Седмокласниците мили Втори срок ще борят с нови сили- тема 3

• 54 150
  • 771
  •   1
Отговори
# 60
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
Момичета, имам нужда от помощ  Embarassed Трябват ми уроците по История и цивилизация (Древна Елада, Елинистически свят и Древен Рим са нужните ми дялове) от учебниците на издателство „Просвета” с автори Константин Бошнаков, Теодор Леков, Мария Радева и издателство „АзБуКи Просвета” с автори Маргарита Димова, Диляна Ботева-Боянова, Румяна Кушева ... Има ли някое дете, което да учи по някой от тях? Ние сме по изд. Булвест, но за подготовката ми трябват и уроците от другите учебници, а те са по 21 лв. всеки ... Ще съм благодарна, ако ми пишете на ЛС. Идеята ми е: да ви изпратя пари и адрес, а вие да ми преснимате уроците черно бяло и да ми ги изпратите ...

# 61
  • у дома
Момичета, имам нужда от помощ  Embarassed Трябват ми уроците по История и цивилизация (Древна Елада, Елинистически свят и Древен Рим са нужните ми дялове) от учебниците на издателство „Просвета” с автори Константин Бошнаков, Теодор Леков, Мария Радева и издателство „АзБуКи Просвета” с автори Маргарита Димова, Диляна Ботева-Боянова, Румяна Кушева ... Има ли някое дете, което да учи по някой от тях? Ние сме по изд. Булвест, но за подготовката ми трябват и уроците от другите учебници, а те са по 21 лв. всеки ... Ще съм благодарна, ако ми пишете на ЛС. Идеята ми е: да ви изпратя пари и адрес, а вие да ми преснимате уроците черно бяло и да ми ги изпратите ...

Аз мога да ти сканирам и пратя на имейл нужното от учебника на Просвета да кажем до неделя или началото на другата седмица,или пък ти е по-спешно  newsm78 Честно си признавам,че не ми се занимава с пращане по най-обикновена поща,ама на имейл става,ако те устройва прати ми го на лични...

# 62
  • Всеки ден трябва да се инжектираме с малко фантазия, за да не умрем от реалност: Рей Бредбъри
svetlaem,  много благодаря  Hug Изпратих ЛС, но ще пиша и тук Simple Smile Това са учебниците дадени като препоръчителна литература към новия изпит на Класическата гимназия Simple Smile А ние имаме и учим по Булвест, та ще трябва да намеря по някакъв начин посочените три дяла от другите два учебника Simple Smile Дяловете са: Древна Елада, Елинистически свят и Древен Рим! Не се бях сещала за сканиране  Embarassed То ще е по лесно и бързо Simple Smile
Ако някой има и учебника на АзБуКи - Просвета, и желае да ми помогне по един от двата начина Simple Smile ... пощата ми е pkoseva@abv.bg
Лек ден на всички!

# 63
Здравейте и от мен, успешен втори срок на всички желая!
Моля и на мен да изпратите пощата и паролата.

# 64
  • София
Привет на всички!
Имам една молба  Praynig Praynig някой има ли теста по математика от пробният изпит в СМГ на 27 ноември 2011 год. Търся го и не мога да го намеря! Ако някой го има, моля  Praynig Praynig Praynigда ми го изпрати на rangelova_nadya@abv.bg!   Hug Hug

# 65
  • София
Привет на всички!
Имам една молба  Praynig Praynig някой има ли теста по математика от пробният изпит в СМГ на 27 ноември 2011 год. Търся го и не мога да го намеря! Ако някой го има, моля  Praynig Praynig Praynigда ми го изпрати на rangelova_nadya@abv.bg!   Hug Hug

Това го пусках в миналата тема веднага след изпита:

http://dox.bg/files/dw?a=29c0b71835

# 66
  • София
Току-що качих файловете от СМГ Бел на пощата на абв.бг

Оказа се,че аз имам паролата само за пощата в gmail. Моля за паролата в abv на личния.  

# 67
  • София
Привет на всички!

Това го пусках в миналата тема веднага след изпита:

http://dox.bg/files/dw?a=29c0b71835

Благодаря!  Hug Hug Явно в този студ малко чета по диагонал!

# 68
  • София
liebesbaer Благодаря, явно натоварването и стреса оказват влияние на здравето. От бебе не е боледувала толкова. И как не ги разпуснаха малко заради студа и грипа, а и това със смяната на срока във вторник ... направо е върха, защото в понеделник няма да учат, само за бележниците ще се разходят. Половинчати работи. А като знам, че приемат ли я в елитна гимназия, темпото ще е стремглаво, направо вече не знам какво да искам. Не бива да е за сметка на здравето.  Sad Иначе е има и по БЕЛ и математика 6 за срока.

# 69
  • София
В нашето училище днес раздадоха бележниците и от понеделник започват 2. срок /втора смяна.
Струва ми се доста добро решение и изход от тъпата ситуация, в която ги поставиха от министерството.

# 70
svetlaem
Ако някой има и учебника на АзБуКи - Просвета, и желае да ми помогне по един от двата начина Simple Smile

Синът ми учи по него , но у дома нямам скенер. Мога да сканирам интересуващите те раздели след понеделник.

# 71
svetlaem
Ако някой има и учебника на АзБуКи - Просвета, и желае да ми помогне по един от двата начина Simple Smile

Синът ми учи по него , но у дома нямам скенер. Мога да сканирам интересуващите те раздели след понеделник.
pep_si, много благодаря  Hug Не е късно и след понеделник Simple Smile Щерката тепърва ще започва да чете, че на 2.02 качиха новия конспект и изпит в сайта на НГДК Simple Smile

# 72
Ами тогава, явно шестиците в училище не се изкарват толкова трудно. Peace
При нас контролните в училище не се различават с повече от 0,20-0,30 от пробните изпити.

Ами явно някъде има нещо "гнило"  Wink, но не е в Дания Simple Smile

В междучасие след първия модул по мат. средния успех на явилите се е 4,22, а след втория модул е 4,12 ... Убедена съм обаче, че всички деца посещаващи школата са завършили с 5 и по-голямата част с 6 по мат. първия срок ... Значи или учителите им много са ги надценили, или пробните изпити са били трудни.

# 73
  • София
Искрено се надявам да е вярно твърдението ти, че пробните изпити са били трудни за децата!
Моите деца най-вероятно се явяват само на по-лесни изпити. Wink

# 74
  • София
Просто в училище са с половин, а понякога и с почти цяла единица по-високи срочните оценки в сравнение с тези на курсовете. Не съм много изненадана, би трябвало да има някаква разлика, защото на курсовете се решават задачи и тестове с оценяването на изпита, особено като за втория модул. Но здраво са ги юрнали, та шестиците засрока се изкарват доста трудно. Явно ще разберем какви са оценките в понеделник, като им дадат бележниците.

Общи условия

Активация на акаунт