Британците, британците! - тема 46

• 20 112
  • 758
  •   1
Отговори
# 210
G.M.!Ей , Пуц убедиме, ще гледам да го изгледам  Laughing

# 211
  • Казанлък of all places
Morning!
След неистови мъки Peter's Friends  е свален, прошнурован, пронумерован и тръпне в очакване да си измия чиниите и да сложа кекса да се пече, да напъдя всичкото мъж и да си спретна кафе.
"Тенекеджията" одобрявам. "Желязната Лейди " върви със скоростта на светлината. ЖУвотът може да бъде почти прекрасен.

# 212
G.M.!Ей , Пуц убедиме, ще гледам да го изгледам  Laughing

Супер! Началото идва тегаво, щото не ти е ясно какво и защо се случва. А и сме увредени от американската филмова динамика, аз вече съм сигурна.  Tired

Анги, много здраве на Питър и сие, специално да цункаш Ема и да се изплезиш на Кенет. Тенекеджията гледа ли? Къде върви Желязната със светлинна скорост? Абе къв е тоя кодиран език, бе!  Crossing Arms

# 213
Сбърках темите ,сори  Laughing

# 214
  • Казанлък of all places
Гледах го тенекеджията, даже го препоръчах, след което бидох преследвана със заплахи за саморазправа, ама те са глупави хора, не разбират.  Crossing Arms Баронеса Тачър тече със скоростта на светлината от Замунда.
Е ,'кво неясно ся!?

# 215
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Поздравче:

Поредното нещо, в което тигрите са най-хубавата част Mr. Green

# 216
  • София
Джия, Ирландия е вид колония, затова тук. Справка: първа страница.  Mr. Green
Не точно, ама адИ. hahaha

Впрочем, ако има в България качен War Horse - горещо-горещо препоръчвам. Whistling Освен кратките минути, в които Бенедикт се появява на екран (даже не може да се познае заради мустаците - само по гласа hahaha Heart Eyes), има и други запомнящи се лица, едно от които е главният герой. Rolling Eyes

Джеръми Ървин

1990та. Гемлингей, Кембридж, Англия. Flutter

Ако никой досега не е взел - пу, пу, пу за мене! bowuu

# 217
Анги, и аз тъй те дешифрирах, ма за секи случай да направя двойна проверка.  Mr. Green Сега искам да направят филм за Емил Боев. Пък. Ма не наште да го правят, наште не могат.  Crossing Arms

Тинче, кое не е точно? Писала съм ВИД колония, не колония. Хумор, ирония, да?

# 218
  • София
Пуци, ако те чуят ирландците за колонията, ще видиш кое е точното. Затова се хиля. На теория си напълно права, обаче на практика. Shocked hahaha hahaha hahaha Hug

# 219
  • КиТ
Пуци добро резюме си му направила,той ми е следващия в листата за гледане  Mr. Green

Тинче има го качен War Horse  в замунадата филма,дано му е добро качеството и ще го видя тези дни,щом го възхваляваш,лошото е че много филми пак се събраха  Crazy

Добрутро, гугита, днес пия чайче и се отдавам на спомени:
http://www.youtube.com/watch?v=R6vwtzLHm9I&feature=related

Ох супер песен Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Благодаря ти Джой,Джой  Hug Hug Hug

И да заплюя Nathaniel Buzolic Heart Eyes ,докато е рано  Mr. Green

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 14:51 от plami89

# 220
  • София
Плами Hug, не е чак за възхваляване, обаче ревнАх най-накрая, въпреки че се държах стоически. Интересно е, драматичен, тежък филм. ooooh! Кажи му "Спилбърг" и толкоз. hahaha Flutter

# 221
Тинче, душичко, ти наистина ли мислиш, че всички освен теб сме невежи по отношение на историята, включително тая на Острова? Ще повторя: хумор, ирония, да?

# 222
  • София
Тинче, душичко, ти наистина ли мислиш, че всички освен теб сме невежи по отношение на историята, включително тая на Острова? Ще повторя: хумор, ирония, да?
Напротив - не мисля така и не съм си и мислила това да показвам. Да, хумор по отношение на ирландци/шотландци и те как реагират, затова се бъзиках - не беше към теб, ама въобще.
И точно в тази тема, мисля, че точно историята на Острова се знае най-добре. Flutter Аз не съм любителка на британската история, така че изобщо не претендирам за познания там. ooooh!

# 223
Една хубава новина

# 224
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Плами, мило, ще ли разделиш Джим Стърджис с мен Flutter Flutter Flutter? Много го обичам след днес Heart Eyes.
И пу Патриша Кларксън за мен Mr. Green
Личи си, че току-що гледах One Day, нали Joy?

Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 23:23 от joy_r

Общи условия

Активация на акаунт