LA REDOUTE.FR - 212 - Четвърта седмица от Намалението!

• 50 928
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
Хексе, 11 евро съм оторизирала  Peace Благодаря.
Диала, благодаря, винаги чета и рядко задавам въпроси, но тази сутрин като го видях това и се афектирах доста, четох, но не открих отговора за туниката, та затова Peace
Притесни ме и този надпис на новата поръчка от 03.02.12 - Mode de réglement : A LA LIVRAISON - което си го прежеждам като плащане при доставка, да не накарат Смарта да плащат...  Thinking

Нито една от двете превозвачески фирми не предлага услугата плащане при доставка. Не приемат пакета и поръчката се връща обратно в сайта  Peace

# 346
Да Ви попитам момичета, през почивните дни каквото и да искам да поръчам като го сложа в кошницата ми го огражда в червено newsm78 сайта ли се е бъгнал или просто франсетата се опитват да ни откажат Shocked

# 347
rumi ,непременно напиши жалба.

Така уволниха един служител,дето крадял,тъй като имаше няколко жалби с/у него.

# 348
  • Пловдив
Някой получавал ли е от блузките поло - без значение комплект шарено + лилаво или розово + тъмно сиво? Не че в момента са налични, но се чудя дали да поръчам за 6 години или за 8. Дъщеря ми е 120 см. Както и за клинчетата. Ако някой може да даде размери

# 349
Да споделя мнение за тези http://www.laredoute.fr/vente-bottes-en-croute-de-cuir.aspx?prod … =3&pos=32_n_n ботуши. Много са хубави!
Незнам дали отговарят на номера. Моите са 38 кафеви. Аз имам много широк прасец и тези са ми супер, но и на ходилото са ми супер, а по принцип нося 37. Та според мен са леко умалени, макар че в сайта повечето коментари са че са точно.

Може ли реални сними на ботушите?
Нямам възможност да ги снимам в момента, същите са като в сайта и кафявото е същото.

А трудно ли се обуват,нямат цип?
Не се обуват трудно /като за ботуши без цип/, но все пак предполагам понеже съм поръчала един номер по-големи. Ако бяха моя номер 37 незнам. Преди време бях поръчала друг модел 37 номер и на единия крак го обух едвам и ми стискаше ужасно, а на другия въобще не успях. Тези така са ми добре и подозирам, че е заради номера, ако бяха 37 може би да не можех да ги обуя.

Последна редакция: нд, 05 фев 2012, 10:08 от ягодов аромат

# 350
  • Варна
Cry Cry Ах, ах, ах днес си взех поръчката от пощата от поръчани 6 неща вътре само една буза... Пакета няма следи да е отварян, на бележката написани всички неща , а ги няма, в сайта не се вижда да са разделени нещата, не са и отказани... незнам какво да правя.
Винаги,когато си вземаш поръчката,помоли в пощата да ти я претеглят и сравни теглото на ла редут с това от пощата,така поне ще знаеш къде е проблемът-в превозвача,в пощата или в ла редута.Кой е превозвачът?Какво е теглото написано от Ла редут?Ако проблемът е в ЛР ще се оправиш най-лесно..
Да в пощата ми я претеглеха -0,234 кг. -една блуза. В бележката на Ларедут пише 1,931 кг. -включени всичките шест продукта. Превозвача -Франсето гледа какво пише на бележката на Ларедут, това и ми начислява също. Незнам къде е проблема...

Свържи се с превозвача. Когато са предали пакета на пощата той е бил измерен, съответно на бележката им би трябвало да има грамажи, за които са таксувани.
Изобщо почвай да звъниш по веригата.  Peace
Започнах аз, няма проблем с тях веднага ми преизчислиха грамажа и ми го таксуват колкото си пише на пакета -0,234 кг., на мен ми е повече за нещата, които ги няма, че не са за мен...и на Ларедут писах но няма отговор за сега....

# 351

Превозвачите носят само морална отговорност,материалната си я носим ние.Благодачря ти ,че сподели в темата,така поне ще сме на щрек и Господ да ни пази....
А попита ли ги къде са ти нещата и как се процедира в случай на липсващи артикули!? Shocked Shocked

# 352
  • Варна

добре. в понеделник и това ще направя. благодаря ти.

# 353
Да споделя за неща които получих:
http://www.laredoute.fr/vente-chaussure-body-train-lite.aspx?pro … n&prodcolor=1
тези маратонки, номер 39, много хубави, леки и определено са за топло време, само да се има предвид че са с една идейка по-големки, но не е проблем.
Chemise de nuit jersey MICKEY и тази нощница, но сега не мога да я намеря в сайта, номер 38/40, отговаря си на номера и много хубавка.
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-zippee-a-capuche.aspx?pro … 3&secintref=3
това яке в сив цвят, размер Л, отговаря си, хубаво и топло.
Другите неща са коментирани много кратно.

# 354
Някой получавал ли е от блузките поло - без значение комплект шарено + лилаво или розово + тъмно сиво? Не че в момента са налични, но се чудя дали да поръчам за 6 години или за 8. Дъщеря ми е 120 см. Както и за клинчетата. Ако някой може да даде размери
петра е 121см. и купих от всички видове лотове 126 - добре са. (взех и 138, но тези са големи). не виждам причина да купуваш каквото и да е за ръст 114, ако детето е високо 120  Peace

моята поръчка от петък още същия ден се сдоби с 2ри ред, но е разделена на 2; в едната част (Approvisionnment en course) са 3те кожени чанти и подозирам, че ще ги откажат. в другата част (Mes Colis) са 3те ленени блузи на софт грей, 1 пола и коженото яке;

# 355
Виждам че коментирате това палто
http://www.laredoute.fr/vente-doudoune-matelassee-microfibre.asp … 2&secintref=0

аз поръчах 46 за мен и 38 за една приятелка. Отговаря си й е много хубаво. НО имайте напредвид, че цвета му не е кафяв а тъмно сиво към черно. Мисля че дори е по-добре че не е кафяво  Peace

# 356
  • Пловдив
петра е 121см. и купих от всички видове лотове 126 - добре са. (взех и 138, но тези са големи). не виждам причина да купуваш каквото и да е за ръст 114, ако детето е високо 120  Peace

Благодаря. Не знам защо съм се заблудила така. Добре че не поръчах

# 357
Здравейте!Имам разделена на 2 поръчка,на единия артикул отгоре пише товаColis nº 20120315308062 en cours de traitement le 31/01/2012 Livraison prévue à votre Domicile à partir du 04/02/2012
на мейла имам писмо,че ще ми го изпратят на адреса в Бг  newsm78,така ли е или нещо бъркам?!

# 358
  • Sofia
Здравейте!Имам разделена на 2 поръчка,на единия артикул отгоре пише товаColis nº 20120315308062 en cours de traitement le 31/01/2012 Livraison prévue à votre Domicile à partir du 04/02/2012
на мейла имам писмо,че ще ми го изпратят на адреса в Бг  newsm78,така ли е или нещо бъркам?!

Писмото е само за фактурата, няма да ти го пратят в БГ, всичко е наред.

# 359
http://vgreen.snimka.bg/advertising/pridobivki.519978.26287744
Toва са последните неща които получих ако искате размери на нещо питайте.

Общи условия

Активация на акаунт