Детски торти - мнения и съвети, 2

• 235 898
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 900
  • София
Много ще съм благодарна на съвет, къде в София може да направят тази торта добре? Четох ви, но съвсем се обърках Simple Smile Торти флай, ако имате впечатления, дали ще се справят?

Сега разгледах и галерията на торти Вега, виждам, че са правили подобни торти...не знам, колебая се много Laughing

Явно се оказа разпространен модел, и 100 гр сладки имат нещо такова, ама не е като оригинала Laughing - http://www.100gr-sladki.com/bg/product/details/category/146/product/2322/

Последна редакция: пн, 27 юли 2015, 10:45 от Нимерия

# 901
  • София
Аз бих попитала Сюрприз. Правят по снимка. Аз съм много доволна.

# 902
Аз поръчах торта по снимка в "Романтика", другата седмица ще дам отзиви как са се справили Simple Smile

# 903
[quote r=jeuneli link=topic=638191.msg31291190#msg31291190 date=1438005652]
Аз поръчах торта по снимка в "Романтика", другата седмица ще дам отзиви как са се справили Simple Smile
[/quote]

Тортата беше страхотна - не се различаваше с нищо от снимката, която им бях дала, а беше и много вкусна!

# 904
http://prikachi.com/images.php?images/66/8318066I.jpg

http://prikachi.com/images.php?images/67/8318067b.jpg

Да ви се похваля с тортичката на дъщеря ми, изработена от една дама-мама...Много сме доволни

# 905
И ние се включихме с 2 торти от "Романтика" Simple Smile Много бяха вкусни, но не бяха с кайсиев пълнеж, както пише в сайта на сладкарския цех, а с банани и много приятен крем.

# 906
Привет!
Някой да може да помогне с препоръка за изпитана бутикова детска торта, направена от сладкар,  или любител в домашни условия? Ние поръчахме такава миналата година, но дамата след като потвърди, че може да поеме поръчката, се отказа. РД-то ни е след 2 седмици, така че нямаме време за губене.
Благодаря на всички.

# 907
  • софия
Какво разбираш под "бутикова"?
" Гаврош" правят всичко, което пожелаеш с качествени продукти.

# 908
  • София
Аз препоръчвам Сюрприз.

# 909
Под бутикови разбирам в малки количества и високо качество на материалите. Направени с невероятно майсторство и с изпипани детайли.  Peace
Какво разбираш под "бутикова"?
" Гаврош" правят всичко, което пожелаеш с качествени продукти.

# 910
Тортата за кръщенката ни е пълен проваал. От торти Чочко е. Да се бяха постарали поне малко, ох момичета много съм разочарована Sad Sad Sad

# 911
Звезден прах, погледни didi's cakes, имат страница във фейсбук. два пъти съм хапвала торта от тях и ми хареса.

# 912
  • София
Тортата за кръщенката ни е пълен проваал. От торти Чочко е. Да се бяха постарали поне малко, ох момичета много съм разочарована Sad Sad Sad
Аууу, наистина ли? С украсата ли не са се справили? Аз съм много доволна от тях като вкусове, но никога не съм поръчвала украсена...

# 913
Вчера ни мина празника и на вкус беше ужасна, не знам защо се представиха толкова зле. Писах на фейсбук и естествено ми изтриха коментара.

# 914
  • София
Супер странно. Почти за всеки празник поръчвам от тях и никога не ми се е случвало. С какъв вкус беше тортата, че и на нас ни предстои празник и взех да се замислям

Общи условия

Активация на акаунт