ОБЗОР 2013

• 83 898
  • 551
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Момичета, здравейте!
Тази година за пръв път ще ходим на  море в Обзор, но се чудим къде! Четох темата, но не открай до край, затова да ви питам за препоръка кой да е, иска ми се да е ол инклузив, държа на хубавата храна и басейна и чистите стаи, също така да е близо до плажа!
Благодаря предварително за препоръките.
На мен адски ми хареса Клиф обаче много далеч от плажа....

# 151
  • ВАРНА
Здравейте момичета и нашата мини почивка свърши за съжаление.Бях ме в хотел Мирамар.Страхотен хотел,храна,отлично обслужване,а за аниматорите просто нямам думи-страхотни.Тъй като съм привърженик на турските курорти и по точно Анталия,мога да кажа че хотела е на доста добро ниво,който обича да разглежда снимки http://www.facebook.com/media/set/?set=a.387240357978155.76362.1 … oto_album_comment

# 152
  • София
Здравейте момичета и нашата мини почивка свърши за съжаление.Бях ме в хотел Мирамар.Страхотен хотел,храна,отлично обслужване,а за аниматорите просто нямам думи-страхотни.Тъй като съм привърженик на турските курорти и по точно Анталия,мога да кажа че хотела е на доста добро ниво,който обича да разглежда снимки http://www.facebook.com/media/set/?set=a.387240357978155.76362.1 … oto_album_comment
благодаря за отзивите и снимките - видях, къде са построили площадката на плажа за анимация и си спомних миналата година и моята щерка, как спеше на два стола  Simple Smile

# 153
ние миналата година бяхме в обзор и страшно много ми хареса там. сега се ровя да немеря нещо евтино за нощувка . ще съм благодарна ако някой препоръча квартирка в обзор.

# 154
  • София
LUСA ХЕЛИОС БИЙЧ има ли някой впечатления от тази година....благодаря предварително  bouquet

# 155
  • велико търново
Ходила съм ,но не тази год. Има ли свободни места там рано се заемат стайте за юли и август?
Нямат паркинг и паркираш на улицата ,ако си намериш място .Анимацията за деца е на добро ниво.Храната беше също на много добро ниво с два ресторанта е хотела и три бара,но е стар хотел все пак.Хубаво е да сте стая с изглед море другите на които казват парк са към улицата крайбрежната и няма да е приятно на запад много пече силното слънце.Банята определено имаше нужда от ремонт с малка душ кабина.Чисти се всеки ден и сменят спалното бельо редовно.Ако мога да помогна с още нещо питай? Simple Smile

# 156
LUСA ХЕЛИОС БИЙЧ има ли някой впечатления от тази година....благодаря предварително  bouquet

Е ,Луката трябва да е отворил на 1.юни , ти на 6-ти мнения искаш.
Иначе за предни години има писано достатъчно/и от мен/.

# 157
Луката отвори на 24 май още Naughty

# 158
Имаш грешка.За 24-ти май бяхме в Хелиос бей,и минахме покрай Луката.
Още чистеха,боядисваха и не работеше твърдо до 27-ми май.

# 159
Такааа, след като установих, че юли и август не са ни по джоба, искам да питам, ако някои са ходили средата/края на юни как е водата във външните басейни? Аз знам, че на морето за мен е студена, но пък басейните, най-вече детските дали стават за къпане?
Ние все сме ходили края на май, когато е съвсем студена.
Миналата година бяхме края на юни в Сол Луна Бей, водата си беше екстра и тази в басейна и тази в морето.

Мен много ме е яд, че няма да можем да отидем в Обзор тази година, нещо изтървахме всички оферти и вече всичко, което ни харесва е заето.

# 160
Такааа, след като установих, че юли и август не са ни по джоба, искам да питам, ако някои са ходили средата/края на юни как е водата във външните басейни? Аз знам, че на морето за мен е студена, но пък басейните, най-вече детските дали стават за къпане?
Ние все сме ходили края на май, когато е съвсем студена.
Миналата година бяхме края на юни в Сол Луна Бей, водата си беше екстра и тази в басейна и тази в морето.

Мен много ме е яд, че няма да можем да отидем в Обзор тази година, нещо изтървахме всички оферти и вече всичко, което ни харесва е заето.

Много се радвам да прочета това  Simple Smile Ние също ще бъдем там в края на юни - началото на юли. Ще споделя после впечатления.
Искрено се надявам водата да е топла, защото иначе не знам как ще удържим децата само на пясъка.

# 161
Здравейте! Тази година сме решили да почиваме в Обзор. Не сме ходили отдавна. Кажете има ли стълби до плажа? Някакъв такъв спомен имам от детството... И ако може препоръчайте кои хотели са в близост до плажа.

# 162
Много се радвам да прочета това  Simple Smile Ние също ще бъдем там в края на юни - началото на юли. Ще споделя после впечатления.
Искрено се надявам водата да е топла, защото иначе не знам как ще удържим децата само на пясъка.
Много се радвам за вас, ние останахме пре-доволни от престоя ни там. Единствено имаше недостиг на чадъри по плажа, но ние си поискахме един и си го прибирахме в стаята и в края на почивката го върнахме.

Здравейте! Тази година сме решили да почиваме в Обзор. Не сме ходили отдавна. Кажете има ли стълби до плажа? Някакъв такъв спомен имам от детството... И ако може препоръчайте кои хотели са в близост до плажа.

Хотели в близост до плажа - много. Аз лично стълби не видях, поне от централната част на Обзор посока север.

# 163
Gigi благодаря за идеята за чадъра  Mr. Green

# 164
Здравейте!
Вчера се завърнах от почивка в "Казабланка". Изключително съм доволна - и от обслужването, и от забавленията за деца и възрастни, и от храната. Аниматорите са много готини и децата наистина се забавляват с тях. Вечер има и детска дискотека, а след това забавления и за големите.
Почистването на стаите става всеки ден и лелите правят животни от кърпите, което е допълнителен кеф за децата.
Храната за мен беше ок - имаше за всеки вкус. Е, разбира се не е като в Албена например, но все пак ол инклузива не е само ядене Simple Smile.
Водата в басейна не се отоплява, но успяваше да се позатопли и всички деца се къпеха с най-голямо удоволствие. На мен ми беше леко хладна, но като влезеш и се свиква. По същия начин беше и морската вода. Последните дни от престоя ни даже мога да кажа, че доста хора си влизаха с кеф.
Персоналът е много готин и мога да кажа, че почиващите се ползват от пълна свобода. Била съм в хотели, в които се прави забележка на децата, ако тъпчат тревата примерно. В "Казабланка" нямаше такъв "контрол".
Като цяло бях много положително изненадана от Обзор и смятам догодина пак там да почиваме.

Общи условия

Активация на акаунт