LA REDOUTE.FR - 212 - Четвърта седмица от Намалението!

• 51 014
  • 756
  •   1
Отговори
# 75
Прегледах цялата предна тема, но не намерих реални снимки на бермудите пума! Моля ако някой ги е получил да пусне някоя снимчица. Предварително Благодаря!   bouquet
За тези пари,не се чуди вообще,струват си бях поръчала за близка и няма как да ги снимам,отпред бяха набрани с ниска талия струва ми се,харесаха ми и сега за мен поръчах .

Благодаря!   bouquet

# 76
Да не би да имаш нещо отказано,да са блокирали само първоначалната сума,после да са изтеглили за поръчка в 2 части?

Да наистина поръчката ми е разделена в две части...
но парите са изтеглени ..идея какво да правя от тук натам

# 77
  • София
Да не би да имаш нещо отказано,да са блокирали само първоначалната сума,после да са изтеглили за поръчка в 2 части?

Нещо не разбрах. Поръчката е разделена, парите са изтеглени....какъв е проблема?
До БГ ли пусна или с превозвач?

# 78

Нещо не разбрах. Поръчката е разделена, парите са изтеглени....какъв е проблема?

До БГ ли пусна или с превозвач?
изтеглили са първо 215 лв....и след това на два пъти по 32 и 170 лв.....а поръчката ми е за първите 215 лв....явно нещо наистина липсва защото са  я разделили на 2 части...Пуснала съм я с превозвач

# 79
Може би са ти блокирали първата сума и после са изтеглили от свободните пари .Направи си справка в банката. Често правят така и в други сайтове.Моята поръчка също беше разделена и на два пъти (при всяко изпращане)си теглят парите. Само ,че моите ги изтеглиха от блокираните. С ПП съм платила. Ти с ПП ли плащаш или с карта?

# 80
Ева   bouquet

Дано наистина тази седмица пуснат по - големи намаления. А този детския екип ми писна да го дебна и да го изтървам. Ако някой успее да се вреди до него и да поръча и за мен размер 108 или някой от най малките размери. Ше съм много благодарна.

# 81
Може би са ти блокирали първата сума и после са изтеглили от свободните пари .Направи си справка в банката. Често правят така и в други сайтове.Моята поръчка също беше разделена и на два пъти (при всяко изпращане)си теглят парите. Само ,че моите ги изтеглиха от блокираните. С ПП съм платила. Ти с ПП ли плащаш или с карта?
[/quote

С карта.......дано да са само блокирани...утре ще проверя в банката. Но в профила ми от банката пише че са преведени...

# 82
  • София
 Смятам, че едната сума не е изтеглена, а само блокирана/215лв/. Виж си банкирането. Ако нямаш електронно, обади се в банката. Като влезеш в поръчката, има ли някой артикул изостанал на някоя стъпка/епюиз, ануле или нещо такова/? Първата сума е блокирана, когато си наредила плащане. Когато е отказано, изчерпано нещо и са разделили поръчката са изтеглили суми по отделно, акурантно, но от свободните ти пари в наличност. Обади се в банката и питай какво е нужно, че да ти освободят сумата.
 Не вярвам да са дръпнати , а само блокирани
Боже, дано ме разбра ooooh!

# 83
Смятам, че едната сума не е изтеглена, а само блокирана/215лв/. Виж си банкирането. Ако нямаш електронно, обади се в банката. Като влезеш в поръчката, има ли някой артикул изостанал на някоя стъпка/епюиз, ануле или нещо такова/? Първата сума е блокирана, когато си наредила плащане. Когато е отказано, изчерпано нещо и са разделили поръчката са изтеглили суми по отделно, акурантно, но от свободните ти пари в наличност. Обади се в банката и питай какво е нужно, че да ти освободят сумата.
 Не вярвам да са дръпнати , а само блокирани
Боже, дано ме разбра ooooh!

Да разбрахте. МНОГО БЛАГОДАРЯ!!!...Дано да е така както казваш, че се притесних, какво да правя...пазарувам често, но досега не съм имала такъв проблем. Още веднъж благодаря  bouquet

# 84
  • София
  Дано на кръглите цени има нещо интересно, след първата седмица така и не си харесах нещо ново да пусна.

# 85
  • София
  Дано на кръглите цени има нещо интересно, след първата седмица така и не си харесах нещо ново да пусна.
Дано да има кръгли, че към приключване вървим Laughing

# 86
хора, извинявам се ако е обсъждано, но имам 1 мъжки боти поръчани на -7.01  (преди намаленията) и до днешна дата стоят на стъпка 4. Останалите неща от поръчката са експедирани на11.01, но за тях - нищо. Нито ги отказват, нито помръдват  newsm78. С обикновенна поща би трябвало да пътуват.

Има ли и друг с такъв случай, че вече сериозно се притиснявам.....че май няма да ги носи половинката тази зима - няма, но поне да знам какво се случва Thinking

# 87
С Франсето поръчах 3 тениски и един мъжки панталон от 0,9 евро. Сега са ми изпратили e-mail, че е пристигнала в България пратката 4,100 кг. Изпращат ли някакви каталози - много ми се виждат кг. - 3 чифта маратонки и 3 тениски предния път беше 3,200 кг.

# 88
  • МИНДЕРА
С Франсето поръчах 3 тениски и един мъжки панталон от 0,9 евро. Сега са ми изпратили e-mail, че е пристигнала в България пратката 4,100 кг. Изпращат ли някакви каталози - много ми се виждат кг. - 3 чифта маратонки и 3 тениски предния път беше 3,200 кг.
Може две поръчки да са обединени в едно и на мен доста ми се виждат,не е възможно направо.

# 89
Нито ги отказват, нито помръдват  newsm78. С обикновенна поща би трябвало да пътуват.
А с парите за тях какво се случва? Фактурирани ли са заедно с другите?

Общи условия

Активация на акаунт