Детски торти - мнения и съвети, 2

• 235 937
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте,
скоро и на нас ще ни предстои да поръчваме торти, но ще сме малко по-специални понеже имаме алергия към яйца.
Виждам че сте доволни от Бейби флай.Имат ли сайт на който да може да се разгледат детските им торти или на място може само? И сладкарницата на Шипка 9 ли се намира? Те правят и доставки нали, че за градината ще ми трябва и доставка задължително.

# 121
Бъни, ето им сайта на Бейби Флай, които отскоро са само Флай: http://www.torti-fly.com/
В ж.к. Мотописта, зад 29-ти ДКЦ, също можеш да отидеш, както и на Шипка 9.
Аз също ги препоръчвам, тази година пак оттам ще поръчам.

# 122
Да похваля Бейби флай  Peace... отново им се доверих и не съжалявам...перфектно направена торта Маша и мечока изпълнена по мое желание за няма и 40лв,с пълнеж шоколад и банани http://prikachi.com/images/614/4680614d.jpg

Колко парчета е тортата? Аз смятах, че ще ми излезе 60 лв. такава торта от Бейби Флай.

# 123
  • София
Нашия РД мина в събота, похвалвам "Гаврош" - красива и вкусна торта (японска).

catty, оттук ли поръча тортата?

http://radistambolov.eu/gallery/thumbnails.php?album=7&page=2

Благодаря!

Точно. Обадих се на първия телефон, много любезно момиче беше. Платихме, като я вземахме. Предлагат безплатна доставка за София, междудругото, на мен просто не ми вършеше работа.

Да добавя, че на живо тортата ни (Карибски пирати) беше по-хубава, отколкото на снимката на сайта.

# 124
  • дядовата ръкавичка
Супер! Много ти благодаря   bouquet 

# 125
Да похваля Бейби флай  Peace... отново им се доверих и не съжалявам...перфектно направена торта Маша и мечока изпълнена по мое желание за няма и 40лв,с пълнеж шоколад и банани http://prikachi.com/images/614/4680614d.jpg

Колко парчета е тортата? Аз смятах, че ще ми излезе 60 лв. такава торта от Бейби Флай.

12 парчета са, но са много големи... като пари 38,50лв с доплатени две захарни фигурки. Миналата година поръчах торта от 15 парчета и ни стигна за 8 деца и 12 възрастни...даже ми остана малко и за в къщи. Peace

# 126
Мдам, тортите на Флай са с големи, ама наистина големи парчета.
За последният РД поръчах торта 20 парчета, а беше огромна. Нахраних 25 възрастни и деца с нея, че и остана за вкъщи.

# 127
Мерси много, значи няма смисъл да поръчвам 20 парчета за 18 деца. Ще взема 15 парчета, щом са големи.

# 128
Мерси много, значи няма смисъл да поръчвам 20 парчета за 18 деца. Ще взема 15 парчета, щом са големи.

И пак ще остане. Когато поръчваш на място ще те ориентират. Нищо чудно и торта от 10/12 парчета да е точна като количество.

# 129
  • София
Бъни, ето им сайта на Бейби Флай, които отскоро са само Флай: http://www.torti-fly.com/
В ж.к. Мотописта, зад 29-ти ДКЦ, също можеш да отидеш, както и на Шипка 9.
Аз също ги препоръчвам, тази година пак оттам ще поръчам.

Мерси много:)

# 130
Хайдееее, пак уважихме 100 грама сладки! Дадохме своя идея и те я направиха 1:1! Браво! Красива торта, хубав вкус, както винаги! Парчето е 4.20 лв, но си заслужаваше! Препоръчвам ги!

# 131
Ние тази година бяхме с две торти от Бейби флай. За градината поръчахме 20 парчета бисквитена (каките и баба Роси  Simple Smile също взехме предвид в броенето). Домашната беше холандска от 10 парчета. Аранжировката беше много симпатична и обилна.
Засега заедно със 100-грама сладки са ми на 2-ро място в личната класация. Първото все още си се държи от Тортата, която направиха миналата година за втория рожден ден от Спаго. Беше най-вкусното тортено нещо, което съм опитвала.

# 132
Не мога да не похваля Вега - страхотна, наистина страхотно изпълнена торта - и вид и вкус!
Много, много съм доволна. За мен надминаха и 100 грама сладки!
Гостите не спряха да я хвалят колко е вкусна, а момичето в клуба, което е виждало толкова торти я похвали как изглежда на вид Simple Smile

Препоръчвам Вега - оправдаха напълно очакванията ми.

# 133
Не мога да не похваля Вега - страхотна, наистина страхотно изпълнена торта - и вид и вкус!
Много, много съм доволна. За мен надминаха и 100 грама сладки!
Гостите не спряха да я хвалят колко е вкусна, а момичето в клуба, което е виждало толкова торти я похвали как изглежда на вид Simple Smile

Препоръчвам Вега - оправдаха напълно очакванията ми.

те са най-добрите за мен. Може ли да видим снимка и какъв пълнеж избрахте?

# 134
Momicheta samo da kaja che sled kato porachah 3 torti -obshto 70 parcheta ot sladkarnica Mon Cheri v Plovdiv, sam mnogo nedovolna -nymat nishto obshto s kartinkata-cvetovete sa ujasni,a dekoraciyata bez komentar  ooooh! Oshte ne sme e opitali na vkus,no sam mnogo pritesnena,che shte e oshte po-zle.
Ushkim sas zaharno testo neznam kakvo si ,a to ,,,,,mnogo sam razocharovana,zashtoto e i za 1 rojden den  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт