LA REDOUTE.FR - 212 - Четвърта седмица от Намалението!

• 51 060
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Evа и другите момичета ( които споделихте , че с писмо от ЛР банките ви освобождават парите), това писмо-отговор като го получа го разпечатвам и с него отивам в банката така ли? Нещо превод не им ли трябва, а и те откъде са сигурни, че е от ЛР?
Не като получиш писмото го препращаш на банката.Те виждат от кого е и за какво става въпрос. Peace

# 616
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-en-cuir-souple-pied-nor … ecintref=2'- тези някой да ги е получил вече не, че не ги поръчах,но стават ли за слаб крак.

# 617
Да така е - единствено жълтата каишка е по-лъскава от другите,но не фрапиращо.
Много ли ще те затрудня, ако те помоля да направиш реални снимки Praynig И също - удобни ли са и за какъв крак по-скоро са подходящи? Моят е тесен и се притеснявам да не са ми много широки каишките Rolling Eyes

# 618
Някой знае ли дали може да се пазарува с карта Маестро на Експресбанк?
Благодаря предварително за отговора Simple Smile
По принцип с картите Маестро на българските банки, не може да се пазарува в интернет. /това съм го научила във форума/
Аз лично съм пускала поръчка с Мастеркарт на Експресбанк.

# 619
  • София
Evа и другите момичета ( които споделихте , че с писмо от ЛР банките ви освобождават парите), това писмо-отговор като го получа го разпечатвам и с него отивам в банката така ли? Нещо превод не им ли трябва, а и те откъде са сигурни, че е от ЛР?
Ами, не. Аз в клонове не ходя, всичко става по телефона и с мейли с колцентъра.
На гише в повечето случаи са некомпетентни по нашите въпроси... Tired
Това не само от опит с моята банка, а и от прочетеното из темите с годините...
Отговорът от ЛР им препращам на мейла .  Peace

# 620
http://www.laredoute.fr/vente-ballerines-en-cuir-souple-pied-nor … ecintref=2'- тези някой да ги е получил вече не, че не ги поръчах,но стават ли за слаб крак.

Да, според мен стават за слаби крачета. Намирам ги за половин номер умалени. На 39 номер, стелката я мерих 24,5 см. На 40 номер - 25,5 см. Аз си ги взех есента в цвят таупе - много хубав цвят. Оставих си 40 номер, но се наложи да им сложа от силиконовите лепки за пети, за да не ми хлопат. А 39 номер са в другата тема, все още не са си намерили притежател.

# 621
Щом са умалени значи е ок ще са ми добре само да не са ми широки.

# 622
  • Варна
Пуснах две малки поръчки. Дъщеря ми хареса тези дрешки, пуснах и трите. Не съм купувала досега на Kihawo, дано си отговарят на размера и да са с прилично качество. За мен само тази блузка...гледам я от както се появи с сайта, е, пуснах я.
И тази тениска за дребната на Converse, един номер по-голяма, че пише, че е умалена.

# 623
Момичета, получих нашумялата кувертюра. Много е хубава  Heart Eyes , ако някой се колебае и я улучи, да не се чуди! Китките били капитонирани, аз ги мислех, че са бродерия  hahaha Малко е тъничка само .../това за да не изневерявам на стила си  Mr. Green/

# 624
  • Димитровград
Цитат
За мен само тази блузка...гледам я от както се появи с сайта, е, пуснах я.

Блузата е страхотна.На мен поне много ми харесва.Излезе ми горе-долу на същата цена намалена с код.               
Между другото някой ако има излишен каталог и иска да се отърве от него да ми пише на лични.

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 20:27 от geri_pam

# 625
  • Варна
geri_pam Grinning и аз я намалявах с код, махах и слагах в кошницата 100 пъти:-))

# 626
  • Варна
Аз пуснах онзи ден кувертюрата с подарък чанта пепе и ми разделиха поръчката на 2, едната част куверт. е на 5 стъпка, а чантата и болерото(за да се хване кода) на 4 стъпка. Въпросът ми е дали превозвача ще чака двата пакета, за да изпрати поръчката ми до БГ и за 2-та отделно ли ще ме таксува?

Благодаря за отговора!   bouquet

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 21:02 от Diana_gr

# 627
  • София
Аз пуснах онзи ден кувертюрата с подарък чанта пепе и ми разделиха поръчката на 2, едната част куверт. е на 5 стъпка, а чантата и болерото(за да се хване кода) на 4 стъпка. Въпросът ми е дали превозвача ще чака двата пакета, за да изпрати поръчката ми до БГ и за 2-та отделно ли ще ме таксува?
Ако случайно, пакетите са разминат в курсовете-да Peace

# 628
Тези панталонки на Рокси отговарят ли си?Дали някой ги получи,да сподели хубавки ли са?
http://www.laredoute.fr/vente-short-beautiful-rebel.aspx?product … 1&secintref=1

# 629
Ако случайно, пакетите са разминат в курсовете-да Peace

Ако една поръчка е разделена, то няма как това да се знае от превозвача. Съответно няма как да чака, за да ги обедини.

А на някой да са му фактурирали купите подарък отделно? Много странно- на 4 стъпка ми е поръчката, но купите и те на 4-та в отделна пратка...  newsm78

Хубаво пуснах поръчка без подарък вчера, хем и по-бързо ще дойде... но днес си викам айде- така или иначе слагам полар или риза да хване кой да е код, поне да има подарък. Grinning

Еве   bouquet

Последна редакция: ср, 08 фев 2012, 21:55 от Coolmummy

Общи условия

Активация на акаунт