LA REDOUTE.FR - 212 - Четвърта седмица от Намалението!

• 50 994
  • 756
  •   1
Отговори
# 270

ще поръчам 36, че няма 34, но като мине през сушилнята, ще стане точно Simple Smile

bouquet

# 271
Отговарят ли си на номера тези мъжки шорти?
http://www.laredoute.fr/vente-boxer-short-sechage-ultra-rapide.a … 1&secintref=0
Благодаря!

# 272
Някой знае ли как изглежда тази блузка отпред? ЦЪК!

# 273
  • Бургас
В бял цвят се вижда отпред Peace

# 274
Като и зададеш друг цвят  се вижда отпред.  Peace

# 275
BEHA блузката е съвсем изчистена отпред, деколтето е нормално, не е дълбоко, от тъничко трико, аз си я харесвам Peace

# 276
Благодаря за отговорите!

mimanna, размерите отговарят ли си?

# 277
http://www.laredoute.fr/vente-boxer-short-sechage-ultra-rapide.a … 1&secintref=0
Благодаря!
Тия шорти ги има и доста по-евтини, май 4,99,потърси ги. Според мен са умалени. Имаме ги във всички цветове за двамата ми мъже. Ако мъжа ти носи 40 примерно, е по-добре 42-44 да се вземе, иначе стоят много по тялото и няма да са удобни. Мъжа ми носи 46 и от едните му взех 44-46 и не може да клекне с тях.

# 278
  • Бургас
Извинявам се ,може ли линка към новата колекция...търсих го по страниците назад ама не можах да го  bouquetБлагодаря предварително!

# 279
  • Пловдив
Извинявам се ,може ли линка към новата колекция...търсих го по страниците назад ама не можах да го  bouquetБлагодаря предварително!
Eto http://www.laredoute.fr/achat-nouvelle-collection.aspx?categoryi … 3DPRICE_ASCENDING

# 280
  • Бургас
Eto http://www.laredoute.fr/achat-nouvelle-collection.aspx?categoryi … 3DPRICE_ASCENDING
Hug

# 281
  • София
Я кажете в коя банка сте попадали на най-ниски комисиони за приемане на чекове?

Не видях някой да ти е отговорил.
Понеже аз имам ваучер от "любимия" ми дамарт за 10 евро... Close
И питах тук-там... В ЦКБ е най-изгодно - 3 евро е комисиона, но трябва да имаш сметка там.
Аз нямам и трябваше да правя, да я захранвам и ми се видя прекалено сложна процедурата и се отказах.
За сравнение, в ДСК е 8 евро комисиона.  Shocked
А и във всяка банка процедурата е дълга, минимум месец - до 45 дни. Проверявали... какво - те си знаят.   Mr. Green

# 282

И питах тук-там... В ЦКБ е най-изгодно - 3 евро е комисиона, но трябва да имаш сметка там.
Аз нямам и трябваше да правя, да я захранвам и ми се видя прекалено сложна процедурата и се отказах.
А и във всяка банка процедурата е дълга, минимум месец - до 45 дни. Проверявали... какво - те си знаят.   Mr. Green

Благодаря ти, Ева!
Аз междувременно проверих в ОББ - там за чек до 400 лв. комисиона е 15 лв. на чек, независимо от сумата. Аз имам два чека по 30 евро и ще ме таксуват 30 лв., независимо, че общия им размер е под 400 лв.

# 283
  • Там....където всичко е възможно ....

Еве защо не им пишеш ,че не си получила чека ,ако може да ти го сменят с валчер или номера не минава както при ларедут  Mr. Green
Преди две-три години имах чек на стойност 120 евро и отидох да попитам в ДСК колко ще ми струва комисиона...Около 30лв. беше ,защото освен не знам каква си такса имали и процент върху сумата.
Естествено смених чека за валчер и постепенно наредих 7-8 поръчки...

# 284
Благодаря!
Тия шорти ги има и доста по-евтини, май 4,99,потърси ги. Според мен са умалени. Имаме ги във всички цветове за двамата ми мъже. Ако мъжа ти носи 40 примерно, е по-добре 42-44 да се вземе, иначе стоят много по тялото и няма да са удобни. Мъжа ми носи 46 и от едните му взех 44-46 и не може да клекне с тях.
sasi6, благодаря ти! Смятам да използвам 20/29 и да поръчам 3 бр. (излиза 3.33е за бр.). Може ли да измериш талия, ханш, ширина на крачола на най-големия размер, който имаш?  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт