Детски торти - мнения и съвети, 2

• 235 941
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 135
Може ли да помоля, на който му е възможно, разбира се, да пуска снимка на тортата, която е избрал. Така, ще имаме и визуална представа от конкретни торти, а не само тези, които са показани в сайтовете на сладкарниците.

# 136
Да похваля Бейби флай  Peace... отново им се доверих и не съжалявам...перфектно направена торта Маша и мечока изпълнена по мое желание за няма и 40лв,с пълнеж шоколад и банани http://prikachi.com/images/614/4680614d.jpg

Аз пак по същия повод се включвам. Вчера отидох да поръчам тортата за детската градина. Но се оказа, че цените в каталога /2,90 и 3,20 лв. в зависимост от пълнежа/ не отговарят на истината. Избрахме прасковена торта, и като трябваше вече да платим, след няколко телефонни разговора, ми се извиниха, тъй като цената не била 2,90, а 4 лв. на парче, заради декорацията. А в крайна сметка ми бяха дали каталог, в който всички торти бяха с декорации... Не знам какво да мисля, само на мен ли ми съобщават такава цена? Защото като гледам, вашата торта е подобна на тази, която ние избрахме, но разликата в цената е доста.

# 137
  • София
Ние за поредна година се доверихме на Лагуна. Тортата ще бъде с принт - принцесите на Дисни. За цената не се сетих да попитам, тъй като поръчахме тортата от детско клубче и направо ни казаха общата сума. Снимка ще покажа след като мине рожденият ден.

Галето, много хубаво изглежда тортата, още повече, че аз и детето сме фенки на Маша и Мечокът.  Grinning Дано следващата година се пречупя и се престраша да поръчам от Бейби флай, а не от Лагуна.
А колко парчета е тортата с Маша?

# 138
Не мога да не похваля Вега - страхотна, наистина страхотно изпълнена торта - и вид и вкус!
Много, много съм доволна. За мен надминаха и 100 грама сладки!
Гостите не спряха да я хвалят колко е вкусна, а момичето в клуба, което е виждало толкова торти я похвали как изглежда на вид Simple Smile

Препоръчвам Вега - оправдаха напълно очакванията ми.
 те са най-добрите за мен. Може ли да видим снимка и какъв пълнеж избрахте?

Тортата ни беше от каталога им с фигурални торти, а пълнежа с баварски крем, Казаха ни, че за тази торта могат да се ползват само 2 пълнежа, другия беше някакъв по-тежък вариант.

Аз много се чудя на постояните хвалебствия на Бейби флай, за мен те са много, ама много под Лагуна, 100 грама сладки и Вега.

# 139
Самсара нали знаеш: въпрос на вкус казало кучето и се облизало под опашката!  Simple Smile

# 140
  • София
Бейби Флай къде могат да се дегустират на парче, че да сравня с Лагуна?  Grinning
Трябва да са много добри, че да надминат Лагуна, която води моята класация на тортите.

# 141
  • София
Тъй като досега съм избирала 1 път Лагуна, 2 пъти Бейби Флай и 1 път Вега, моето мнение е:
като вкус:
1. Лагуна
2. Вега
3. Бейби Флай

като изработка и външен вид:
1. Бейби флай
2. Лагуна
3. Вега

100 гр. сладки много харесвам като сладки, но тортите им досега не съм успяла да харесам чак толкова много като вкус, няколко пъти съм яла на РД на други деца. Peace

# 142
Самсара нали знаеш: въпрос на вкус казало кучето и се облизало под опашката!  Simple Smile

Знам, знам  Grinning

Олив, аз също съм пробвала и трите сладкарници и 100 грама сладки и ги класирам така Simple Smile:
1.Вега
2.100гр. сладки и Лагуна
3. Бейби Флай
и като изработка и като вкус.

# 143
Според мен принтираните торти на Лагуна имат доста добър вид и контраст на цветовете. Виждала съм доста бледи тортички!

# 144
инсп. Гаджет http://www.torti-fly.com/%D0%BC%D0%B0%D1%88%D0%B0-%D0%B8-%D0%BC% … D0%B5%D0%B4%D1%8C най-отдолу под тортите пише колко бр. безплатни захарни фигурки се полагат към тортата в зависимост от парчетата...над тези фигурки се доплаща по 1,50лв бр.
Явно са пропуснали да ти кажат, аз поръчвах тортата по телефона и ми казаха за условията... доплатих 3лв, че мечо излезе големичък...иначе ако са много фигурките може да си избереш само част от тях...а тези малките -пчелички, калинки, листенца...ми казаха че не се плащат.
tonkabonka ул Шипка9, виж адреса в сайта по-горе да се ориентираш. Парчетата бяха 12, но са доста големи...както бях писала по-напред в темата.
Самсара въпрос на вкус ...аз пък не харесвам еклеровата торта с баварски крем на Лагуна, освен че не ми е от най-любимите, почти на всеки детски рожден ден на който сме канени, тортата е точно такава и ми е втръснала... Mr. Green За мен първо място си делят Вега и Бейби флай, второ място- Лагуна и 100гр сладки.
В този ред на мисли.... понеже в къщи обичаме шоколад...тортата на Бейби флай с банани и шоколад я харесваме много. Доволна съм от отношението и професионализма им...тортата с Маша и мечока я направиха по мое предложение и предоставена снимка и да си призная надминаха очакванията ми и не ни взеха повече пари за това. Peace

Последна редакция: чт, 03 май 2012, 14:00 от ˘Galeto˘

# 145
  • София
А някой поръчвал ли е от Домашната сладкарница в Младост. Харесах си една торта с картинка на Рапунцел. но не се съм срещала май мнения newsm78

# 146
това за домашната сладкарница звучи интересно! и аз с нетърпение ще следя да видя мнения за нея!

# 147
  • София
От Домашната сладкарница взехме бишкотена торта-беше много вкусна.Моя приятелка ми препоръча и торта шах мат-също е хубава.Аз искам и да похваля тортите на Скайлайн-нашата беше Карибски пирати.

# 148
  • софия
ние сме фенове на Чочко

# 149
ние сме фенове на Чочко

Аз, в крайна сметка поръчах от Чочко, рожденият ден е във вторник, тортата ще е с феи. Ще снимам и ще докладвам.

Общи условия

Активация на акаунт