Разделно хранене 50

• 48 467
  • 739
  •   1
Отговори
# 600
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ ! НЕКА В ИМА МИР, БЛАГОПОЛУЧИЕ И БЛАГОДЕНСТВИЕ ЗА ВАС И ЛЮБИМИТЕ ВИ ХОРА ! НЕКА В ДУШИТЕ И СЪРЦАТА НИ ВЪЗКРЪСНАТ ЗА НОВ ЖИВОТ ВЯРАТА, НАДЕЖДАТА, ЛЮБОВТА, ДОБРОТАТА И СМИРЕНИЕТО ! БЛАГОСЛОВЕНИ ДА БЪДАТ ДНИТЕ ВИ !

# 601
Добро утро мили мои! Благословени да сме!

# 602
Страхотни пожелания  Hug!
Невракова ,от сърце ти желая да имаш мечтания дом  Hug Heart Eyes!
Това, което виждаш, е част от стаята на дъщеря ми, която в момента използвам да си редя творенията Laughing.
Има още доста работа по дома, но да сме живи и здрави  Grinning............
Весел празник и бон апети, аз се стягам за път - отиваме на гости на приятели  newsm01.

# 603
ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ!
Пожелавам на всички много здраве,доброта и любов!

# 604
  • България

# 605
  • всеки тежи на мястото си, та и аз ...
Воистина воскресе, момичета!
Честито Възкресение, бъдете успешни в постигане на мечтите и целите си!  Hug

Аз преизпълних плана за правене на козунаци, но никога количеството не е достатъчно. Ето вчерашната ми продукция, която пакетирах и раздадох вече, остана само едно козуначе за утре. Днес съм неразделна, затова реших да не вечерям като компенсация. Макар че наред с класическата дроб сърма, направих заради дечурлигата и една с гъби вместо дробчета и изведнъж се усетих, че гъби с ориз трябва да е разделно, т.е. за утре ще имам подходящ обяд за мен.

# 606
Честито Възкресение на всички!!!
Алекс, сега разгледах вкусотийките ти във ФБ.Невероятни са!!!Просто нямам думи....
Благодаря за сърдечното посрещане в клуба...не винаги мога да съм разделна, но се старая....
Вчера малката ми дъщеря навърши 2 години и нямаше как да не хапна торта....честно да ви кажа 2 парчета изядох с голям кеф....ха-ха....после не вечерях.....
От утре тръгвам на работа и ми е доста притеснено....а на детегледачите както се казва"дупе да им е яко"....с това моето капризно и своенравно овне.....
Лека седмица и ако имам време ще се включа....
Целувки на цялата група....
P.S Алекс ядеш ли от нещата дето приготвяш??? newsm78

# 607
Момичета, приемате ли нови попълнения? Първо Честит Великден на всички, нека доброто и любовта озаряват домовете и сърцата ви!   bouquet

И накратко за килограмовите ми неволи... На 22 години съм и до преди около 4 години никога не бях имала проблеми с теглото си. След това заминах да уча в Германия и за 2-3 месеца от стрес, променени хранителни навици (седене до късно в университета и вечеряне системно с боклуци) качих 10 кг. След това последваха опити уж да се ограничавам, което ще рече разни диети с гладуване, съответното йо-йо след тях, отделно ядене и на уж диетични лайт продукти и неща с подсладители  ooooh!, всичко това разбира се придружено и с тъпчене от време на време от яд на себе си ... и така за следващите към 6 месеца дойдоха нови 15 кг отгоре и разбит метаболизъм.
Бях правила 90-дневната диета преди около 2 години и свалих 9 кг с нея. Директно след нея реших да мина на Системата минус 60, защото след 3те месеца много ми липсваха някои неразделни комбинации - продължих към месец и половина, за които бях качила няколко килограма. Но поне установих, че солидната закуска не ми се отразява добре. Иии, след това не съм правила никакви режими (освен едно пречистване с кленов сироп и някой друг лунен ден) и бавно и славно си се върнах на изходна позиция.

Иначе в момента нормалното ми хранене не включва нищо газирано, никакви натурални сокове и тем подобни скрити калории, мазно и пържено така или иначе никога не съм обичала, фаст фууд ми се дояжда около 1 път годишно, вечерята ми е по възможност преди 7 (или ако успея още по-рано се чувствам още по-добре). Въобще, всичко щеше да е много здравословно ако не обичах тоооолкова много сладкото.  Laughing Предполагам това ще ми е най-трудно да откажа, и съм решила да си позволявам един ден седмично със свободен обяд, поне за начало.

И разбира се имам въпрос - правилно ли си мисля, че трябва да забравя и за кафето с мляко, освен ако не го пия с манджа само от гъби/кисело мляко, или го вместя между храненията със съответните 4 часа пауза след него? Това ми се вижда второто много сероизно предизвикателство.  Embarassed

Спирам, че като гледам изписах света!  Laughing Хубава вечер на всички!  Hug

# 608
  • България
не съм писала доста  време,но ви чета редовно момичета Hug
 Blushпохапнах сладко по празниците и не разделно
 ooooh!кг не зная колко са-не искам да се стресирам от Кантарев.....но е факт че панталоните все по тесни ми стават.......... #Crazyдори се шегувах че сигурно си пера дрехите на високи градуси и за това са се свили а аз съм си ок Joy Mr. Green
утре ще бъда само на плодове и вода
после ми се иска да опитам безвъглехидратната диета съчетана със суровоядство
трябва да сваля за по малко от месец 3-4кг ooooh!не са много,но винаги са ми били проблем
за бала сме почти готови  Simple Smileимаме и обувки вече -чантата остана и  рокля и обувки за пред бала и подаръци за кавалерите
нервакова ти свършили 90дневната newsm78поздрави на юнака и татко  му
мурка аромата чак тук го усетих-страхотно изглеждат
как са сладуранките и баткото Hugутре отново на училище,стоп на игрите....до събота
поздрави на цялото ви прекрасно семейство
хепи как прекара празниците Hugти си ни отличничката в храненето newsm78дали си се изкушилаот домашните козуначета
джиджи влез и се разпиши -как я караш  bouquet
 Dundy Sladurska Hug aleks :hug:gospojata Hug Галина 74
отивам да чета набелязаната диета и ако сте я спазвали давайте отзиви Praynigще сваляли бързо с нея
спокойна вечер на всички  Hug

# 609
Добро утро, момичета  Hug.
Първо добре дошла на blaithy   bouquet!
Чувствай се като у дома си при нас Hug.
Минала си през доста експерименти и доколкото разбирам, добре си запозната с различни диети и хранителни режими. Много добро решение да спреш газираното, пърженото и тнт... Сладичко обичаме почти всички Grinning. Решението, поне като начало е натурален шоколад. Един ден в седмицата си позволявай любими, забранени храни. Ако имаш възможност - малко спорт или движение ще ти се отразят много добре. За кафето - по принцип разделното хранене го изключва напълно, защото кафето подкислява, но ако не можеш да се откажеш от него -чашка на ден не би се отразило толкова фатално. И така или иначе нарушаваш правилото, щом го обичаш с мляко, пий го с мляко, но не го подслаждай. Успех, мило дете Hug.
Did Simple Smile, видях творенията ти - невероятни са, майсторка си!
 sladkish4e, от всичко си хапнах по празниците, сега трябва да си влизам в режима, че ще гръмна направо, не се чувствам добре, ама никак.
Росито ,браво на вас, то не остана много време до бала .
Тези 3-4 килограма са най- трудни за сваляне, но с малко воля ще се справиш  Peace.
Е, ако пък не успееш, няма да си по-малко неотразима на празника, нали?
Сладурска, в понеделник бях в очакване на обаждане, но не се случи .
Имаше едно обаждане всъщност, от непознат номер, но принципно не се обаждам на такива.
Бях в банята в този момент и като проверих, се оказа, че няма информация кой ме е търсил.
Ох, дано не си била ти  Praynig.
Хайде, момичета, влизайте и разказвайте как изкарахте празниците ...
При мен беше малко натоварено, защото работих и само в неделя празнувах ,но пък кааак ....
Желая ви хубав ден  Hug.

# 610
  • София
Здравейте милички Hug.
Честит Великден, много топлина и щастие в домовете ви Hug  bouquet.
blaithy - добре дошла и от мен  bouquet. Алекс те е посъветвала, ще добавя само - яж начесто и по - малко, за да раздвижиш метаболизма, пий много вода, включи спорт. Например сутрин хапни плод - банан или ябълка, трици със сок, ако ставаш рано направи 2 плодови закуски през 2 часа, на обяд и вечеря голяма салата с протеин или бавен въглехидрат, за следобедна закуска - кисел плод, зеленчук, кисело млядко, малко сурови ядки. Сладкото е като наркотик, всички знаем Mr. Green. Колкото по - малко ядеш, толкова по - рядко ще се сещаш Simple Smile. Прави си диетични десерти - кисело мляко с плодче става много вкусно. Ако много обичаш, яж преди физическа активност, за да го изразходиш. Олях се Joy.
Дид, Алекс, Мурка - страхотни козунаци, браво  bouquet. И аз месих, добре станаха Crazy. Ще кача снимки тия дни Simple Smile.
Росито - е, как няма да ям, нали и аз съм Хора Joy. Хапнах, но в неделя хапнах с мисълта, че е последното парче козунак за тази година bowuu. Вчера отидох и на фитнес, да горя, килограми нямам нагоре Mr. Green. А ти как ще си на безвъглехидратна и суровоядна или аз не съм разбрала newsm78.
Сладкишче - успех с работата Hug. Пък детегледачите ще се оправят Mr. Green.
Вчера племенницата какво коляно ми тегли, долната ми устна е подута Joy, добре че зъбите са на място Joy.
В нас има лапад и коприва, тая седмица ще сме на зелено Crazy. В събота съм на сватба, роклята е избрана, като мине ще ви кача снимки Simple Smile.
Ами това е от мен и никак не е малко Joy. Хубава работна седмица  bouquet.

# 611
  • България
привет момичета
хепи ще лапам сурови пържолки Joyшегувам се
объркана съм честно казано и се чудя безвъглехидратната как ще ми се отрази като се има предвид че на 90дневната когато бях във въглехидратен ден-изцяло на тестяно и сладко свалях по кило newsm78а сега тази храна я изключвам
сурови само зеленчуците Simple Smileчета различни неща и ми е каша
но твърдо съм решена да свалям кг-днес ябълки и вода...вечерта може малко марули и краставичка
чакаме много снимков материал от теб
тоя лапад  и коприва как ще ги хапваш-питам защото донесох две чанти спанак от магазина и съм поръчала коприва да ми донесът-да засиля хемоглобина
aleks воля многоооо имам и съм сигурна в голямия си инат-сладко чак на бала
хляба е строго забранен
малко ще ми е трудно да се откажа от 3в1 сутрин....дори го набедих че от него качвам hahahaтрябва някой да ми е виновен,не само големия ми апетит
ставам да чистя...почивам днес и не ме свърта на едно място
усмихнат ден ви желая Hugна пук на мрачното време

# 612
Здравейте сладурки и се радвам да ви чуя освежени след празниците Hug

Алексче не съм аз милинка Hug тук по празниците  не сме мърдали с милото, като тръгнем към твоята посока ще ти се обадя и разкажа и планираме.
Хепи бързо да ти се оправя устата Mr. Green
Момичета цункам и и изчезвам, че много работа имам за днес.

Роси, ако имаш проблем с хормоните, трябва да заложиш на често хранене по малко и забрави за ябълки и вода, иначе влизаш в омагьосания кръг в който пиеш вода качваш килограми!!!

# 613
  • София
rositoooo - и аз като Дънди мисля, че трябва да спреш с гладуване - отпускане, а да минеш към редовно и здравословно хранене Hug. Лападът(първо го чистим и бланшираме) го правихме задушен с лук и прясна чушка(отгоре може да се наръси със сиренце). Копривата ще е на супа с малко ориз, може и задушена, отгоре с чукнато яйчице. В интернет има много рецепти Peace.

# 614
Христос Возкресе!
Да взема да споделя и аз с вас моите мъки.... Grinning Grinning Grinning от един месец се лутам от диета на диета, от форум на форум, ама все ме влече към това разделно хранене. Честно да си призная - принципът ми е ясен, даже преди години, докато бях ученичка......направо ме е срам да кажа преди колко време беше  newsm78, се стараех да се храня разделно. Обаче има някои малки подробности, които все ми бягат... Кажете сега, коя таблица да си изпринтирам и гордо да залепя на хладилника? Ей сега направих една кремсупа от коприва - ми то хем елементарно, хем се оказа, че половината неща не са съвместими... Thinking например - сложих прясно мляко. То пък, като било варено, не се комбинирало с нищо.... hahaha и понеже се знам що за стока съм - трябва да имам черно на бяло табличка, за да започна и аз да отслабвам. От 5 до 8 кг ми трябват. Знам че тук ефектът УАУ не идва бързо, но за сметка на това е траен и здравословен! Мдааа пожелавам успех, мили дами.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт