Седмокласниците мили Втори срок ще борят с нови сили- тема 3

• 54 150
  • 771
  •   1
Отговори
# 30
И аз благодаря за темата.   bouquet
Успех на всички дечица и дано не се напрягат чак толкова, че да се стига до болести. По-важното е да са ни живи и здрави, а натам - каквото сабя покаже.

# 31
  • Sofia, Bulgaria
Моля и аз за пощата и паролата на лични

# 32
Присъединявам се към молбата за поща и парола на ЛС.

# 33
  • софия
Запис и и от мен в новата тема!Успех на всички седмокласници и да издържат на нарастващото напрежение(и майките също) Peace Моята дъщеря се пребори за 6 по БЕЛ и по математика,което ме радва,тъй като имах съмнения.На пробния изпит по БЕЛ в Междучасие има 5.57,а по математика 5.76.Доволна съм ,дано така продължи Praynig

# 34
  • под Витоша
И аз се записвам в новата тема, и аз ще помоля за пощата и паролата на ЛС.  Wink
Дъщеря ми последно реши да се яви на изпита в АК - ей така без грам допълнителна подготовка.... да се пробва- въпреки, че до скоро твърдо не искаше да учи там. Май доста от приятелите й ще се явяват - и тя да не остане по-назад... Не храня големи надежди /то с тая такса.../, но знае ли човек. Peace

# 35
30 ли е бил максимума по Физика? Ееее мойта изкарала 16 и то защото квесторката искала да си ходи....

Анушка, в Добрич олимпиадата по БЕЛ е на 23.02 от 8 часа:
http://riodobrich.ucoz.org/razni_doc/December-2011/zapoved09-173 … 011_olimpiadi.pdf
Доколкото разбрах ще има разсъждения и други такива...не е по формата на изпита.

Не знам и аз да искам ли парола и имейл?....

# 36
Успешен втори срок на всички  Mr. Green!
 slavina_S, доколкото знам задачите за ПИ по математика в Междучасие се изготвят от Симеонов от СМГ. За Бултест - нямам идея. Моят хубавец този път се е поизложил на ПИ в Междучасие и има 5, 46  Confused. Нямам идея колко точки има, защото още нямам мейл от тях. Ще ми пишат като излезе резултата по БЕЛ. Иначе по МАТ го прехвърлих в групата на Симеонов от началото на 3-ти модул.

А дали има курс за 7-ми клас при Симеонов, само математика, без да  е в блок с БЕЛ?

# 37
30 ли е бил максимума по Физика? Ееее мойта изкарала 16 и то защото квесторката искала да си ходи....

Да!Е, такова нещо до сега не бях чувала Thinking

# 38
  • София

Да!Е, такова нещо до сега не бях чувала Thinking

Е и ние го преживяхме! Обявават времето, а после го съкращават на половина, защото имали часове!  #2gunfire #2gunfire

# 39
нова, Симеонов е в блок с БЕЛ, но може да се запишете само при него.Ето ти сайта на Междучасие ще получиш подробна информация:

http://www.mejduchasie.com/

# 40
  • София по рождение
благодаря за новата тема,  Hug може ли аз да поискам поща и парола

на пробния изпит по мат. 4,90, по български език другата седмица ще има резултати.

# 41
  • София
Моля и на мен да изпратите поща и парола.

# 42
  • София
Присъединявам се към молбата за поща и парола на ЛС

# 43
И аз ще помоля за поща и парола.

# 44
  • София
Моля и на мен да изпратите поща и парола.

Общи условия

Активация на акаунт