LA REDOUTE.FR - 212 - Четвърта седмица от Намалението!

• 51 436
  • 756
  •   1
Отговори
# 555
от сайта на ларедут.ком цената е фиксирана 9,90 евро,т.е това е до бг
разбрах за превозвача франсебг но той е от ларедут.фр, а аз питам за другия сайт

# 556
от сайта на ларедут.ком цената е фиксирана 9,90 евро,т.е това е до бг
разбрах за превозвача франсебг но той е от ларедут.фр, а аз питам за другия сайт
Ами всеки си прави сметката в зависимост от това какво поръчва и колко тежи и си преценява как му е най-изгодно.

# 557
nadq_tay  За България има 25 % от цената пакетаж, така че ако ти е нещо по евтинко може и да си струва да пуснеш  директно, но ако ти е нещо скъпо и ти сложат 25 % + доставка, по-добре чрез превозвач.

# 558
  • Варна
за мен лично пазаруването приключи  Confused
получих мейл от франсетобг с дължима сума за услугата и срещу името ми пише-приета е разлепена..........
много често стана това?
кой носи отговорност при липси?
моля момичета с проблемите да споделят развитието на нещата........
трябва ли сега да тръпнем в очакване не само на поръчката си,но и дали не е отваряна и лепена на наново и дали има лиспавщи неща..........
Аз като една от потърпевшите още веднага писах на превозвача и на Ларедит. Превозвача ми преизчисли сумата, а Ларедит ми отговориха, че ще вземат решение до четири дни и точно на четвъртия, т.е. днес получих следното писмо:
Bonjour Mme Rumiana DIMITROVA,
Vous avez reçu un colis incomplet.                  
Je vous présente toutes mes excuses pour cet oubli.
Pour me permettre d'intervenir, merci de remplir l'attestation qui accompagne ce mail et de me la renvoyer par retour de mail ou par courrier à l'adresse suivante :
La Redoute
59081 Roubaix Cedex 2
Si vous souhaitez que je renouvelle immédiatement votre commande, merci de l'indiquer sur ce document.
Dans cette attente, je vous prie de recevoir mes sincères salutations.

Преведох го с гугльо и сега незнам да им пиша да ми пратят ваучер със сумата или да им пращам по пощата както те искат сертификата от поръчката, те така или иначе половината работи, които бяха поръчани вече ги няма за да искам подновяване на поръчката.... моля за съвет

# 559
nadq_tay  За България има 25 % от цената пакетаж, така че ако ти е нещо по евтинко може и да си струва да пуснеш  директно, но ако ти е нещо скъпо и ти сложат 25 % + доставка, по-добре чрез превозвач.
примерно ако сам поръчала 4 артикула с обща стойност 20 евро и тегло 2 кг,колко ще ми вземе превозвача като общо.задавам малко "тъпи" въпроси ама вчера цял ден четох четох и сега немога да си направя сметка колко да си приготвя за пълната доставка  newsm78

# 560
  • София

Аз като една от потърпевшите още веднага писах на превозвача и на Ларедит. Превозвача ми преизчисли сумата, а Ларедит ми отговориха, че ще вземат решение до четири дни и точно на четвъртия, т.е. днес получих следното писмо:
Pour me permettre d'intervenir, merci de remplir l'attestation qui accompagne ce mail et de me la renvoyer par retour de mail ou par courrier à l'adresse suivante :
La Redoute
59081 Roubaix Cedex 2
Si vous souhaitez que je renouvelle immédiatement votre commande, merci de l'indiquer sur ce document.

Преведох го с гугльо и сега незнам да им пиша да ми пратят ваучер със сумата или да им пращам по пощата както те искат сертификата от поръчката, те така или иначе половината работи, които бяха поръчани вече ги няма за да искам подновяване на поръчката.... моля за съвет
Без да с и попълнила и изпратила сертификата  няма как да ти пратят ваучер.
А и можеш да го пратиш като прикачен файл в отговор та този техен мейл, а не по пощата.

# 561

La Redoute
59081 Roubaix Cedex 2

Без да с и попълнила и изпратила сертификата  няма как да ти пратят ваучер.
А и можеш да го пратиш като прикачен файл в отговор та този техен мейл, а не по пощата.

Може ли инфо какво представлява този сертификат?

# 562
# 563
nady tay,при всички случаи за тази сума и кг.,ще ти излезе по-евтини с превозвач,като ползваш код за БД от другата тема. Доставката ще ти излезе около 10лв. Има тема за превозвачите,погледни и там!

# 564
nady tay,при всички случаи за тази сума и кг.,ще ти излезе по-евтини с превозвач,като ползваш код за БД от другата тема. Доставката ще ти излезе около 10лв. Има тема за превозвачите,погледни и там!
Hug

# 565
  • Варна
Много ти благодаря Ева за помощта.
Да, точно това е. След колко време ще ми пратят ваучер?

# 566
bibi_784,
това ли е уголемено
"http://www.laredoute.fr/vente-robe-col-boule-maille.aspx?product … 7&secintref=0
хубави са но доста уголемени, аз нося 34 и 34 от този модел ми е голяма"

Искам да поръчам за сестра ми, тя носи 38.

# 567
 Момичета, само с Франсето бг ли са тези проблеми с отворените пакети и липсващи неща? Колкото такива случая прочетох в темата до сега, никой не споменава Смарта. Да разбирам ли, че те са по-надеждни?
 Вчера получих пакет от Смарт и всичко си беше наред, дори пакета не беше прашен отвън. Бяха сложили отгоре и тяхна торба. Днес обаче чакам 3 пакета от Франсето и като чета какво се случва с пратките, тръпки ме побиват. Тези пратки ще са ми първите от както имат нов адрес Франсето. Преди това не съм имала проблеми с техни пратки.
 Хубав ден и успешно пазаруване на всички.

# 568
  • София
Много ти благодаря Ева за помощта.
Да, точно това е. След колко време ще ми пратят ваучер?
Ох, ами не знам, да ти кажа. Зависи как протече кореспонденцията ви...
Искат обаче бланката да е в пдф формат, не като линк или като снимка.  Peace

# 569
  • гр.Добрич
Грешката е в снимката, която не отговаря на описанието. А иначе си пише, че са дънки - плат деним. Jean - дънки. Джинси - pantalon velours

Благодаря за разяснението. Много подвеждащо от тяхна страна. Кой знае какъв боклук са ми пробутали за 18лв. Confused

Общи условия

Активация на акаунт