LA REDOUTE.FR - 212 - Четвърта седмица от Намалението!

• 50 935
  • 756
  •   1
Отговори
# 300
Отговарят ли си на номера тези мъжки шорти?
http://www.laredoute.fr/vente-boxer-short-sechage-ultra-rapide.a … 1&secintref=0
Благодаря!
За шортите по съвет от форума лятото поръчах номер отгоре , в черно и се оказаха големи на ММ.
Стояха му много грозно и не ги е носил.
От тогава ги дебна, дълго време ми стояха на 3 стъпка, след месеци ги изпратиха на стар адрес на превозвача, после получих  чек и се занимавах да го връщам.  #Crazy
Получи се голяма сага. Тези дни най-после пуснах точния номер. но няма да ги получа скоро и не мога да кажа дали ще са малки или не.
Избягвам да пиша и да давам съвети, защото всичко е субективно, но за шортите не мога да се въздържа. Simple Smile
Много ти благодаря! smile3525 Ще пуснеш ли размерите, когато ги получиш? Аз може и да поизчакам малко. Grinning

# 301
  • БУРГАС

поръчах, кувертюрата, но тя е само калъфа или е с мекичко както е на снимката, дано ме разбирате.

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 13:16 от anita_anita

# 302
  • Пловдив
Номера, който изпращат редутци като уведомяват кога е тръгнала пратката ли се ползва за проследяване с колисимо?

Защото ми иска 13 символа, а те са само 12

# 303
  • В полето, под тепето.
Измерих тези, които са ни големи и са номер 46/48. Талията е 40-41см/ 50-51 см в разтегнато положение/. ханш 65-66 см. Дано не подведа някой.  Simple Smile

# 304

поръчах, кувертюрата, но тя е само калъва или е с мекичко както е на снимката, дано ме разбирате.
С "мекичко" е  Wink Пълнеж 100% полиестер 120г/кв.м. Отгоре е памук, отдолу повечето е полиестер.

И аз я поръчах  Embarassed ooooh! Отзивите са много добри, да видим.  Rolling Eyes

# 305
И аз я поръчах .Изглежда красива.Само се притеснявам че 180см ще е тясно ,но другия размер ми го ограждаше в кошницата.И се чудя как ще е центрирано кръглото в средата“бродерията“ ,като е по-тясна.Моля ако я има някой в размер 180 да сподели.Благодаря предварително.  bouquet

# 306
  • Варна
 Cry Cry Ах, ах, ах днес си взех поръчката от пощата от поръчани 6 неща вътре само една буза... Пакета няма следи да е отварян, на бележката написани всички неща , а ги няма, в сайта не се вижда да са разделени нещата, не са и отказани... незнам какво да правя.

# 307
И аз я поръчах .Изглежда красива.Само се притеснявам че 180см ще е тясно ,но другия размер ми го ограждаше в кошницата.И се чудя как ще е центрирано кръглото в средата“бродерията“ ,като е по-тясна.Моля ако я има някой в размер 180 да сподели.Благодаря предварително.  bouquet
Ами на мен не ми го огражда, 230х250см и сега ми го дава наличен и разликата в цената е много малка. Кръглото ще си е пак в средата, просто отстрани няма да ти виси така. Едва ли някой я има вече.
И аз така правя- първо поръчвам, после питам, а после се тюхкам   Simple Smile

# 308
ДА,фенси,цената е  с минимална разлика ,и аз исках по-големия размер, но за съжаление в кошницата ми го огражда. Пробвах поне 20 пъти.
Благодаря

# 309
Може ли мнение за качеството и размерите на това http://www.laredoute.fr/vente-manteau-court-fantaisie.aspx?produ … 1&secintref=0 , ако някой го е поръчвал. Благодаря.

# 310
И аз я поръчах .Изглежда красива.Само се притеснявам че 180см ще е тясно ,но другия размер ми го ограждаше в кошницата.И се чудя как ще е центрирано кръглото в средата“бродерията“ ,като е по-тясна.Моля ако я има някой в размер 180 да сподели.Благодаря предварително.  bouquet
Ами на мен не ми го огражда, 230х250см и сега ми го дава наличен и разликата в цената е много малка. Кръглото ще си е пак в средата, просто отстрани няма да ти виси така. Едва ли някой я има вече.
И аз така правя- първо поръчвам, после питам, а после се тюхкам   Simple Smile
Може ли референтния номер? Praynig

# 311
Cry Cry Ах, ах, ах днес си взех поръчката от пощата от поръчани 6 неща вътре само една буза... Пакета няма следи да е отварян, на бележката написани всички неща , а ги няма, в сайта не се вижда да са разделени нещата, не са и отказани... незнам какво да правя.
Винаги,когато си вземаш поръчката,помоли в пощата да ти я претеглят и сравни теглото на ла редут с това от пощата,така поне ще знаеш къде е проблемът-в превозвача,в пощата или в ла редута.Кой е превозвачът?Какво е теглото написано от Ла редут?Ако проблемът е в ЛР ще се оправиш най-лесно..

Последна редакция: сб, 04 фев 2012, 14:00 от irkata7

# 312

BOUTIS
Coloris : BLANC ECRU
Taille : 230
Ref : 7205104

# 313

Есента си купих това яке,но в черно. Много съм доволна, по принцип нося блузи и пуловери L, а якета 46, и това яке поръчах 46и ми е точно. Не знам дали съм ти помогнала!

# 314

BOUTIS
Coloris : BLANC ECRU
Taille : 230
Ref : 7205104
Благодаря!А на каква цена е, че и в моята кошница е оградено?

Общи условия

Активация на акаунт