ОБЗОР 2013

• 83 903
  • 551
  •   1
Отговори
# 135
Благодаря момичета за отзивите за Мирамар! Направо ме успокоихте! Ние сме платили на 100% за началото на юли още през януари и бях доста скептично настроена след новините за мръсните канали и плажа.
Нагласи се за хубава почивка.Плажа си е наред и няма проблеми.Не знам каква цена сте платили но сега в сайта на хотела имат промоция до 15юни.О извинявай вие сте за началото на юли Embarassed

# 136
  • в света на илюзиите
Дзвер, втори клуб не видях. Имаше игри и забави за децата на плажа, но като сграда или помещение втори не видях. И още нещо, тази година е UALL, за мен обаче си беше същия като ALL-а от миналата година  Simple Smile Не че е лош, разбира се, супер си е,но не видях вносни питиета.
На всички, които тепърва ще го посещават весело и емоционално изкарване  Hug

# 137
  • София
И миналата година беше UALL. Вносен алкохол не означава марков. Имаше разни никому неизвестни водки и уискита.

# 138
Здравейте , от 2 дни звъня по частните хотели за резервация , но все ми отказват ...нямало места за юли и август   newsm78  бреййй...то голям наплив  Laughing
Търся нещо като студио или апартамент но по възможност да ползвам и пералня , защото ще сме на планина една седмица и след това веднага на море ...и просто ще имам нужда от пералня  Sad
Харесах си 2 семейни хотела ..от единия лелката беше много зла  Mr. Green ...след като започнах да  я разпитвам за условията ... ми се изрепчи ..абе госпожооо...тия неща не са по телефона , като си решите ми се обадете да резервирам  Shocked Shocked Shocked
Та така , не съм ходила до сега никога в Обзор и много се надявам да намеря нещо подходящо . Моля ако има някой с добри отзиви за семейни хотели в центъра и до плажа , на разумна цена и подходящи за семейство с дете да ми пише
Пожелавам ви едно усмихнато и незабравимо лято ... sun

# 139
  • София
Дзвер, втори клуб не видях. Имаше игри и забави за децата на плажа, но като сграда или помещение втори не видях. И още нещо, тази година е UALL, за мен обаче си беше същия като ALL-а от миналата година  Simple Smile Не че е лош, разбира се, супер си е,но не видях вносни питиета.
На всички, които тепърва ще го посещават весело и емоционално изкарване  Hug
благодаря, това с игрите на плажа за деца ми харесва много, дано и юли месец е така  bouquet
И миналата година беше UALL. Вносен алкохол не означава марков. Имаше разни никому неизвестни водки и уискита.
абсолютно Peace

# 140
  • Трявна
Момичета,пиша и тук-дайте инфо за хотел Казабланка от миналия сезон.Интересуват ме условията ,дали са подходящи за дете на 5 години...Има ли добра анимация за деца,детска дискотека, детски кът,че ако няма и нашата почивка с тати заминава "на кино"  Simple Smile
И дали храната е била добра през лято 2011, имаше впечатления от предишни сезони,че не става...Дали да резервираме само със закуска или all inclusive...

# 141
  • Mostly in my mind
момичета, а как е плажът ? имам предвид дълго време ли е плитко или изведнъж става дълбоко?

# 142
  • Резерват "Северозапад"
Искрени благодарности за актуалните впечатления от Обзор и специално от Мирамар Hug!!!!
Бях се притеснила от новините за липсващият плаж, залятият хотел и т.н. - но вие ме успокоихте Heart Eyes.

# 143
Някакви отзиви за апартхотел "Galeria"?
Най-вече ме интересува как е ресторанта на хотела и чист ли е басейна.

# 144
Момичета, и аз да запитам за "Галерия". Наши приятели ни предлагат кратка почивка с ваучер от Грабо. Някой ходил ли е там? Добри ли са условията? Не се ходили в Обзор поне от 10 години. Градчето вероятно е напълно променено и ще ни е интересно предполагам.

# 145
  • Козлодуй
Здравейте и от мен. Миналата година ходихме в Обзор и много ни хареса. Тази година пак сме решили да почиваме там. Но понеже ще сме с още едно семейство, и ни се иска този път да си наемем стая в някоя къща за гости. Искаме да има барбекю. Така че поне една вечер да си направим скаричка, да си седнем в градинката. Можете ли да ми препоръчате такава къща? Държа да има барбекю в двора и самостоятелен санитарен възел.

# 146
Здравейте момичета,
Имах задачата да организирам почивката на семейството, като исках да е спокойно място заради каката. Чудих се за Гърция, но там аз ще съм домакиня, а ми се щеше нещо Allincl. И снощи както си рових в нета ми нахлу идеята да видя хотелите в Обзор за почивка и останах меко казано впечатлена. Пуснах запитване до една агенция която ползвам и чакам оферти. Дано има за периода в който аз искам, че и цените не са им ниски. Насочила съм се за Мирамар и Хелиос Бей.
А и доста добри отзиви съм чувала за Обзор и специално тези два хотела.
  bouquet
Приятно лято и дано имаме незабравими спомени   bouquet

# 147
Такааа, след като установих, че юли и август не са ни по джоба, искам да питам, ако някои са ходили средата/края на юни как е водата във външните басейни? Аз знам, че на морето за мен е студена, но пък басейните, най-вече детските дали стават за къпане?
Ние все сме ходили края на май, когато е съвсем студена.

# 148
В Мирамар детския басейн се отоплява.Но не този на който направиха  мин.година пързалка, а другия детски.Който е близо до вътрешния басейн. Ние бяхме м.май 2010г. и аз даже  се топнах в топлия  басейн. Ето на тази снимка в ляво се пада.
http://www.holidaycheck.de/hotel-Urlaubsbilder_Hotel+Miramar-ch_ … &mediaOrder=4
А сега вече може и другия да отопляват.Които сега са ходили може да споделят.

# 149
В Мирамар детския басейн се отоплява.Но не този на който направиха  мин.година пързалка, а другия детски.Който е близо до вътрешния басейн. Ние бяхме м.май 2010г. и аз даже  се топнах в топлия  басейн. Ето на тази снимка в ляво се пада.
http://www.holidaycheck.de/hotel-Urlaubsbilder_Hotel+Miramar-ch_ … &mediaOrder=4
А сега вече може и другия да отопляват.Които сега са ходили може да споделят.
Този басейн който беше с пързалката не беше пълен /сега сигурно вече е пълен и който ходи по 24 ще каже/а другите не се отопляваха.Само вътрешния басейн казаха че отопляват и водата беше 26гр.

Общи условия

Активация на акаунт