LA REDOUTE.FR - 212 - Четвърта седмица от Намалението!

• 50 932
  • 756
  •   1
Отговори
# 690
  • София
В амазон може да се канцелира поръчаката веднага... т.е. при пусната по невнимание например.
Е, да. Преди като направих поръчката с 1 клик я канселирах.
Ама как се канселира поръчка с обуща за 8 евро... безценни!?  Mr. Green
Важното е, че си оправих надробеното, че и вас подведох... Embarassed
Оставам си вярна на ларедут  и чинно ще си чакам сканирани каталози, да ми е мирна главата!  Joy

# 691
Искам да помоля за оразмеряване на мъж с ръст 182см. и килограми 77.  Praynig

Здравей,  Simple Smile
За мъж висок 180см. 75кг. Взимам следните:
панталони и дънки – 42размер
пуловери, тениски връхни дрехи – L

Много благодаря!   bouquet

# 692
Петя БГ

Да не съм объркала темите?  newsm78  Thinking
Влизам да се похваля, че сутринта поръчах кувертюрата - най-големия размер и вече ми е на 4-та стъпка. Понеже вчера някой сподели, че заради нея вече има няколко пъти блокирани суми и все я отказват, затова споделям. Пу-пу, ха дано да стигне и до 7-ма стъпка  Twisted Evil

имаше ли калъфките 40*40 сутринта? Аз тях ги дебна... ама ги огражда в кошницата...

Не знам, аз пуснах 50/70, не обърнах внимание дали има от малките

Момичета, хайде стига толкова спам. Има си отделна тема за амазон. Ето http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=637704.0

# 693
А в детско шопинг от твоя каталог при-лови ли ги код 20/29.Или играчки?
С това намаление,какво ни остава освен каталог да дебнем Simple Smile
  bouquet

# 694
# 695
  • В полето, под тепето.
И аз най после си взех нещата.
Много съм разочарована от тази рокля AW и по-точно от материята. От сега е мъхеста, заваляна и  предполагам бързо ще стане на топчета. ooooh!
http://www.laredoute.fr/vente-robe-longue-manches-courtes-maille … ;customertarget=2
 И пак имам различно мнение за размерите- лота слипове от 1е № 36/38 стана на ММ, който носи 40/42. Heart Eyes

# 696
А в детско шопинг от твоя каталог при-лови ли ги код 20/29.Или играчки?

Ако ги ловяха........Каталогът е от големите, дано скоро има кодове за специалните цени.......

Последна редакция: чт, 09 фев 2012, 15:16 от Мама Цоцоланка

# 697
И аз най-после си взех нещата. И съм разочарована. От единия пакет ми ми липсват 2 неща. Пакета е разрязан и залепен с тиксо. И какво се прави в този случай? Едва ли от ЛР имат вина, а превозвача носи ли отговорност да действията на служителите си?

# 698
с кой превозвач

# 699
И пак блузките Мерилин се появиха: ЦЪК!

# 700
http://www.sohome.fr/linge-de-lit/linge-de-lit/multiprodid-32424 … e-feuillage-.aspx

Евче,това към Ларедут ли е?

Не виждам от каква материя е newsm78
Ще ми се някой чершаф.

# 701
Франсето.
Писах на ЛР за липсващи артикули, но ако получат много такива писма  ще ни отрежат и от там.

# 702
Май станаха към 5-6 оплакванията за липсващи и срязани пратки от Франсето. След като насочих всичките си поръчки към тях, взе да ме хваща шубето.  Tired

# 703
  • Варна
Франсето.
Писах на ЛР за липсващи артикули, но ако получат много такива писма  ще ни отрежат и от там.
добре дошла в клуба

# 704
Франсето.
добре дошла в клуба
Интерсено..и странно защо никой не търси компенсация и обяснение от Франсето,а всички се  юрват да пишат на Ла Редут.Да им напиша и аз едно писъмце,че евентуално, може би, ще ми липсва нещо от поръчката да ми възстановят парите,че май скоро ще ни отрежат!

Общи условия

Активация на акаунт