Детски торти - мнения и съвети, 2

• 238 227
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 765
Направо идеално  bouquetИмат гормитски торти Mr. Green

....само да допълня, че става въпрос за типа торти с картинка отгоре, не за такива със захарни фигури.

# 766
  • София
Да, разбрах, ценовия диапазон е важен, че 70 лв. в Чочко за детската ми идват множко.

# 767
  • София
Чочко трябва да обърнат сериозно внимание върху съотношението цена-качество. Тортите им никъде ги няма, а цените са прилично раздути.

# 768
  • София
Да, миналата година 45 лв. се ядваше, сега за същите размери 70 Rolling Eyes Отделно тортата за боулинга и вече  #Cussing out

# 769
Пчела имат много по-добри попадения от Чочко. Чочко са доста посредствена сладкарска верига. В техния случай не знам на какво разчитат, ако са надули и цените.  Peace

# 770
  • София
На вкус Чочко ми приличат на тортите от едно време.

# 771
Виктория в Младост 4-Арена,от там взехме,имат и щанд със торти,опитайте еклерите и тирамисуто,уникални са,за мен де,то вкус другар няма все пак Grinning, иначе каквато торта поръчате ще я направят,декораторите и самите им материали са много добри,това ни е 2-рата детска торта от там,преди 4г пак поръчвахме,после взех да експериментирам с други,и тази година повторихме-не съжалявам,скъпички са да,но не взимам всеки ден,а 1 път в годината.

# 772
  • sofia
Арената в Младост 4 ми е на 5мин от работа. Още в понеделник отивам да гледам. Мерси много. А имат ли каталог с вече правени детски торти или да си нося идеи?

# 773
  • София
Здравейте,
моля ви, ако някой е купувал торта с ваучер от сладкарница Джорджо Джани да сподели мнение. Колебаех се за Лагуна, но прочетох тук коментарите и се отказах. Не съм купувала с ваучер торта за детската градина и още се чудя дали си струва...

# 774
Здравейте,
моля ви, ако някой е купувал торта с ваучер от сладкарница Джорджо Джани да сподели мнение. Колебаех се за Лагуна, но прочетох тук коментарите и се отказах. Не съм купувала с ваучер торта за детската градина и още се чудя дали си струва...
Здравей, февруари и аз бях с това питане и ми казаха да не купувам от там.

# 775
  • София
вели, благодаря   bouquet

# 776
Ще пусне ли някой нова тема?

# 777
  • софия
Темата не е отчетна.

# 778
  • София
Някой да има актуално инфо колко струват тортите в 100 грама сладки?

Миналата година купихме тортата от "100 грама сладки" и излезе около 4,20 лв парчето, ако не се лъжа  newsm78

# 779
Тъй като и предната като надхвърли 50-те страници и бе почната нова, та затова...

Общи условия

Активация на акаунт