LA REDOUTE.FR - 212 - Четвърта седмица от Намалението!

• 51 042
  • 756
  •   1
Отговори
# 210
Пак да попитам за тези ботуши какви бяха отзивите http://www.laredoute.fr/vente-bottes-stretch-aspect-veloute.aspx … n&prodcolor=3

# 211
Много е хубаво, не е лигаво, ако имам нерви и сили да го издебна пак до края на намалението, може още 1 да взема....

Може ли линк или реф. Не го откривам в сайта.

# 212
Много е хубаво, не е лигаво, ако имам нерви и сили да го издебна пак до края на намалението, може още 1 да взема....

JETE DE LIT
Coloris : VERT
Taille : 180
Ref : 1126970
Quantité : 1
Vendu et expédié par :
La Redoute

# 213
Мерси, Маме!
  bouquet

# 214
Нищо от това, което си харесах го няма  Cry, ей, всичко сте изкупили.....

http://www.laredoute.fr/vente-chaussures-fivekay.aspx?productid= … n&prodcolor=2

Какво значи този надпис  Embarassed

Р.Р. Сигурно ми теглят една майна де съм спала досега  Joy

# 215
.

Последна редакция: пт, 03 фев 2012, 12:41 от zyzi2

# 216
Здравейте, влизам да похваля тези дънки:
http://www.laredoute.fr/vente-jean-straight-(droit)-stretch-tail … n&prodcolor=3
Меки и удобни, моделът е прав, има еластичност, аз с мерки за 28 номер, поръчах 29, одобрявам си ги в краката, широки са ми в талията, ще се носят с колан, дължината при ръст към 165 ми е супер без корекции.

Не ги откривам в момента в сайта, но имаше едни къси дънки, бермуди на Елос - уголемени според мен с повече от 1 номер, може би към номер и половина, не зная дали важи за всичките им модели.

Тези http://www.laredoute.fr/vente-jean-bootcut-stretch-longueur-34.a … n&prodcolor=1 също са много приятни, но твърде дълги за мен и след скъсяването разширяването на крачола долу ще изчезне, но мен ме устройва.

Тези ботуши http://www.laredoute.fr/vente-bottes.aspx?productid=324212765&am … 2&secintref=2 - според собственичката си отговарят на номера, удобни, но се пързалят!

Другите неща, които получих са коментирани, доволна от детските сиви анцузи.

# 217

Тази пола ме изненада, 38 номер стана на дъщеря ми, при условие,че се пъха и в 34 номер дънки от ЛР, точна и е, с паднала талия, доволна......

Леле, с 2 номера ли е умалена? И аз пуснах 38, ама влизам в дънки 38 Grinning

# 218
Всички недоволствате от намаленията в Редута, а стоките се изкупуват веднага Wink. Днес успях да поръчам сивите джинси от 4 Е- на снимка и ревю изглеждат приятно, а също и целия бански и едно пуловерче с къс ръкав от чисто мерино- семпличко такова, но не за пръв път казвам, че държа на материята на дрехата и класическия и вид /специално когато пазарувам от Редут, в другите сайтове има достатъчно екстравагантни неща, каквито французите просто не могат да предложат/. Все още не мога да се похваля с получена поръчка, въпреки, че съм направила малко над 10. Да, при "мижавото" намаление и периодичното ми /по разпродажби/ пазаруване от сайта. Надявам се, че и този път няма да съм разочарована, защото имам достатъчно стаж , за да направя прилична селекция и в Редута Wink. Поръчките не са само за мен, разбира се. На новичките момичета препоръчвам да внимават, когато купуват неща от колекциите на Ан Уейбърн- твърде лелски са дори и за мен /44/, а за дрешките на Мариане Джеймс- пищната хубавица- винаги са умалени с поне 1 размер. В момента има добър избор на дрехи с марката Лора Клеман /добро качество и кройки/ и симпатични кежуъл дрешки на Актив Уеър, но не ги търсете при "албанците". Има и по-богат от предишни години избор на "маркови" дрехи и цените на някои в момента са много прилични, особено ако се комбинирате в компания и купите, примерно, 3 чифта дънки на Мис Сиксти- ще дойдат по 25 евро бройката. Същата "гимнастика" може да се приложи при доста продукти, именно затова намалението този път ви се струва неизгодно, а не е така, напротив. Ползвайки кода със седмиците, колкото повече пазарувате, толкова по-ниски стават цените. Но! много важно е! трябва да се ориентирате към приблизително еднакъв ценови клас- примерно, продукти по 25-30 евро, или ако искате по- малки цени- 6 продукта по 5 евро ви дават отстъпка от 10 евро, но няма БД, така че цената се намалява с около 4 евро и доставката ви идва безплатна, така да се каже. Кодът важи не само за "албанците", а за целия сайт, така че сега остава да се групирате и да поръчвате. За дънките Мис Сиксти- 6 бр.х 35 ви дават отстъпка 70 евро, от която махате доставка около 6 евро и остава 64 евро отстъпка от цената, т.е. чифт дънки идва по 23-24 евро, за предпочитане са пред дънките по 12-15 Евро с марката Редут, Елос или Актив  Wink. Бон шопинг!

# 219

JETE DE LIT
Coloris : VERT
Taille : 180
Ref : 1126970
Quantité : 1
Vendu et expédié par :
La Redoute

Може ли реални размери?
 Благодаря

# 220
Тъй като не можах да се докопам до нищо, бих искала да запитам, имате ли някъде темичка, където продавате неуцелените покупки  Embarassed
Бих се възползвала с удоволствие  Peace

Особено от Nike Fivekay 39 номер  Praynig

# 221
Каква е разликата между това
Colis nº хххххххххххххх en cours de traitement le 03/02/2012 Livraison prévue en SO COLISSIMO Nº 6Q00491214863 à partir du 04/02/2012 (suivez ce colis sur www.colissimo.fr)
и
Colis nº хххххххххххххх en cours de traitement le 03/02/2012 Livraison prévue à l'adresse de livraison choisie à partir du 10/02/2012
?

# 222
  • Варна
Colis nº хххххххххххххх en cours de traitement le 03/02/2012 Livraison prévue en SO COLISSIMO Nº 6Q00491214863 à partir du 04/02/2012 (suivez ce colis sur www.colissimo.fr)
и
Colis nº хххххххххххххх en cours de traitement le 03/02/2012 Livraison prévue à l'adresse de livraison choisie à partir du 10/02/2012
?

Второто идва по-бавно и няма преследяване.

# 223
и
?

Едната ти поръчка е с подарък,а другата е без и затова можеш да я проследиш по колисимото.
наличен сив анцуг,ръкавиците на Адидас и цикламена туника от2-3 евр.

# 224
Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт