Детски торти - мнения и съвети, 2

• 237 233
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 240
  • София
опитах да изчета цялата тема, но така и не  разбрах от къде препоръчвате да се поръча фигурална торта (искаме на Дора).
повече критики има, а  никакви хвалби  в темата... помогнете ми нямам много време вече до 22 юли.

Аз бих казала, че "Лагуна" са доста надеждни  Peace
Ако ги имат в каталога си, че при тях е много тежко положението да направят нещо извън матрицата.
Ако не е за градина и не се изисква сертификат - тортената тема и договорка с някоя торто-фурия да я направи по ваше желание.  Peace
как да открия тортената тема?  newsm78

# 241
  • софия
как да открия тортената тема?  newsm78
Тортена тема

# 242
  • София
Благодаря момичета   Hug

# 243
Аз останах много доволна от Fly - и на вкус, и на вид тортата беше чудесна. Тук бяха обсъждани цените също. В тази връзка искам да кажа, че тортите от каталога са по 4лв на парче, независимо колко фигурки виждате. В каталога също има цена на брой фигурка, но вероятно тя е в случай, че поръчвате индивидуална торта.
За Лагуна - тук някой писа, че извън каталога не правели торти. Преди няколко години (може би 5) им занесох снимка на кола, за да ми направят торта с точно този дизайн и се справиха без проблем. А аз си поръчах тортата именно от там и със снимка, защото приятели бяха поръчали преди това по същия начин пак от там. Не знам как стоят нещата понастоящем. Възможно е сладкарите да са различни от тези преди 5-6г.
Папая - опитах парче торта на място и не беше лоша. За това поръчах за яслата от там. Но пък се издъниха с доставката. Както писах по-рано, вътрешността на тортата е била замразена. Вероятно това е начинът на съхранение на тортите през лятото, но е редно, когато доставяш детска торта и то в ясла, да предупредиш хората. Фигурките на тортите на Папая не са кой знае колко красиви за разлика от тези на Fly например.

# 244
Ето я и тортата за 5-ия РД на сина ми от сладкарски цех Сюрприз http://i46.tinypic.com/c1lc.jpg с еклеров пълнеж...доволна съм.

# 245
  • София
Аз също съм доволна много от сладкарски цех Сюрприз. От 2г си поръчваме там торти по всякакви поводи - винаги са вкусни и пресни.
Единствинто, което не докарват много дорбе - това са детайлите на лецата, когато имат да правят "човешки" лица - в смисъл - Снежанка, Пепеляшка и т.н.
 https://www.facebook.com/photo.php?fbid=149760991826371&set= … ype=1&theater - лилавата торта, беше за рд-то ми! Много красива ! Simple Smile

# 246
Здравейте! Имате ли отзиви за детските торти на сладкарница Бордо, производител Александров?

# 247
Много разочарована от Флай - няма да повторя да си поръчам торта там. За 10тия рожден ден на сина ми искахме да поръчаме торта-скейтборд. След като се срещнахме с едно от момичетата, които прави торти (много мило момиче, общо взето от отношението на персонала не мога да се оплача, но за мене това остана единственото положително нещо), решихме, че ще е по-добре да направим тортата във формата на рампа за скейтборди, украсена като с графити и с черепи, а по рампата да има фигурки на скейтборди. Поръчах обикновена бисквитена торта, защото очаквахме и малки дечица, цената за 20 парчета беше 80лв. В уречения ден и час отидох да си взема тортата, приятно развълнувана, все пак очакваме нещо интересно.  Crazy Донесоха ми жълта торта, утрасена с бонбони, 4 фигурки на скейтборди и 2 фигурки на черепи, като черепите представляваха триъгълна фигурка с по три дупки за очи и уста. Имаше нещо като смачкан асфалтов път... Огромно разочарование. Направо ми стана лошо. Казах им че не това съм поръчала, отговориха ми че не са виновни те, момичето което записвало, не било записало нещата както трябва... lol Обещаха да я перправят и да я доставят на рожденния ден за тяхна сметка... лепнаха някаква снимка отгоре и това беше... Доставиха я с 20 минути по-късно, отколкото бяха обещали. На вкус беше и по-зле отколкото изглеждаше отвън. Някои от бисквитите бяха сухи, кремът прекалено сладък... Просто не си струва... Мислех си да им напиша мейл, но не знам дали има смисъл. Не искам да им правя лоша реклама, но не бих си поръчала втори път при тях. Досега сме поръчвали от Лагуна, проблем съм имала веднъж с фотокартинката, върнах им я и я направиха без проблем. Но такъв вкус, като тези от Флай, предполагам и аз не мога да докарам.
Следващият ни детски рожден ден е през август, оглеждам се за по-приемлива цена, защото на тези последните отношението им качество цена беше малко към много... Simple Smile

# 248
"100 грама сладки" с малинов пълнеж е избора на хлапето за 5-тият му РД.
Избра отново "Томас" Crazy.

# 249
"100 грама сладки" с малинов пълнеж е избора на хлапето за 5-тият му РД.
Избра отново "Томас" Crazy.

Дай повече инфо, моля.  Grinning Цени на парче, големина и т.н. Интересува ме, щото от Флай преди 20 парчета ми стигаха за 40 човека. Да си направя сметка.

Благодаря   bouquet

Тия от Бейби флай и те се уляха с цени. Като ви чета и от качеството са дали назад. Губят ме.

# 250
НиноТино, нищо не мога да дам като информация. РД е на 01.08. и ще има 10 деца с още толкова родители, или малко повече.
Ще празнуваме в клуб. Дамата, която прие резервацията, предложи тортата да е 16 парчета, защото на децата винаги слагали по-малки парчета, тъй като почти не хапвали. И аз се съгласих. Опцията беше да избера Лагуна или 100 грама сладки. Спрях се на вторите, защото тортите им са по-красиви, а моят син е капризен, а фигуралният Томас е наистина добре изпълнен.
Цената на парче е 4.20 лв.
След като бъде опитана, ще пиша отзиви.

# 251
Е, как, достатъчно даде  Hug Ориентирах се. Разгледах им и плънките и смятам, че изборът на момчето ти е доста добър. Остава само 100 гр. сладки да си свършат работата.

# 252
Имаше и боровинков пълнеж, но Лъвчето се спря на малините.
Дано го направят хубав Томас Praynig, защото е мания и се чака с нетърпение.

Миналата година поръчах Томас отново, но от Бейби флай.
Справиха се невероятно добре и то само от снимка. Дори физиономията на локомотива бяха издокарали, че и двата му вагона. Той умря от удоволствие. Даже захарните фигури + релсите (задължително и релсите! Laughing), отлежават в хладилника в една кутия и не дава да се изхвърлят.

Прекрасен празник и красива, и вкусна торта и за вас Hug!

# 253
На моята мацка тая година поръчах пак от Неделя. Ще видим става ли. Друг е въпроса, че е неделя и няма да ходи на градина ( а и са сборни групи, а и веднага след това заминаваме на море).
Та там няма да празнува и да носим торта. Обаче всичките и приятелчета има нема 5-6 бр ги няма ( и те на село или море) и остава само тя с братовчед й. Та сега съм в голяма дилема къде да се почерпим ние сме 6 възрастни, а те 2 деца. Май ще ги водим в Мола на детския кът, та като са само 2 поне там да си играят. Иначе торта поръчахме, но идея си нямам къде ще духа свещичките  Mr. Green

Тоя път й казах, че сме малко хора и да си избере малка торта, та тя се спря на тая , пак принцеса  Mr. Green

# 254
  • София
Да споделя нещо забавно за Флай. На рождения ден на сина на моя приятелка тортата беше от Флай. Тя каза, че е с прасковен пълнеж. Като я разрязахме установихме, че тортата е сладоледена. Тя реши, че нещо не е допрочела, но си я хапнахме с удоволствие, защото отдавна не бяхме яли сладоледена торта.

И всичко приключи до онзи ден, когато дъщеря ми поиска сладоледена торта за рождения ден и аз веднага им се обадих. Отговорът беше, че не работят със сладолед и не предлагат сладоледени торти Joy Joy Joy Не искам да звъня на приятелката ми да й кажа, че пълнежът е бил замръзнал, а не сладолед. Simple Smile

Та сега на въпроса: Знаете ли къде мога да поръчам сладоледена торта с детска картинка отгоре?

Общи условия

Активация на акаунт