Седмокласниците мили Втори срок ще борят с нови сили- тема 3

• 54 150
  • 771
  •   1
Отговори
# 45
Защо е тая потайност и има ли смисъл нматериалите да се качват в поща? Не може ли просто да се споделят в dox или някъде другаде? Така винаги ще има хора, които искат пароли, и все някой трябва да е ангажиран да ги праща на ЛС.

# 46
  • София
Малко късно се записвам в темата - благодаря на liebesbear!   bouquet
Не пиша редовно, защото няма какво толкова за споделяне. По БЕЛ иМАТ дъщеря ми завършва с 6, по другите предмети оценките са шарени /вкл. 4 по изобразително hahaha /. Подготоката за ВО върви в ритъм - е, от моя гледна точка може и повече  Laughing , но аз съм си по-принцип амбициозна.
Дъщеря ми също ще кандидатства в АК, но се готви за изпита, тъй като й е първо желание.

# 47
  • София
Моят син също завършва по МАТ и БЕЛ с 6 и то в училище, където трудно се изкарват 6-ци, но на пробните изпити по мат. не може да надскочи дори 4.50. По БЕЛ съм по-спокойна защото баба му е учител по БЕЛ, но и там прави грешки на неща, които знае много добре.

# 48
  • Пловдив
С молба и на мен да изпратите името и паролата на пощата. Благодаря предварително. И успех на всички деца през втория срок!

# 49
Току-що качих файловете от СМГ Бел на пощата на абв.бг

Оказа се,че аз имам паролата само за пощата в gmail. Моля за паролата в abv на личния.  

# 50
  • София
Ами тогава, явно шестиците в училище не се изкарват толкова трудно. Peace
При нас контролните в училище не се различават с повече от 0,20-0,30 от пробните изпити.

# 51
  • София
Защо е тая потайност и има ли смисъл нматериалите да се качват в поща? Не може ли просто да се споделят в dox или някъде другаде? Така винаги ще има хора, които искат пароли, и все някой трябва да е ангажиран да ги праща на ЛС.

Аз лично не съм качвала на дох, затова качих в пощата. Ако някой прецени, да пуубликува паролите публичо, аз не се наемам.  Peace

# 52
  • България
Здравейте,
Успех на децата! Как беше името на пощата в abv>
Хубав ден!

# 53
  • София
Въпрос към майчетата силни в БЕЛ. Моят син е написал в преразказа на пробния изпит в СМГ единят Преразказа е гледан вече от 3 различни преподаватели и никой не е отбелязал това като грешка, независимо, че тази думичка е написана по този начин на три места в текста. Даже госпожата от школата му е казала, че е правилно, защото било използвано в конкретния случай като подлог. Но щяла да му го обясни в събота на школата.  #Crazy Или той нещо не е разбрал, или аз вече граматика на БЕЛ не знам. Има ли нови правила? Някой знае ли нещо по въпроса?

# 54
  • София
не че съм от силните в българския, поне на нивото, на което ги карат да го учат в училище, ама не разбрах точно какво питаш. Написал го е без "и" ли?

# 55
  • София
Да, вместо Единият, е написал Единят.

# 56
  • София
може просто да не са го забелязали. Толкова много почерци, толкова много работи не е лесно да се проверят, направо може да лудне човек.

# 57
  • София
Neda, бързо оздравяване на детенце!
Ние сме оформени вече  ooooh!. Госпожата по биология я записала за олимпиадата без нейното съгласие. Казала и "ти задължително отиваш". Не иска да ходи, но се притеснява да не разсърди госпожата. Само това и липсва сега, при цялото натоварване. Домашните в у-ще по БЕЛ и МАТ значително нарастват, незная какво ще е през април-началото на май!

# 58
  • София
Направо ме побъркват някои учители, остана един ден до края на срока, днес контролни им правят!

# 59
  • София
Въпрос към майчетата силни в БЕЛ. Моят син е написал в преразказа на пробния изпит в СМГ единят Преразказа е гледан вече от 3 различни преподаватели и никой не е отбелязал това като грешка, независимо, че тази думичка е написана по този начин на три места в текста. Даже госпожата от школата му е казала, че е правилно, защото било използвано в конкретния случай като подлог. Но щяла да му го обясни в събота на школата.  #Crazy Или той нещо не е разбрал, или аз вече граматика на БЕЛ не знам. Има ли нови правила? Някой знае ли нещо по въпроса?

Явно става въпрос за 1) недоглеждане при проверката и 2) недоразумение при разговора с госпожата от школата - тя очевидно си мисли, че я питат дали членът да е пълен или кратък. Предполагам и аз като Andariel, че почеркът му е такъв, че ченгелчетата се сливат. Иначе, разбира се, правилно е единият, не единят.
И моята в неделя е на олимпиада по биология - ту решаваше, че тази година ще ходи само на МАТ и БЕЛ, ту че й се ходи и на биология (любим предмет въпреки страховитата (доколкото разбрах) учителка). В крайна сметка се записа за олимпиадата.
Натоварването наистина е голямо и с това минаване втора смяна втория срок, плюс два пъти седмично Британика преди часовете, плюс цялото загубено време за пътуване до училище, до Британика, до школата по БЕЛ в събота, не знам кога ще почива и спи  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт