ОБЗОР 2013

• 83 949
  • 551
  •   1
Отговори
# 210
  • Sofia, Младост 3
Хайде някой върнал се вече да споделя - аз се притеснявам най-вече за местата за хранене, защото преди 4 години нямах възможност да обиколя хубаво заведенията и помня само 2-3 места. Ресторантът към хотел "Бисер" помня, Бедрок-а като кафе и още един ресторант със басейн пред хотелчето, който беше малко по-далеч от квартирата ни- бяхме във вила "Дона Колева" до плажа , но в апартамент и ни излизаше по-евтино, сега ще сме само двама и стаята за нас ще бъде 60 лв за нощ, а аз се надявах на нещо от сорта на 40 лв нощувката, като естествено ще е трудно да намерим за тези пари нещо до плажа точно.

# 211
  • София
И аз се интересувам от актуално инфо за ресторантчета. В Обзор ще сме от 04.08. 
Миналото лято за вечеря ходихме няколко пъти във "Воденицата" и бяхме доволни, а също и в едно ресторатче към семеен хотел, който за съжаление не помня как се казваше, но като гледам картата е на ул. Княз Борис в посока обратна на морето, от ляво.
За обяд сме били няколко пъти в едно заведение на ул. Черноморска, срещу Лука Хелиос Бей, в долния му край (от към паркчето), в което може да се хапне вкусно (приготвяха и обедно меню), за малко пари, но в непретенциозна обстановка.
Категорично НЕ препоръчвам 2 заведения, от които бяхме безкрайно разочаровани. Едното е на ул. Черномосрка, точно срещу хотелчето, в което бяхме отседнали-Каза Мартинез, и заведението се пада срещу учликата водеща към плажа. Те явно на това разчитат, че е до плажа и хората отскачат за обяд. Но е пълна скръб!
Другото е ресторант на голяма тераса над плажа, не помня името пак... Не ни хареса нито кухнята, нито обслужването.
Знам, че е хубаво и в ресторанта на хотел Дуков, но не съм пробвала лично.

# 212
В Обзор се  храним  на няколко места- бистро Таня- много удобно  на връщане от плажа  по обед Wink,Рай, Хъшовете,Ореха...За жалост не помня имената на всички  места.Ако се сетя- ще допълвам

# 213
  • Резерват "Северозапад"
От 02,08 и ние сме в Обзор Heart Eyes...и с нетьрпение чакам отзиви!!!

# 214
  • На погрешната планета
В Обзор се храня само в 4 заведения- "Ореха", "Хъшове", "Летиция" и "Таня", в първите две съм работила Heart Eyes
От "Воденицата" съм разочарована-малки порции, не особено добре приготвени, на височки цени Stop

# 215
  • София
 Ние решихме да преглътнем риска от вятър и ще сме в Обзор от 26.08:)

# 216
  • София
Ориентирайте ни, моля, къде се намират Ореха, Хъшове, Таня, Рай и Летисия?

Последна редакция: ср, 04 юли 2012, 11:15 от desitka*

# 217
  • На погрешната планета
Ориентирайте ни, моля, къде се намират Ореха, Хъшове, Таня, Рай и Летисия?

Летицията и Хъшове се намират на площада, срещу църквата, Танята се намира на улицата, която води от площада към морето, а Ореха е в другия край на града, точно на светофара. За "Рай" не се сещам.
Да допълня, че и в "Бисер" (някой го беше споменал) готвят добре.

# 218
Препоръчвам ресторанта на х-л "Дуков" и бистрото "При Таня", където правеха страхотни пици на жар. А и хотела ни беше точно до бистрото, така че ни бе удобно. За тези, които си търсят малко семейно хотелче да го препоръчам и него: http://dafmin.com/

# 219
Здравейте, момичета. Предстои ни почивка в Обзор през август. Не сме ходили там повече от 10 години и вероятно градчето много се е променило. Чета ви с интерес, информацията ще ни е от полза. А някой ще може ли да даде някакви отзиви за хотел "Галерия"? Има ли доволни и пребиваването си там, колко е далеч от морето, има ли добри заведения наоколо и т.н. Ще ви бъда благодарна за всяка информация.

# 220
Препоръчвам ресторанта на х-л "Дуков" и бистрото "При Таня", където правеха страхотни пици на жар. А и хотела ни беше точно до бистрото, така че ни бе удобно. За тези, които си търсят малко семейно хотелче да го препоръчам и него: http://dafmin.com/
Смело мога да подкрепя с две ръце за ресторанта на "Дуков"  Peace Ние бяхме отседнали в хотела и се хранехме основно там. А и от хотела съм много доволна - добро обслужване, чисто, приятно и с много удобно за нас местоположение.

# 221
  • София
Няма ме, благодаря за полезната информация   bouquet

# 222
  • Резерват "Северозапад"
Аз да попитам ходилите в Мирамар, дали там дават плажни кърпи newsm78 /според мен би трябвало, пък и ми се иска да не мъкна още един сак със  себе си/.
Ох, нямам търпение вече Twisted Evil...ще ми се още утре да тръгна.

# 223
  • София
Аз да попитам ходилите в Мирамар, дали там дават плажни кърпи newsm78 /според мен би трябвало, пък и ми се иска да не мъкна още един сак със  себе си/.
Ох, нямам търпение вече Twisted Evil...ще ми се още утре да тръгна.
дават  Peace
кога заминавате?

# 224
  • Резерват "Северозапад"
02,08 ни е първи ден....и така цели 10 Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт