Q&A
Обобщени въпроси и отговори от темата *
Какви са отзивите за тортите на Baby Flay?
Какви са отзивите за тортите на Вега?
Къде мога да намеря торти на Baby Cakes?
* Предложените въпроси и отговори се генерират машинно от автоматизиран езиков модел на база потребителските мнения в темата. Генерираното съдържание може да е непълно, неактуално, подвеждащо или неподходящо. Вашите оценки спомагат за подобряване на модела и неговото усъвършенстване.
-
Какви са отзивите за тортите на Baby Flay?
-
Какви са отзивите за тортите на Вега?
Отзивите за тортите на Вега са смесени, като някои клиенти оценяват вкуса и представянето, споделяйки положителни преживявания при поръчка. Други обаче изразяват недоволство от вкуса, заявявайки, че не отговаря на очакванията им. Освен това има и коментари относно цената, като някои смятат, че тортите са скъпи за качеството, което предлагат.
-
Къде мога да намеря торти на Baby Cakes?
-
Какви са цените на тортите на Baby Flay?
-
Къде мога да опитам тортите на Вега?

Донесоха ми жълта торта, утрасена с бонбони, 4 фигурки на скейтборди и 2 фигурки на черепи, като черепите представляваха триъгълна фигурка с по три дупки за очи и уста. Имаше нещо като смачкан асфалтов път... Огромно разочарование. Направо ми стана лошо. Казах им че не това съм поръчала, отговориха ми че не са виновни те, момичето което записвало, не било записало нещата както трябва... lol Обещаха да я перправят и да я доставят на рожденния ден за тяхна сметка... лепнаха някаква снимка отгоре и това беше... Доставиха я с 20 минути по-късно, отколкото бяха обещали. На вкус беше и по-зле отколкото изглеждаше отвън. Някои от бисквитите бяха сухи, кремът прекалено сладък... Просто не си струва... Мислех си да им напиша мейл, но не знам дали има смисъл. Не искам да им правя лоша реклама, но не бих си поръчала втори път при тях. Досега сме поръчвали от Лагуна, проблем съм имала веднъж с фотокартинката, върнах им я и я направиха без проблем. Но такъв вкус, като тези от Флай, предполагам и аз не мога да докарам.
Цени на парче, големина и т.н. Интересува ме, щото от Флай преди 20 парчета ми стигаха за 40 човека. Да си направя сметка.
, защото е мания и се чака с нетърпение.