ОБЗОР 2013

• 83 968
  • 551
  •   1
Отговори
# 225
Привет на всички мами, интересуваме има ли някой инфо за хотел Парайзо бийч? Някой който е бил вече там, защото нещо не намирам много отзиви за него Sad

# 226
Привет на всички мами, интересуваме има ли някой инфо за хотел Парайзо бийч? Някой който е бил вече там, защото нещо не намирам много отзиви за него Sad
Почти всички отзиви са лоши виж във визит.

# 227
  • София

Мин. година проверявах за него в агенция, защото беше излязла изгодна оферта. И като попитах за съмнително ниската цена, ми казаха, че всъщност хотела има 2 "тела" и тази цена е за едното-по-ниското. Отказах се, а после на място там видях за какво става дума-2 етажа разположени директно на плажа, т.е. терасата на 1-я ти е направо на пясъка, на 1 ръка разстояние е бар,, който вечер работи до късно, ако не беше и нон-стоп, а на покрива на това тяло е терасата на ресторанта. За мен това значи голяма шумотевица от всякъде.
Като разбира се това не е проблем за всеки, някой си търсят шум, музика и купон   bouquet

Та исках да кажа, да го имате предвид като/ако резервирате.

# 228

Мин. година проверявах за него в агенция, защото беше излязла изгодна оферта. И като попитах за съмнително ниската цена, ми казаха, че всъщност хотела има 2 "тела" и тази цена е за едното-по-ниското. Отказах се, а после на място там видях за какво става дума-2 етажа разположени директно на плажа, т.е. терасата на 1-я ти е направо на пясъка, на 1 ръка разстояние е бар,, който вечер работи до късно, ако не беше и нон-стоп, а на покрива на това тяло е терасата на ресторанта. За мен това значи голяма шумотевица от всякъде.
Като разбира се това не е проблем за всеки, някой си търсят шум, музика и купон   bouquet

Та исках да кажа, да го имате предвид като/ако резервирате.

Благодаря ви момичета, ще го имам на предвид! Хубаво лято!

# 229
Парайзо имат вече и двама огрухани аниматори които се чудят какво да правят,
защото хотела е супер нагъчкан и няма никакви условия за анимация.

# 230
  • София
 Мениджърът им е много способен в намирането на туристи, но явно не и в обслужването им..

# 231
  • София
Имам въпрос към почивалите в Риу Хелиос Бей- Каква е цената на чадърите и шезлонгите на плажа пред хотела, и намират ли се места след като са платени?

# 232
  • Пловдив
И ние си резервирахме места от 16.07. в Обзор.
Но сега като четох темата се шашнах от тези подводни ями.
Моля тези,които са били тази година да споделят има ли наистина такива?

И още нещо-колко плажа има в Обзор и кой е най-безопасен?/за първи път ще почиваме там и нищо не знам/

# 233
  • София
Имам въпрос към почивалите в Риу Хелиос Бей- Каква е цената на чадърите и шезлонгите на плажа пред хотела, и намират ли се места след като са платени?
В момента сме на почивка в Риу Хелиос Бей и от тази година за гости на хотела ползваме 50% отстъпка, т.е. на човек се пада по 3 лв. на ден, а при свободна продажба на плажа по 6 лв. на шезлонг или чадър. Винаги се намират места/е стига да не ходите на обяд на плажа/От догодина в цената ще влизат чадър и шезлонг. 

# 234
  • София
Elinor 0110 благодаря за бързия отговор, аз ще почивам там след 1 седмица, моля те сподели, как е храната, детската анимация, хигиената в хотела?

# 235
  • Пловдив
И ние си резервирахме места от 16.07. в Обзор.
Но сега като четох темата се шашнах от тези подводни ями.
Моля тези,които са били тази година да споделят има ли наистина такива?

И още нещо-колко плажа има в Обзор и кой е най-безопасен?/за първи път ще почиваме там и нищо не знам/

# 236
  • София
Elinor 0110 благодаря за бързия отговор, аз ще почивам там след 1 седмица, моля те сподели, как е храната, детската анимация, хигиената в хотела?
Храната  е както винаги чудесна и разнообразна.
Хигиената е перфектна, стаите се почистват всеки ден, кърпите и чарашафите също се сменят абсолютно всеки ден.
За анимацията не мога да коментирам, защото все още не сме пускали  детето, но не е лоша май, защото приятели с които сме били предешни години са доволни.

# 237
  • софия
dudhen, доколкото знам плажа е един, огромен. не знам колко км е, но е един от най-големите плажове. когато е бурно морето стават страхотни вълни. за който обича е голям кеф. преди 15 години примерно го водеха за опасен плаж. тогава нямаше мирамар, риу и т.н., имаше прасета и крави по плажа  Mr. Green
ивицата е много широка с хубав пясък. за ями, ми море е, навсякъде може да се получат.

били сме в мирамар преди 2 години. един от най-хубавите хотели в бг по мое мнение.
сега ще ходим на някакви фирмени бунгала  Confused. не можаха да ми обяснат къде са, били близо до плажа. дам, криза е. поне да се изкефим на хубавия плаж.

хубаво лято на всички!

# 238
Здравейте!

Търся да наема луксозен ваканционен апартамент в Обзор, по възможност в близост до плажа. Може и хубав хотел, но без хранене в хотела. Хубавите хотели май са само AI и това не ни е по вкуса. Нещо не намирам много информация в нета и затова питам тук, дано някой да знае и да може да ми помогне.  Praynig

# 239
Здравейте!

Търся да наема луксозен ваканционен апартамент в Обзор, по възможност в близост до плажа. Може и хубав хотел, но без хранене в хотела. Хубавите хотели май са само AI и това не ни е по вкуса. Нещо не намирам много информация в нета и затова питам тук, дано някой да знае и да може да ми помогне.  Praynig

http://www.obzorbeachresort.com/bg/pages/read/%D0%B7%D0%B0-%D0%B … D0%BA%D1%81%D0%B0

Другото, за което се сещам е това, но не е на плажа
http://www.visit.bg/sommer/photel.php?hotid=1525

Общи условия

Активация на акаунт