Детски торти - мнения и съвети, 2

• 237 231
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 225
Отидох лично до Папая и се оказа, че имат 3 големи каталога с детски торти. Доста повече отколкото са показани на сайта. Готови са да ви направят каквато искате торта дори извън каталога и минимумът е 10 парчета.
Хубавото е, че правят доставка. Така не се налага да ходите до там, да носите тортата в градината, а те ви я носят направо в градината. Струва 3лв. Е, така нямате възможност да я видите освен от снимките после, но си е удобство Simple Smile

# 226
  • София
Да дам отзиви за тортите на сладкарница Флай- ами освен на външен вид друго не го докарваха. Наистина особено тази фигуралната беше много красива. Тя беше за партито на детенце. И с шоколадово-бананов пълнеж. Който не ми хареса. И другите родители споделиха същото. Супер тежък и супер сладък.
За градината поръчах бисквитена, със снимка. Нищо особено.
Определено повече няма да поръчвам от тях. Да не говориме за високито им цени. Съжалявам, че не поръчах от домашната сладкарница. Там тортите са къде къде по-вкусни , а и доста по-евтини.

# 227
  • сред маслини и портокалов цвят
Пак да похваля Папая, поръчах оттам и за рождения ден на сина ми. Беше с картинка на Маккуйн, но поисках  да  сложат и 2 фигурки отгоре, за което не ми взеха допълнително пари. Доставиха я в къщи в точния час в перфектно състояние и срещу 3 лв.
Този път поръчах еклерова с ванилов крем, много вкусна и лека беше. За дъщеря ми бяхме поръчали еклерова с баварски крем, също беше хубава, но по-сладка.

# 228
А, когато сравнявате вкусове, за идентични торти ли говорите? Т.е. еклеровата на Fly е по-кофти от еклеровата на друга сладкарница?

# 229
  • София
А, когато сравнявате вкусове, за идентични торти ли говорите? Т.е. еклеровата на Fly е по-кофти от еклеровата на друга сладкарница?
Аз само еклерови хапвам. Ако някой смята, че има по-хубави еклерови от на Лагуна, моля да сподели.  Peace Еклеровите на Неделя дори не съм дръзнала да опитам.

# 230
  • София
Аз само еклерови хапвам. Ако някой смята, че има по-хубави еклерови от на Лагуна, моля да сподели.  Peace Еклеровите на Неделя дори не съм дръзнала да опитам.

Аз еклоеровата на Лагуна много я харесвам (скоро не съм я яла в интерес на истината), опитах на Неделя, не ми хареса изобщо. Напоследък на Неделя ми се струват адски сладки, даже днес бяхм, поръчахме едно парче, от него се отдели нещо като сироп, предполагам, че с него са сиропирани блатовете.

# 231
  • софия
Еклерова на Гаврош Grinning

# 232
Еклерова Неделя е пълен бълвоч. Винаги съм се чудила какво хората им харесват...

# 233
Връщам се в темата, за да споделя единствения и последен опит, който имам с Папая. Изключително съм възмутена.
Поръчах си тортата в събота за днес. Изрично поисках да бъде доставена директно в детската градина, за да не я нося аз в горещините, т.к. става дума за дечица на 3 и 4г и исках да съм сигурна, че всичко ще е наред.
Отивам да си взема детето днес и питам собственичката как е била тортата и тя с половин уста каза - ами, странна беше. Като останахме сами ми каза, че всъщност е била замръзнала от вътре. Като я разрязали и дечицата започнали да ядат, започнали да се оплакват, че била много студена. Оказало се, че вътре имало лед!  Shocked  ooooh!
Те знаеха, че е за детска градина, дори предложиха сертификат. Дори и да не беше за детска градина, това е детска торта и е нормално да предположи човек, че деца ще я ядат, особено предвид факта, че рожденикът става на 3г. Не мога да си обясня как е възможно да занесат замръзнала торта!

# 234
Аз също не съм доволна от Папая. Нито от вкус, нито от вид.

# 235
  • София
опитах да изчета цялата тема, но така и не  разбрах от къде препоръчвате да се поръча фигурална торта (искаме на Дора).
повече критики има, а  никакви хвалби  в темата... помогнете ми нямам много време вече до 22 юли.

# 236
  • софия
опитах да изчета цялата тема, но така и не  разбрах от къде препоръчвате да се поръча фигурална торта (искаме на Дора).
повече критики има, а  никакви хвалби  в темата... помогнете ми нямам много време вече до 22 юли.
Аз бих похвалила ГаврошSimple Smile (отново)

# 237

Аз бих казала, че "Лагуна" са доста надеждни  Peace

# 238

Аз бих казала, че "Лагуна" са доста надеждни  Peace
Ако ги имат в каталога си, че при тях е много тежко положението да направят нещо извън матрицата.
Ако не е за градина и не се изисква сертификат - тортената тема и договорка с някоя торто-фурия да я направи по ваше желание.  Peace

# 239
  • София
Лагуна са надеждни разбира се, а и Гаврош изработват всякакви фигурални торти по желание на клиента, които не присъстват в каталога им.

Общи условия

Активация на акаунт