ОБЗОР 2013

• 84 016
  • 551
  •   1
Отговори
# 390
Здравейте! Има ли някой в момента на море в Обзор? Силно ме интересува времето дали става за плаж! Искам за уикенда да отскочим до там, но дали си струва разходката и пътя? Много моля някой,който е там в момента да се изкаже,че тези 2 дни са ми последен шанс за море! Хотели не ме интересуват. Само времето и водата.

# 391
Ние се върнахме вчера. От 4 дни, само единият ставаше за плаж. Духаше много силен вятър и морето беше бурно - червен флаг всеки ден. Водата и тя е хладна вече. Ако много ви се ходи, може да се разходите, ама като гледам прогнозата, пак го дават ветровито  Confused

# 392
Ами аз тази година изпуснах морето, че бях в чужбина и така ми се ходииии!. Мъжа ми обаче,ако не става за плаж не ще. А има ли хора или е пусто и тъжно?

# 393
Единият ден беше ужасно ветровито и нямаше хора на плажа избщо, а и в самия град, явно бяха някъде по разходки. Другите дни като понапече, изпълзяваха от някъде и беше приятно, не преселено, но не и пусто. А вчера като си тръгвахме беше най-топло и най-пълно на плажа, чак се чудих къде са се крили тия хора през останалото време.
За излежаване на плажа може и да става, но за къпане в морето не знам.
Иначе по заведенията беше празничко, защото повечето хора са на ОИ.

# 394
Много ти благодаря! Май ще се откажа, че да не ме гледат на криво после!

# 395
Единият ден беше ужасно ветровито и нямаше хора на плажа избщо, а и в самия град, явно бяха някъде по разходки. Другите дни като понапече, изпълзяваха от някъде и беше приятно, не преселено, но не и пусто. А вчера като си тръгвахме беше най-топло и най-пълно на плажа, чак се чудих къде са се крили тия хора през останалото време.
За излежаване на плажа може и да става, но за къпане в морето не знам.
Иначе по заведенията беше празничко, защото повечето хора са на ОИ.
Какво избрахте че се чудихте до последно.Мислех че сте по Албена. Hug

# 396
mimi0585, бяхме в Казабланка. Оказа се, че има свободно студио  Grinning
Да взема да напиша малко отзиви, въпреки че няма да кажа нещо, което вече не е писано за хотела. Беше пълно основно с немци, малко поляци и руснаци и няколко семейства българи с деца като нашето и малко по-големи. Храната беше хубава, без да е нещо специално - готвените неща бяха 3-4, супите 2 за обяд и толкова за вечеря, салатате бяха 5-6 вида. Плодовете винаги бяха много хубави и имаше поне 4-5 вида. Десертите също бяха добре, въпреки че нямаше разнообразие. На всяко хранене имаше палачинки, готови за консумация - намазани, навити  и нарязани Laughing Закуската стандартна. Студиото ни беше много удобно, защото вечер детето го приспиваме към 21ч. и после спокойно си стояхме в хола. Има баня и тоалетна и отделно още едно WC. Плажа не е далече, но пък наистина има някакъв аромат от реката, не е на отпадни води, по-скоро на застояла вода, защото тя не се отича постоянно в морето, а само при прилив. Миризмата се усещаше повече на плажа пред Риу Хелиос, но откъм Мирамар беше добре, явно така бяха въздуните течния и всички от хотела ходеха в тази посока. Там и пясъка е по-ситен. Морето не сме го тествали, защото беше бурно и студено вече, така че не знам как е като дълбочина. Басейните бяха чисти и студенички. За анимацията нищо не мога да кажа, тъй като ходихме само на минидиското, което беше добре. Детската площадка е откъм реката и явно има високи подпочвени води тъй като вечно беше подгизнало и кално. Може би лятото успява да изсъхне, но не и при това време. Парка е на 5-10 мин., а центъра на 10-15 мин.
Доволна съм, имайки предвид цената, която платихме. В Албена щяхме да платим почти двойно повече, а не мисля че щяхме да получим по-добро качество, четейки отзивите в темата.

# 397
  • Berlin
Ние днес се върнахме от Мирамар. Вчера ставаше за плаж, онзи ден беше долу-горе, а в сряда не ставаше. Simple Smile Днес не знам какво е, защото рано тръгнахме.
Ние сме доволни от престоя си, доколкото малкият ни позволи, защото по цял ден тичахме след него. Направи ми впечатление, че детската храна беше студена, не знам дали е практика. Всеки ден му взимах по нещо за обяд и вечеря и то винаги беше студено.

# 398
mimi0585, бяхме в Казабланка. Оказа се, че има свободно студио  Grinning
Да взема да напиша малко отзиви, въпреки че няма да кажа нещо, което вече не е писано за хотела. Беше пълно основно с немци, малко поляци и руснаци и няколко семейства българи с деца като нашето и малко по-големи. Храната беше хубава, без да е нещо специално - готвените неща бяха 3-4, супите 2 за обяд и толкова за вечеря, салатате бяха 5-6 вида. Плодовете винаги бяха много хубави и имаше поне 4-5 вида. Десертите също бяха добре, въпреки че нямаше разнообразие. На всяко хранене имаше палачинки, готови за консумация - намазани, навити  и нарязани Laughing Закуската стандартна. Студиото ни беше много удобно, защото вечер детето го приспиваме към 21ч. и после спокойно си стояхме в хола. Има баня и тоалетна и отделно още едно WC. Плажа не е далече, но пък наистина има някакъв аромат от реката, не е на отпадни води, по-скоро на застояла вода, защото тя не се отича постоянно в морето, а само при прилив. Миризмата се усещаше повече на плажа пред Риу Хелиос, но откъм Мирамар беше добре, явно така бяха въздуните течния и всички от хотела ходеха в тази посока. Там и пясъка е по-ситен. Морето не сме го тествали, защото беше бурно и студено вече, така че не знам как е като дълбочина. Басейните бяха чисти и студенички. За анимацията нищо не мога да кажа, тъй като ходихме само на минидиското, което беше добре. Детската площадка е откъм реката и явно има високи подпочвени води тъй като вечно беше подгизнало и кално. Може би лятото успява да изсъхне, но не и при това време. Парка е на 5-10 мин., а центъра на 10-15 мин.
Доволна съм, имайки предвид цената, която платихме. В Албена щяхме да платим почти двойно повече, а не мисля че щяхме да получим по-добро качество, четейки отзивите в темата.
Браво извадили сте късмет.Важно е че сте доволни.Ние също останахме много доволни от хотела. Praynig

# 399
Ние бяхме в краяна август в Риу Хелиос, но миризма от реката въобще не е имало. Два пъти минахме през реката, за да разгледаме другите хотели и водата беше прозрачна, без тиня и каквото и да било. Ние имахме резерви относно нея, но всичко си е нормално, поне видимо.   

# 400
  • Пловдив
вие сте минали точно пред реката предполагам. миризмата е като идваш от казабланка и си някъде на 50 метра от брега, покрай реката,не пред нея и те лъха за кратко.
но все пак се преживява това.

Последна редакция: пн, 17 сеп 2012, 14:02 от Josefin

# 401
Josefin, така е и не е кой знае какъв проблем. Споделям защото имаше такива коментари, основно от почиващи в Риу Хелиос. Винаги можеш да отидеш малко по-далече от реката.

# 402
Миризмата се усещаше повече на плажа пред Риу Хелиос
За малко такива коментари щяха да ме откажат да почивам в Риу Хелиос. Пак повтарям - изобщо нямаше миризма от реката.

Последна редакция: пн, 17 сеп 2012, 14:28 от miusli

# 403
Цените за лято 2013год в хотел Мирамар вече са излязли.http://www.miramar-bg.com/bg/special-offers/

# 404
  • Резерват "Северозапад"
Благодаря за информацията, mimi0585   bouquet
Вдигнали са цените с 9 лв. за стая странично море Wink...честно казано очаквах по - голямо увеличение.
П.П. Мъжът ми ме кара вече да резервирам Mr. Green - представете си колко му е харесало това лято 10 дена там Heart Eyes.

Общи условия

Активация на акаунт