Детски торти - мнения и съвети, 2

• 235 956
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 150
ние сме фенове на Чочко

Аз, в крайна сметка поръчах от Чочко, рожденият ден е във вторник, тортата ще е с феи. Ще снимам и ще докладвам.

Весел празник и чакаме мнения и снимка на тортата  Simple Smile

# 151
Аз пък много държа да покажа тортите, които прави моя приятелка съвсем без това да й е професията (и без да печели от това). Мисля, че повечето вериги не могат и на малкия й пръст да стъпят (поне по моя личен опит за момента с моите деца и стандартни сладкарници), плюс това са домашни и с подбрани продукти. Ето пример с долната красота:)

https://www.facebook.com/media/set/?set=a.10150681225623192.3955 … 933191&type=1

# 152
Какво означава "без да печели от това"?Също и "стандартни сладкарници"?Има си форум за такива не комерсиални момичета, които си правят "творенията" в домашни условия и го правят като хоби!!! Rolling EyesВъв Варна е станало някаква мода с тези "майсторки"и моето мнение е крайно отрицателно за начина на рекламиране и продаване на тортите им."Стандартните сладкарници" имат задължителен контрол и изисквания към продуктите си.Плащат данъци и заплати и успяват да задоволят нашите изисквания, нали?Бях на рожден ден с такава торта и ми стана много неприятно, че детето ми също трябваше да яде от торта която нямам идея кога, къде  с какво и как е приготвена.Все пак всеки сам си решава какво да дава на детето си и колко може да рискува с това.Такива красоти могат да направят всички"стандартни"сладкарници. SmileСтига с тези реклами и поощряване на бизнес, който е абсолютно в сивата икономика!

# 153
armaleta, може би си права. Извинявам се за споделянето, подведох се от името на темата, която е детски торти - мнения и съвети:)

В моя постинг става въпрос за детски торти и реших да споделя мнение.
Няма да споря, но аз наистина мисля, че далеч не всяка сладкарница може да направи подобно нещо. Може би и аз самата не съм имала този късмето, освен може би със 100 грама сладки.

Относно кой на какво и на кого се доверява - разбира се, че всеки сам си преценява. Лично аз вярвай ми, имам по-голямо доверие за продуктите на приятелката ми, отколкото на сладкарницата. Това ми е като спора дали вкъщи или в ресторант е по-хубаво. Зависи от много неща и всеки си решава:)

Също така линкът го споделих и за нещо като вдъхновение - има уникални модели торти, които може би някой може да си хареса и да си поръча в "стандартна сладкарница", където нали могат всичко:)

# 154
"Съмнителните" торти на тази жена са уникални, истинско изкуство!
...Типично за този форум веднага трябва да се намеси някой капацитет и да заключи, че това е реклама, извън закона, блабла...

# 155
  • софия
Тортите на момичето са страхотни! Аз също имам много по-голямо доверие в продуктите на неща, приготвяни вкъщи  Peace Единственият недостатък на подобни красоти е, че нямат сертификат иначе не бих купувала от сладкарници.
Айде стига морал! "Бизнес в сивата икономика", бла-бла Whistling

# 156
  • София
Че е бизнес - бизнес е и се печели от това. Че не се плащат данъци, и това е ясно. Мен малко ме вълнува, защото купувам торти само със сертификат.

Неоспоримо е обаче, че въпросната дама е истински творец и шапка й свалям.  Peace За едно такова "хоби" предполагам, че се изисква огромен ресурс свободно време.

# 157
  • София
Здравейте!

Мислих само да следя темата без да пиша в нея, но не мога да не споделя разочарованието си от отношението на персонала в Кафе “Coffein", гр. София, жк "Младост 2" бл.206Б, които предлагат тортите "Вега". Другата седмица ще е РД на дъщеря ми и се бях спряла на тези торти. Днес отидох във въпросното кафе и там един изключително нелюбезен господин започна да ми обяснява, че тортите от витрината са с изтекъл срок на годност, защото не успявал да ги продаде за 5 дни, колкото бил срока на тортите. Не пропусна да ме критикува как така за 4 години (от толкова предлагали тортите) едва сега съм се сетила да дойда и да попитам за торта. Отговорих му,че детето ми ще стане на 2 години и няма как да поръчам торта за този РД преди 4 години и явно, за да не им вървят тортите вината не е в самия продукт, а в този който го предлага.

Сега ще се насоча към друга фирма за торти. Някой има  ли отзиви за "Домашната сладкарница"? Или е по-добре да взема изпитаната вече "Лагуна"? 

# 158
  • София
А защо не поръчаш директно от Вега, те едва ли имат вина за държането на въпросния господин. Peace
Те самите са много любезни, поне аз не съм имала проблем с тях:
http://www.tortivega.com/

И понеже влязох в сайта им, за да ти го дам, сега видях, че са сложили нашата торта  Grinning:
http://www.tortivega.com/bg/gallery_children_figure/1/#cake6

# 159
  • София
Да, това е другия възможен за мен вариант. Може и направо да им се обадя и да ми доставят тортата на място в градината.  Peace

# 160
Бях обещала да покажа тортата за рождения ден. Това е, точно такава изглеждаше и в каталога, дъщеря ми си я избра. От Чочко е, излезе 40 лв. за 20 парчета, и детето, и госпожите казаха, че е била вкусна.

# 161
Момичета,търся сладкарница в Пловдив, за рождения ден на малката искам да поръчам торта. Simple Smile

# 162
 инсп.Гаджет - харесва ми тортата. А какъв е бил пълнежа?

# 163
инсп.Гаджет - харесва ми тортата. А какъв е бил пълнежа?

Шах-мат, което ще рече - бели и кафяви блатове с ванилов крем, така ми обясниха от сладкарницата.

# 164
  • София
Бях обещала да покажа тортата за рождения ден. Това е, точно такава изглеждаше и в каталога, дъщеря ми си я избра. От Чочко е, излезе 40 лв. за 20 парчета, и детето, и госпожите казаха, че е била вкусна.

Аз много се чудих дали да празнуваме рождения ден на детето ми в детската градина, понеже не ми се дават пари за общо 2 торти от Лагуна, но заради твоите отзиви за Чочко, ще взема да ти се доверя.  Hug

П.П. Обаче сайтът на Чочко не иска да ми се отвори. Може да има някакъв проблем...

Общи условия

Активация на акаунт