Детски торти - мнения и съвети, 2

• 235 895
  • 1 021
  •   1
Отговори
# 75
Запис да ви следя,аз вчера поръчах на малката две торти за другата седмица,една за вкъщи,другата - за яслата.С лек крем и с картинки на оризова хартия,не ги разбирам много тортите,но мисля,че с лекия крем са най-подходящи,да не им стане тежко на дребните

весел рожден ден и да пуснеш снимки да видим тортите  Simple Smile

# 76
# 77
Запис да ви следя,аз вчера поръчах на малката две торти за другата седмица,една за вкъщи,другата - за яслата.С лек крем и с картинки на оризова хартия,не ги разбирам много тортите,но мисля,че с лекия крем са най-подходящи,да не им стане тежко на дребните

весел рожден ден и да пуснеш снимки да видим тортите  Simple Smile
Ще пусна разбира се във вторник.
Благодаря за пожеланията!  Hug

# 78
  • София
Аз съм фен на фондана и фигурките,ето снимки и на нашите торти:
http://elenatdimitrova.snimka.bg/other/torti.663719.26685921
Елена, много са хубави тортите, но най-много ми хареса втората.
Би ли споделила от къде е поръчвана! Пълнежът й какъв е бил?

Аз също съм фен на фондана и ми е мнооого вкусен.  Crazy

# 79
Аз съм от Хасково и си поръчам тортите в сладкарски цех,който май няма сладкарници в София-Донадони.
А пълнежа на втората торта беше  крем брюле.
Избирам си от този сайт,нося снимката в цеха и ми я правят същата.
http://www.flickr.com/photos/41132251@N06/5047277800/in/photostream/

# 80
  • София
Мога да кажа само браво на сладкарите от Хасково.  Grinning

# 81
  • София
...
Това е сайтът на Буболинката, нали така, тя пише в този форум и прави невероятно красиви торти. Heart Eyes

# 82
...
Това е сайтът на Буболинката, нали така, тя пише в този форум и прави невероятно красиви торти. Heart Eyes

Точно това забелязах и аз. Така че и в София можете да си поръчате торта-уникат при Буболинката.

# 83
  • София
Буболинката вече беше изкоментирана. Стигна се и до намесата на модератор, ако не се лъжа.

# 84
В този сайт,освен нейни има и други торти,някои от които също са много красиви.
Обикновеният сладкар може и да няма чак такова въображение и усет,за да направи нещо уникално,но ,ако е кадърен по снимка трябва да се справи.

# 85
  • Пловдив
Ще ви следя за интересни предложения и информация за Пловдив, имам вече идеи за тортата за малката, но незнам кой ще я сътвори  Heart Eyes

# 86
Аз реших торти Вега тази година.
Сега остана да реша пълнежа Simple Smile

# 87
  • в две хубави очи; - музика - лъчи
След като доста почетох в темичката се спряхме на Бейби Флай (за София)
тортите бяха страхотни
- една за детската градина домашна бисквитена - много бяха доволни лелките - казаха че била точно за деца лека торта
-другата беше с малини и бадеми (забравих и името) + кексчета с фигурки

много доволни останаха всички - и двете бяха дори Й вкусни - за двете торти + 10 кексчета ми излезе около 80 лева
а до колкото си спомням миналата година за една торта от неделя се изръсих 60 лева и беше ужасно безвкусна

# 88
Добре, че надзърнах в темата. Ако празнуващата след 10 дни не се бъгне междувременно (че натам тръгнаха нещата от нощес  Tired), ще празнува РД в яслата. Сякаш съм склонна да пробвам Бейби Флай. Бъдещата рожденичка е голям фен на всякакви фондани и фонтани (фигури да се разбира), така че фонданено-фигурален избор ни очаква. Най-вероятно патешки. Simple Smile))
Обаче. В яслата си имат детенце с алергия (може и да не е само едно де) и при празници, то бива изолирано от купонджиите и храната, за да не се дразни.  Confused Явно ще питам сестрата в яслата какво би било разрешено да се внесе за въпросното детенце, ако майка му разреши. В сладкарницата също ще попитам дали правят тарталетки някакви с подходящ материал.
Ще ми се предварително да събера идеи за предоставящи подобни услуги сладкарници и други подобни, които дават сертификат за такива дребни и единични бройки. 

# 89
запис! предстои ни рожден ден!

Последна редакция: чт, 29 мар 2012, 14:47 от sisonika_a

Общи условия

Активация на акаунт