Детски торти - мнения и съвети, 2

• 237 217
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 795
  • София
Днес бяхме на детски рд и тортата беше от Лагуна, с принт и адски вкусна с баварски крем.

# 796
След като мина РД, мога да си актуализирам информацията относно тортите. Видях тук, че и Виктория вече тортоправят и реших да комбинирам и торта към храната, която бях решила, че ще бъде от тях. Пълнежът беше бисквитен, тортата - фигурална "Маша и Мечокът"
Вкус - приличен към въз сладък. Тук ми се изравниха със 100 грама сладки.
Външно изпълнение и оформление - почти отлично. Може би изработването на фигурката на Маша е доста сложно нещо, но все пак детето си я хареса страшно много, а и другите дечица се радваха.
Големина на парчетата - нормална.
Все още първенството се държи от тортата, която поръчвахме от Спаго.   

# 797
  • София
Отчитам се с тортата за ДГ. Това поръчахме - http://torti-romantica.com/detski_torti/s_figurki/1224.html, точно това получихме/вкл. и изискването на рожденика да не се мотаят други фигури, освен гормити, по тортата/. Mr. Green

Децата снощи ме посрещнаха, че тортата била върха, банановия крем бил страхотен.

16 парчета, доста тежка на кг. - 34 лв.

# 798
  • София
 yovanka, предлага ли се доставка на място? Радвам се, че тортата се е харесала. Евентуално за детската градина мога да поръчам, въпреки че бях решила да нося донатки.

# 799
  • София
Не знам за доставка, но може да се пита в цеха направо /така или иначе тортите ги карат от Перник до София/. Много любезна жена отговаря на телефона.

# 800
yovanka, предлага ли се доставка на място? Радвам се, че тортата се е харесала. Евентуално за детската градина мога да поръчам, въпреки че бях решила да нося донатки.

Не предлагат доставка до адрес, но може да се вземе от щандовете им в Хит Младост или Люлин.

# 801
  • София
yovanka, благодаря ти!   bouquet
Понеже не видях телефонен номер, изпратих запитване.

Natali_ , и на място ли трябва да се поръча? Това с липсата на доставка не ми харасва. Това означава, че трябва да ходя до Хит, после до детската градина... Продължавам да си блъскам главата.

# 802
Аз им бях пратила запитване по мейла, но мисля, че има и телефон на сайта. Може да поръчаш и по мейла, не е нужно на място. Иначе ми отговориха, че това е варианта за доставка, не носят на адрес. Ние взехме тортата вечерта на предния ден и на сутринта я занесохме в детската.

# 803
  • София
То пък колко ще е прясна тортата. РД на дъщеря ми се пада във вторник. Дали тортата ще бъде направена в понеделник или през уикенда? Както и да е, размишлявам си "на глас", това са въпроси, които трябва да отправя директно към фирмата.

# 804
  • София
Сутринта правели тортите, след обяд ги доставят в София. И нашата я взехме предната вечер. В неделя цеха не работи и нямат доставки.

# 805
  • София
Благодаря ти, така бива.

# 806
Благодаря ти, така бива.

Дай после отзиви, че скоро имаме повод. Да видим дали да поръчвам или да си правя.

# 807
  • София
Нино, нашето празненство е чак на 3-ти юни.  Mr. Green

За РД на дъщеря ми в клубчето сме избрали двуетажна торта, от Росита. (Не ми е любима сладкарница, но клубчето работи с нея.)

# 808
О, ние сме за май  Grinning Имат и добри неща в Росита, споко.

# 809
  • София
Нино, знам ги Росита. Миналата година, понеже бяхме в същото клубче, та и тортата си беше от Росита (бисквитена с йогурт). Хубава беше, дори на външен вид доста ги докарват, но все пак Лагуна са ми много по-любими.

Общи условия

Активация на акаунт