Детски торти - мнения и съвети, 2

• 235 933
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 885
  • София
И Сюрприз предлагат бисквитена с маскарпоне.

Мда, много ми харесва. Но вече ми пообръзна след 3-4 години поръчване смао от там.

# 886
  • Luxemburg
Ще празнуваме в Play park клуб а там работят със сладкарници Лагуна, Слайлайт, Вега и Давинчи. Коя бихте ми препоръчали? Тортата предпочитам да е с маскарпоне и плодове ако имат, а картинката ще е куклата Анна и трябва да са добри в дизайна, за да я издокарат. До сега само от Лагуна съм поръчвала, но другите не ги знам и затова искам съвет от вас. Ако е от друго място трябва да платя 15лв сервиз.

# 887
  • София
Toрти Вега са с перфектен дизайн и декорация, а и на вкус не са лоши. По-добри са от Лагуна и Да Винчи. Слайлайт не са ми известни.

# 888
  • София
http://www.tortivega.com/kategoria/palnezhi-standartni-torti/torta-bavarski-krem

Още един глас за Вега.
Това ми е номер едно. И на външен вид бяха перфектни детските торти.

# 889
  • София
Здравейте,

искам да попитам наскоро някой поръчвал ли е торта от сладкарски цех "Романтика" /щандовете в ХИТ и гр. Перник/ и какви са отзивите.

# 890
Поръчвала съм - ние харесваме много руската домашна. Наложи се в последния момент да изтеглим празника един ден напред и реагираха много бързо, справиха се, така че аз съм много доволна.
Пробвала съм някои други техни торти и не съм толкова очарована (имат и една с праскови - тя също ми хареса), та ако не познавате вкуса е добре първо да опитате едно парче.

# 891
Здравейте, искам да ви попитам някоя от вас дали е поръчвала от жени които приготвят у дома си торти? Прави ми впечатление, че има във фейса много такива, предполагам, че вкуса ще е домашен, по-старателно направена торта, а може би на същата цена като в сладкарница?

# 892
Здравейте, искам да ви попитам някоя от вас дали е поръчвала от жени които приготвят у дома си торти? Прави ми впечатление, че има във фейса много такива, предполагам, че вкуса ще е домашен, по-старателно направена торта, а може би на същата цена като в сладкарница?
Аз съм поръчвала, но не мога да кажа, че цената беше като в сладканица.  Laughing
Доста по-висока!  Peace

# 893
Цените са по-високи със сигурност. Тортата не се прави на конвейр, а специално за клиента. Това е като да си ушиеш при шивач или да си купиш конфекция. Peace

# 894
  • София
Да споделя, че сме доволни от тортата на Джорджо Джани, поръчана с ваучер от Грабо http://grabo.bg/sofia/detska-torta-08df8. Нашата беше с Мечо Пух и беще същата като на снимката, а отвътре също беше вкусна.

# 895
  • София
Поръчвала съм направена от жена торта и пак смятам да поръчам. Цената е висока, но изработка и вкус уникални.

# 896
  • София
Съгласна абсолютно.  А между другото не е и толкова лесно да поръчаш от някоя от известните с това жени,  имат повече работа, отколкото могат да поемат.

# 897
И аз смятам, че повече си струва да дам пари за домашна торта... Скоро попаднах на торта, не съм сигурна дали не е от Джорджо джани(като им гледам снимките май е от там), според мен пълен провал...С една пандела отстрани, от тия които ги слагат за букети, фондан пльокнат само отгоре, мечо пух и приятели много грубовато изпълнени. На всичкото отгоре и без вкус, може би картона щеше да е по-вкусен....Както и да е де, може на мен да не ми е допаднала, гледам, че има момичета които ги харесват...

# 898
  • София
Както и да е де, може на мен да не ми е допаднала, гледам, че има момичета които ги харесват...

О, със сигурност съм яла много по-вкусни торти, но тъй като малчо на една година така или иначе няма да я опита, в нашия случай беше най-вече, за да се снимаме  с нея. Ако искам да става за деца, бих се насочила към домашно приготвените торти Wink

# 899
аз забравих да се отчета за гаврош.
поръчахме торта за рд от тях, като изпратих модела на тортата, свален от американски сайт, т.к. така и не ми предложиха готов модел със замръзналото кралство.
изпълниха я 1:1, беше бисквитена с крем маскарпоне и боровинки. вкусна и прясно приготвена, доволна съм и определено ми хареса повече от миналогодишната ни от лагуна.

Общи условия

Активация на акаунт