LA REDOUTE.FR - 212 - Четвърта седмица от Намалението!

• 51 352
  • 756
  •   1
Отговори
# 45
В предишната тема така и не се записах и редутци нищо интересно не пуснаха в трета седмица  Crossing Arms.  Затова, сега ей ме на изпълнена с надежда  Crazy

Междувременно се отчитам с получена поръчка от намалението на Адидас в началото на намалението:
Момчешки екип, 102  
момичешки, 94 . Тънички, симпатични, отговарят си.
Ензан, 471/3, не съм очарована от качеството, но за тия пари стават. Не са пробвани от собственика им все още, който обичайно си купува маратонки 46 номер. На кутията пише, че отговарят на ЕU 46.

Ев,  Hug   bouquet

# 46
Момичета от 25.01.имам отказан артикул,а все още никъде нямам нищо отразено.Нито мейл,нито в рембруса.Да чакам ли още или да им пиша нещо?Ако може да ме насочите от къде и какаво да им пиша.

И при мен е същото !
На 25.01 и на мен ми отказаха артикул,парите изтеглени и нищо отразено,никъде.Аз песах,но нищо. Thinking

# 47
Абе момичета тия фрнцузи, така като ни отказават поръчки, та после решават да ги пращат отделно, та после искат пари за тях и посредника не плаща , какво се случва с стоката, парите ни.За първи път ми се случва токаво ЧУДО  newsm78 .Какво да правя какво да им пиша, платих с Пейпал, там няма никакви пари върнати.

# 48
  • Все на втория етаж
И да попитам за тези дънки, че ми светнаха, но не се отварят, дали са подходящи за висок мъж, това 34 какво е? Jean regular long. 34
ACTIVE WEAR
Размера им е 50 по принцип и това 34 е в описанието.

Дайте снимка , ако някой има на бермудите Пума, моля  Praynig Има моя номер, но гледам, че е полиестер, при това не виждам добре модела, а докато се колебая ще свършат сигурно.

# 49
  • София
И да попитам за тези дънки, че ми светнаха, но не се отварят, дали са подходящи за висок мъж, това 34 какво е? Jean regular long. 34
ACTIVE WEAR
Размера им е 50 по принцип и това 34 е в описанието.

Дайте снимка , ако някой има на бермудите Пума, моля  Praynig Има моя номер, но гледам, че е полиестер, при това не виждам добре модела, а докато се колебая ще свършат сигурно.
34 е дължина.....за бая висок мъж Peace
Пумите ги пуснаха снощи в предната тема, прегледай Peace

# 50
  • София
моля ви дайте ми линк за новата колекция, че го затрих  ooooh!

Мерси  Hug

# 51
моля ви дайте ми линк за новата колекция, че го затрих  ooooh!
http://www.laredoute.fr/achat-nouvelle-collection.aspx?categoryi … oix%3Da40articles

Ева, благодарности, че поддържаш темата въпреки всичко   bouquet  bouquet  bouquet

# 52
Здравейте!
Взех си поръчка от 17.01. Този тренч, който е доста по- различен от на снимката. По- тъмно зелено е в цвят каки, р-р 34, отговаря на размера, но е даста тънък, не може да се носи през късната есен.http://www.laredoute.fr/vente-trench.aspx?productid=324204985&am … 1&secintref=0
Тези боти, бежови, р-р 36. Мисля, че са една идея умалени, или не, по скоро са за доста тънък крак. Иначе кожата не е на най- високо ниво но си е кожа.http://www.laredoute.fr/vente-boots-femme-cuir-patine-talon-6-cm … 2&secintref=1. Измервам ги 24 см, с шивашки метър
И блузките от по 0,45 цента, които са идеални за баби, майки, свекърви и така нататък.

# 53
кои тези блузки по 45 цента ?

# 54
^sugar^,може ли размери на тренча?

# 55
Сега ги няма, не са ги и пускали след първите дни. Бяха от албанците, на Ан У.

# 56
И на мен ми отказаха безмълвно поръчка и от петък чакам отговор на писмото си... иначе блокират веднага пари...

# 57
Ох, и намаление ще свърше, а аз все още нито една поръчка не видяла (със смарт) - ще има ли нещо хубовко още?
Или Утивам в други теми Crossing Arms

и аз не съм, а исках да видя какво ще ни стане и какво не, за да знам какво да поръчам  #2gunfire

# 58
Сега ги няма, не са ги и пускали след първите дни. Бяха от албанците, на Ан У.

аа,сещам се.Благодаря  Peace

# 59
Здравейте, имам нужда от помощ——на 11.01 направих поръчка от ларедут за 215 лв…вс е наред изтеглили са парите от картата ми в ДСК—сега виждам че на 23.01 са ми изтеглили от картата веднъж 32 лв и веднъж 172 лв…..като си вляза в профила в ларедут Suivre mes commandes–там е показана само поръчката за 215 лв….как могат да ми върнат парите и най- вече защо са ги изтеглили. Благодаря Ви предварително

Общи условия

Активация на акаунт