LA REDOUTE.FR - 212 - Четвърта седмица от Намалението!

• 51 343
  • 756
  •   1
Отговори
# 60
# 61
Да не би да имаш нещо отказано,да са блокирали само първоначалната сума,после да са изтеглили за поръчка в 2 части?

# 62
Препоръчайте,момчешки екип 6 години Crossing Arms

И аз на опашката. Може и блузка/ ризка +панталон. Нищо не харесвам момчешко засега...  newsm78

В новата колекция погледнахте ли? С действащия сега код 20/30 - може да си харесате и като цена нещо........

Еве, благодаря за темата и за времето!!!!  bouquet Hug

# 63
Да наистина поръчката ми е разделена в две части...

# 64
  • Варна

В новата колекция погледнахте ли? С действащия сега код 20/30 - може да си харесате и като цена нещо........

Еве, благодаря за темата и за времето!!!!  bouquet Hug

Според това, което се поръчва, някои неща от новата колекция, са по-изгодни с 25/39.  Laughing
Лично на мен ми е трудно да комплектовам неща за код 20/29 и да е над 10 евро.  Sick

# 65
Според това, което се поръчва, някои неща от новата колекция, са по-изгодни с 25/39.  Laughing
Лично на мен ми е трудно да комплектовам неща за код 20/29 и да е над 10 евро.  Sick

Въпрос на лично предпочитание......Имам 2 поръчки от новата колекция за по 10,97е всяка......Лично аз най-обичам първо 20/30, а след това 30/45......

# 66
  • Пловдив
да следя -тази година май така ще мина без поръчка Confused

# 67
Да похваля и аз нещо, че напоследък все кусури намирам...
- тази рокля Много е мекичка, цветовете ми харесват... Heart Eyes Единственият кусур, който и' открих е, че е доста тъничка. Но за 5Е е супер попадение  Grinning Поръчах я по препоръка от темата   bouquet
- тази туника много ми хареса като изработка, направо не и' личи, че е ларедутска  Mr. Green Моделът е интересен, много съм доволна  Heart Eyes Аз взех в бяло, което си е слонова кост /то и така си пише, но аз съм се подвела по снимката нещо и очаквах бяло/, в сиво е по-евтина, предполагам, че ще е същото качество...
- блузката с късото буфонесто ръкавче също е хубавка, както вече беше коментирано.

И едно мъжко сако за 18Е, което не смея да коментирам, докато не бъде пробвано  Rolling Eyes , а това няма да е скоро...

Тази поръчка ми е от 21-ви и при положение, че съм във Фр, пристигна днес. Така че и вашите поръчки ще пристигнат, но бъдете по-търпеливи  Wink
Ако някой иска снимки, ще се преборя с мързела си  Embarassed и ще снимам.

# 68
^sugar^,може ли размери на тренча?

Ето снимки на тренча, както и на другите неща. Не съм много по размерите и не знам точно какво да измеря, но ето: рамене- 41 см, подмишници, там където е най- широко - 47см, талия 39,5 см, ханш 47см, дължина - 83 см. Дано да съм полезна.
http://sugar85.snimka.bg/daily/laredoute.603529.26259911

# 69
Прегледах цялата предна тема, но не намерих реални снимки на бермудите пума! Моля ако някой ги е получил да пусне някоя снимчица. Предварително Благодаря!   bouquet

# 70
  • София
Фенси, сакото да не е дънковото ?
Туниката е жестока, в коша ми е от бая време....

# 71
^sugar^,много благодаря!И ботите изглеждат добре.Със здраве да си ги носиш!

# 72
Да похваля и аз нещо, че напоследък все кусури намирам...
- тази рокля Много е мекичка, цветовете ми харесват... Heart Eyes Единственият кусур, който и' открих е, че е доста тъничка. Но за 5Е е супер попадение  Grinning Поръчах я по препоръка от темата   bouquet

По моя препоръка е. Радвам се, че си доволна Simple Smile

# 73
Благодаря, Аля!   bouquet Наистина съм доволна  Grinning

Ms.Gorgeous, дънковото е, да. Доста е тъничко, иначе е с подплата и е ушито долу-горе добре. Платът не е нещо особено и така, както е измачкано, не ме впечатли. Много зависи как ще стои, а за съжаление нищо не мога да кажа по въпроса. А за роклята не се чуди, ако има твоя номер  Wink За туниката хич не се чуди пък  Wink   Laughing Сори, ама давам фира напоследък  Crazy

И като казвам, че давам фира, си е точно така  ooooh! Забравих за сивата чанта с шалчето да кажа, че като за подарък са от добрите  Peace

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 21:05 от Фенси

# 74
  • МИНДЕРА
Прегледах цялата предна тема, но не намерих реални снимки на бермудите пума! Моля ако някой ги е получил да пусне някоя снимчица. Предварително Благодаря!   bouquet
За тези пари,не се чуди вообще,струват си бях поръчала за близка и няма как да ги снимам,отпред бяха набрани с ниска талия струва ми се,харесаха ми и сега за мен поръчах .

Общи условия

Активация на акаунт