LA REDOUTE.FR - 212 - Четвърта седмица от Намалението!

• 50 988
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
Здравейте момичета...да попитам за бермудите Пума от 5 евро....най-малкия номер е 36 или просто няма нали4ен 34....не виждам 34-епюзе....та затова питам
  bouquet
Най-малкият е 36, на етикета пише XS.
Аз нося 38 размер панталони от Ларедут.Да смятам ли,че 38 ще ми е малко то ще дойде С.

# 151
  • София
Sega se появи раницата, но дънките изчезнаха, както и една жилетка. Продължавам дебненето, но съм разочарована, като знам миналото зимно, че изхарчих 600 - 700 лв. и всяка седмица по два пъти получавах пратки , еххх, отмина това време..

Коя раница...уж чета всеки ден ooooh!

Ето тази - http://www.laredoute.fr/vente-sac-a-dos-trousse-enfant.aspx?prod … amp;source=search

Благодаря  bouquet  поръчах я вчера...за момент помислих, че съм изтървала нещо Laughing

Вчера на същата цена 11,94 ли беше?

# 152
  • Все на втория етаж
mikimik, на същата цена беше, на по- ниска мисля не е била досега. Дори началото на намалението беше около 20 евро. Peace

# 153
  • София
Много се изложиха с това намаление.
Вися с две мижави поръчици само.

# 154
  • Перник
А, аз с нито една. А, какви намаления имаше едно време.....

# 155
Здравейте момичета...да попитам за бермудите Пума от 5 евро....най-малкия номер е 36 или просто няма нали4ен 34....не виждам 34-епюзе....та затова питам
  bouquet
Най-малкият е 36, на етикета пише XS.
Аз нося 38 размер панталони от Ларедут.Да смятам ли,че 38 ще ми е малко то ще дойде С.

Моля, който има бермудите Пума, независимо кой размер, да даде мерки, за да се ориентираме, като се има предвид, че разликата от размер до размер е 1 до 2 см при талията. Благодаря!

# 156
  • МИНДЕРА
Искам да си видя всички поръчки които съм направила с една година назад има ли такава  опция ?

# 157
  • Варна
Искам да си видя всички поръчки които съм направила с една година назад има ли такава  опция ?

Поръчките се пазят в Суивито до 6 месеца назад.

# 158
  • Пловдив

Някой има ли я тази чанта, чудя се дали синьото ще е същото като на ботушите? newsm78

# 159
Момичета, спокойно за бермудите Пума, в отзивите към тях пише, че са уголемени с 1 номер и ако се поръча точен, трябва да се носят с колан /поне това успях да разбера с Гугъл преводача/. Ето и превода към коментарите, не са особено бляскави като цяло: http://translate.google.bg/translate?sl=fr&tl=bg&js=n&am … .html&act=url

# 160
  • София...........
Момичета, спокойно за бермудите Пума, в отзивите към тях пише, че са уголемени с 1 номер и ако се поръча точен, трябва да се носят с колан /поне това успях да разбера с Гугъл преводача/. Ето и превода към коментарите, не са особено бляскави като цяло: http://translate.google.bg/translate?sl=fr&tl=bg&js=n&am … .html&act=url

Последните два коментара пише , че на талията са широки и падат като ниска талия , затова слагат колан  Simple Smile , но няколко коментара по-надолу пише : внимание , умалени и няма еластан. Другите коментари са, че си отговарят , както писа и едно момиче тук Wink
Имайте впредвид, че има 15 % памук ...

# 161
  • Варна
Аз затова си взех два номера, които ми станат, другите ще разменям. Яд ме е, че не направих така и с балеринките Пума.

# 162
  • София...........
Аз затова си взех два номера, които ми станат, другите ще разменям. Яд ме е, че не направих така и с балеринките Пума.

И мен ме е яд, че не пуснах два номера от балеринките  Sad, а от бермудките съм пуснала моя и едни +1, но сега ме замисляте дали да не пусна и -1  Embarassed

# 163
Добър вечер ,искам да попитам отдавна не сам поръчвала ,и имам питане .Пуснах на 20.01 2 поръчки към френски адрес ,едната много бързо беше обработена до 7ма стъпка и даже вече пътува за българия,но другата от 24.01 си седи на 5та стъпка и никакво развитие по нея а и 2те порачки са пуснати на една дата.

Ако може да ми каже някой какво се случва с тази порачка.И да я очаквам ли.

Colis nº 20120234281178 remis en expédition le 24/01/2012 Livraison prévue à l'adresse de livraison choisie à partir du 24/01/2012

# 164
Имам въпрос, ако някой знае ще съм Ви благодарна...блокирали са ми едни 200 лв от ларедут..от дск казаха, че от ларед. трябва да ги разблокират. Така ли е..трябва ли да чакам или нещо трябва да им пиша

Общи условия

Активация на акаунт