LA REDOUTE.FR - 212 - Четвърта седмица от Намалението!

• 51 023
  • 756
  •   2
Отговори
# 180
  • Пловдив
Sis7 тези не бяха ли леко уголемени,че има 36 а аз нося 37.
http://www.laredoute.fr/vente-sandales-a-brides-talon-10-cm.aspx … 3&secintref=2
Не са уголемени, според мен. Аз нося 37 и точния номер ми е съвсем добре. Подкрепям, че са много удобни, въпреки че са високи Peace

То вече късно,може би ,но и според мен си отговарят......силно се надявам и на мен да ми станат 36 номер,бях си взела 37 и ми бяха големи,ама той моя крак е точно наполвина ,но сандалите повечето са ми 36 Simple Smile

# 181
С каква цел се разделят артикулите в отделни поръчки- маратонки и яке в отделни, че ако поръчам 5 чифта бикини, какво следва...Да не би да им плащат на пратка и те да делят според възможностите  Sunglasses

# 182
  • София
С каква цел се разделят артикулите в отделни поръчки- маратонки и яке в отделни, че ако поръчам 5 чифта бикини, какво следва...
Бикините ще ти дойдат заедно  Peace

# 183
  • Когато нямам работа ... просто седя и си хубавея
моля дайте линк на роклята на Мариян Джеймс, много ми хареса...
и аз моля за линк

# 184
  • Пловдив
С каква цел се разделят артикулите в отделни поръчки- маратонки и яке в отделни, че ако поръчам 5 чифта бикини, какво следва...Да не би да им плащат на пратка и те да делят според възможностите  Sunglasses

За мен  логично обяснение е, че нещата им се намират в различни складове, а може и килограмите и обемите на артикулите да влияят. Имам пръчка с един чифт ботуши и 2 жилетки и разделиха дрехите от ботушите, друга поръчка с доста повече артикули и два чифта ботуши ми я пратиха цяла /в кашон ще дойдат нещата предполагам, докато другите-разделените ще дойдат в пакети/ ooooh!

# 185
  • София
моля дайте линк на роклята на Мариян Джеймс, много ми хареса...
и аз моля за линк
Не че нещо, ама вече дадох на предната страница Rolling Eyes

# 186

Защо ужас? Много са си хубави. За парите които ги поръчах аз са прекрасти. Аз ги поръчах когато намаляхме детските екипи адидас на есен. По същия начин се намаляха и маратонките на 11-12Е
 Прощавайте, не съм разбрала смисъла...

Последна редакция: чт, 02 фев 2012, 23:19 от tonita_2

# 187
  • София

Защо ужас? Много са си хубави. За парите които ги поръчах аз са прекрасти. Аз ги поръчах когато намаляхме детските екипи адидас на есен. По същия начин се намаляха и маратонките на 11-12Е
Именно, момичето се ужаси, че са били на тая цена Laughing

# 188
И какво точно те ужасява? Имам ги в розово от преди 2 години,купени за по-малко. Ползвам ги за спорт с доста интензивно натоварване,ежедневно( в зала и на вън) и още са живи и здрави и в много добро състояние. За лятото са супер, не запарват. Съжалявам, че сега съм ги пропуснала, да си взема още едни!

# 189
Да попитам какво означава като ми е разделена поръчката на 2 и пише, че единия артикул липсва на 02/02/2012. Това ли означава, че ми е отказан?

# 190
 Да, това означава, че е отказан артикула. Когато теглят паричките от картата ще изтеглят само тези за наличните неща.

# 191
  • Варна
Baskets FRIENDS bébé
ADIDAS
Ref :6795722

Ako някой ги дебне, има размери и от сивия детски анцуг.

Jogging enfant garçon
ADIDAS
Ref :7631898

Jogging bébé et garçon
LA REDOUTE CREATION
Ref :9810625

# 192
някой получи ли ги вече тези маратонки с мечо пух да даде размери  Peace

# 193
# 194

Общи условия

Активация на акаунт