace

Къща Мартинез е страхотно ,миналото лято бяхме там-между другото юли месец заведението си работеше с пълна пара,но чак притесняващ шум не е имало,единствено можеше да се усети кухнята на Хелиус Бийч,ако стаята ти гледа към него Simple Smile

# 457
Тази година имах желание да почиваме в "Мирамар",
но ценовата оферта от 2500лв./ 8 нощувки/2 възрастни+2 деца (на 7мес. и 4год.) ме отказа.
По принцип може да си го позволим, но това се пада по средно 300лв. на ден,
а според мен 300лв. за ден не са малко пари.
Вярвам, че и за по-малко пари ще имаме незабравима морска почивка.

През 2010г. бяхме в "Лука Хелиос" и имахме хубава почивка. Не си спомням да съм имала забележка към нещо.
Сега обаче искаме да разнообразим хотела (моят мъж реши, че вече иска всеки път да пробваме различни хотели),
а и имаме един нов критерий, по който търсим хотел - да има детски басейн и по възможност воден атрацион
(миналата година бяхме на хотел с детски басейн и имаше такъв атракцион и на баткото му беше адски забавно. затова и сега искаме евентуално да има нещо такова, за да се забавлява).

# 458
  • В.Търново
Милена Б. ,би ли споделила кой е бил този хотел с детски атракцион в басейна,мен също ме вълнува това?Може и на лични,ако желаеш. Simple Smile

# 459
Милена Б. ,би ли споделила кой е бил този хотел с детски атракцион в басейна,мен също ме вълнува това?Може и на лични,ако желаеш. Simple Smile
За съжаление ви подведох малко с постта си, а именно не уточних,
че става дума за хотел с детски атракцион, но НЕ в Обзор.
Извинявам се.
Ако все пак решиш ми пиши ЛС, за да не спамим темата за Обзор

# 460
Пишете тук, и аз искам   Confused

# 461
raja_nikol, пуснах ти ЛС.

"Сънрайз Ол" ми дадоха доста добра оферта и много му се чудя. Според вас какви са минусите на хотела?

Понеже съм писала последна направо ще си редактирам постта-
след дълго умуване реших да пробваме "СЪнрайз Ол". Вярвам, че ще имаме страхотна почивка.

Последна редакция: чт, 28 фев 2013, 10:01 от Милена Б.

# 462
Здравейте ,
моето е питане е за апартамент, вила , къща с дворче ,бунгало - подходящо за деца .
Изчетох темите, но в тях само за няколко хотела се говори, моля ако някой е бил на друго място да сподели  Hug.

# 463
Аз предпочитам и винаги отсядаме в Обзор бийч резорт - апарт комплекс, намиращ се между хотелите Мирамар и Сол Луна Бей - чисти просторни светли апартаменти, модерно обзавеждане, напълно оборудвана кухня, добре поддържана арея около комплекса - няколко детски площадки с различни видове съоръжения и най- накрая - на първа линия, на крачка от морето и страхотния плаж, просто излизаш от апартамента и си на пясъка .... За мен това е идеалното място за семейства с деца, не желаещи да се ограничават с инклузив, а плажа е на 1 ръка разстояние. Има възможност да се наеме само апартамент - без храна, има възможност да се доплаща и за закуска и вечеря. Има детска анимация /не е на ниво..., но е опция/. Единствен недостатък /или предимство/ - отдалечеността от центъра и търговските "атракции".

# 464
Записахме за майските празници за Риу Хелиос Бей Обзор. Дано ни хареса. За първи път ще отсядаме в Обзор и това е определящо дали ще го посетим отново.

Общи условия

Активация на акаунт