Разделно хранене 50

• 48 463
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
totorony - добре дошла  bouquet. Прясното мляко като цяло не се препоръчва, но, ако е само с коприва, не е толкова страшно Simple Smile. Има и къде по - лоши комбинации Joy. Хапни я без хляб...
За табличката - тая с прасенцата е много симпатична Mr. Green.

# 616
ооооо да, никакъв хляб! Аз и без това не ям хляб и сладко....или по-скоро се опитвам да не ям сладко, ама нещо опитите по празниците се оказаха направо свински! Така че - да, ще принтна прасенцата, за да ми подхожда  Joy Joy Joy Joy Joy
ама.....разбрах за кафето и за млякото, обаче сутрин пия кафе с малко мляко. Не го подслаждам от години. Не мога да се лиша от това си удоволствие. Цигарите спрях и качих тези гадни 8 кг. Сега ако трябва и кафето да спра.... неее Simple Smile Това ми е закуската. Хич не обичам да закусвам.

Последна редакция: вт, 17 апр 2012, 11:47 от totorony

# 617
  • Бургас
КАЖЕТЕ КАКВО ДА ЗАКУСВАМ ПО - ЗДРАВОСЛОВНО ( НЕ МОГА БЕЗ ЗАКУСКА ,ТЪЙ КАТО МИ ПРЕМАЛЯВА ДО ОБЯД ) ,КОЗУНАКА КЪМ КОЯ ГРУПА ХРАНИ СПАДА И ДЕСЕРТИТЕ КОЛКО ВРЕМЕ СЛЕД ЯДЕНЕ ТРЯБВА ДА СЕ КОНСУМИРАТ .....

# 618
  • София
lesli - закуската е най - добре да е от плодове или сокове, защото тялото тогава се чисти. Банан(не много узрял) или ябълки е най - добре. Ако не, добри комбинации са:
плодове с кисело мляко или овесени ядки, сварени с вода, може да се подслади с настъргана ябълка, или сандвич от черен хляб с масло и зеленчуци. Може закуската да е протеинова - 2 варени яйца например с краставичка.
Козунакът и сладките неща не са разделни и не спадат към никоя група, т.е. не се препоръчват. Хапват се на отделен прием, след тях се чака 4-6 часа. Ако искате да сваляте килограми, по - добре първите месеци не ги включвайте често Peace.

# 619
Момичета, за колко време горе-долу сваляте килограми?

# 620
  • TX
Момичета, за колко време горе-долу сваляте килограми?

# 621
Хелоууу
Христос Воскресе! Да сте здрави и благословени!

Аз.... ми.... СРАААААААААААМ голЕЕЕм срам  Embarassed  Толкова плющчх, че сега.... мъка, муъка....

bouquet  Обичам виииии

# 622
  • София
totorony - всичко е много относително, трябва да се имат предвид субективни факти - възраст, раждания, предишни диети, метаболизъм, хормони, начални килограми и т.н., плюс - до колко стриктно се спазва разделното хранене, какви въглехидрати и протеини се хапват и кога, спортува ли се. Защото и пица със зеленчуци е разделно хранене, чисто механично, но дали ще сваляш с нея? Важното е целта ти да е здравословно и разумно хранене, без глад и преяждане, без боклуци, които те тровят и движение, което ти носи удоволствие. Иначе килограм на 10 дни ми се струва разумно.
Лично аз свалям бавно, но целта ми е ниска, изходните килограми са също в норма. Тези 4 килограма съм ги свалила за 2 месеца - хранене и спорт. За другите не бързам, когато станат. Важното е да съм здрава Peace.

# 623
Дзааак, какво си правите, а Grinning?
Мише, ма как може така  Rolling Eyes!?
И сега накъде ? Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes Laughing
Днес е хубав ден - купих си китки, посадих ги, установих, че не са ми достатъчни и ще се купува още ooooh!
Освен това съм с нова глава  4470...
Май споделих преди, че една пишман фризьорка успя да ми оскубе гривата до неузнаваемост .
Сега посетих моята си фризьорка и мисля, че резултатът е повече от добър Grinning.
Ми така де, няма само да рИвъ ...
Хепи е отговорила изчерпателно,  само ще ви пожелая страхотна вечер, пък аз ще работя.

# 624
  Хоп и аз при вааас

Разделното хранене съм му фен от много отдавна. Старала съм се да спазвам някои принципи и без да съм изцяло разделна. Като начало не обичам да смесвам скорбялните.
10 години не бях яла мръвка, а от месец ям пилешко. Малко ме стреснаха едни кръвни изследвания дето си правих и за това го проядох, голяма борба с убежденията ми беше да го започна, но вече свиквам.

От години все съм си на някакъв режим. От отдавна вече съм на Weight Watchers и си я харесвам, пък е и лесно съвместима с РХ. При мен проблема са едни 3-4кг. Сега варирам между 56 и 57кг., по- скоро 56, като се отпусна за няколко дни удрям 57 и после лесно пак стигам 56, та този един не знам какво е точно  Mr. Green  Но това, че от години се съобразявам какво слагам в устата си, прави свалянето на килограми много трудно за мен. Под 55 ако падна, то е с много усилия и краткотрайно. А аз искам понеее 53, но това ми изглежда непостижимо  Tired

В работата сме на кетъринг и понякога менюто което ни предлагат фирмите, които ни доставят храната, е отвратително и сега с РХ ще има дни които на обяд ще ям само салатка ( а аз и олиото избягвам, та неподправена салата е  Sick)

Исках да ви питам какво мислите за пилешките кренвирши. Общо взето аз само това ям като колбас, но има едни на Wudy (съдържат 46 % пилешко, 34 % пуешко, мляко на прах ) и аз тях ги харесвам, пък и един кренвирш доста ме засища и се чудя дали са съвместими с РХ. За WW са ми "скъпо" удоволствие и ги избягвам, но когато няма какво да поръчам на кетъринга мога да си вземам от вкъщи кренвирш  newsm78 .

Много се разприказвах, но да си кажа и за кафето- и за мен си е удоволствие. Пия едно- сутрин, но с мед и сметана  Confused Ще се постарая да махна меда. Закуската ще ми е ръжени ядки с ябълка и канела  Confusedи други неща слагах, но ще ги махна ( като чаена лъжичка смляно ленено семе и сусам, мед, Км )

Последно..... забелязала съм, че от млечните продукти и прекомерното хапване на плодове ( а аз често си ям и то по много) задържам килограми. Вие какво ще кажете, имате ли подобни наблюдения.

Съжалявам, за дъъългия пост и още имам какво да кажа ама хайде по- натам, че ще ме изгоните преди да ме приемете  Mr. Green

От утре ще споделям менюто си  Peace

# 625
aleks, happysmile, благодаря ви много за съветите и за топлото посрещане!  Hug
Кафето така или иначе подсладено не ми е вкусно, така че това няма да е проблем. В интерес на истината след като изкарах последното пълнолуние 3 дена на кленов сироп, изобщо и не ми се пие кафе.  Shocked Та гледам да се възползвам от намалението, че кой знае докога ще трае. Laughing
Иначе съм свикнала (след 90-дневната) да се храня само 3 пъти на ден, ако включа повече хранения се разпрограмирам и не мога да му хвана края.  hahaha Та май ще опитам на първо време така, и ако усетя, че много изгладнявам до храненията ще включа нещо междинно.

Tonichka, макар и със сигурност колегите ти да те гледат странно при положение, че имате кетъринг, защо не си носиш нещо от вкъщи? Пък ако ще и сварено яйце, кисело мляко с някакъв плод или пълнозърнест зеленчуков сандвич да е (ако не ти се разнасят кутии с манджи)? Само на салата, че и неовкусена да караш си е мъчение ... А за кренвиршите - основната идея на този режим според мен е да свикнем да се хранем само с чисти продукти, без химии. Кренвиршите, дори и да приемем, че основното им съдържание е месо, със сигурност имат и съставки, които не са нито гъби, нито зеленчуци, следователно според хубавата табличка с прасенца Crazy, не са разделни.

Да си изтипосам и менюто:
З - банан
О- варен ориз и салата домати, няколко хапки картофи с моркови
В - зелена салата с 350 гр кисело мляко

Хубава вечер на всички!  Hug

# 626
# 627
  • София
Добро утро bouquet.
Мурка - мерси за кафенцето Hug.
Tonichka - и аз искам толкоз килограми горе - долу и да, последните килограми са голяма мъка bowuu. Трябва ти много спорт, много вода и качествена храна, в тая връзка - пилешки кремвирши в БГ - не Naughty.
blaithy - като свикнеш, включи и следобедна закуска - плод, сега ще излязат череши, кайсии, ягоди, ехххх, как ги чакам Mr. Green.
aleks на прекрасната ти главица всяка форма коса седи добре Hug. Снимки на китките чакам, стига торти Joy hahaha Joy.
Като стана дума за торти, вчера, по нощите, правих медена торта, заради мухата, влязла ми от интернет Whistling. Няма да казавам кой е виновен, само ще погледна Crossing Arms Mr. Green Heart Eyes.
За протокола - няма да я ям пък, брат ми ще има честта, аз ще си я гледам Crazy.
Днес съм на фризьор и на фитнес, дано се прибера преди 12 Crazy. Храната е стриктна bowuu.
Хубав ден  bouquet.

# 628
Добро утро сладуранки - калпазанки  bouquet

Тоничка добре дощшла в бандата Hug  Режимът е с цел научаване да се храним, както каза съвсем на скоро Хепи не механично да делим храните, а да правим правилния избор. Здравословно! Кремвиршите и всяка храна, която е в пакетче, както обичам аз да казвам не спада към тази категория!!! Mr. Green Ако храната която взимаш не можеш да я намериш в чист вид, то по-добре не се трови Flutter Препоръчително е да слагаш студенопресована мазнина на салатите, защото по-лесно се усвояват от организма, ако не искаш то поне добави малко маслини. Важно е за перисталтиката, защото целуозата трудно се преработва, ако няма нещо мазничко в нея Mr. Green.Или салата и 100 гр. сурови ядки - бедеми, лешници, орехи, какво по хубаво от това?  PartyАко искаш винаги можеш да намериш добър вариант за обяд на работа - идеи много, важно е желание и мотивация да има.
Сладкишче, че се справят вкъщи Hug Кажи как сте иначе?
Алексче, кога ще видим снимки с новата грива?
Хепи и аз днес се теглих на Кантарев и няма поражения Party Поне гледах да спазвам интервали и да не смесвам много, много, е имаше и такива работи, ама поне ензимите дойдоха на помощ, че и аз като Алекс че чувствах в понеделник, като балон - ужасна работа.
Новичките момичета хайде пишете, кое как и т.н.
Вяра появи се пак бе душоооо
Роси какво направи ти? Hug
Ако някой пропускам да влиза на отчет, значи не съм го видяла, като например Нерви Joy Какви ги вършиш Нерви???
Хайде днес много работа изчез и пишете  bouquet

Мурка мерси за кайвето ето още едно Heart Eyes

# 629
  • България
 ето и закуската от мен
хепи Mr. Greenаз ли сам те провокирала с медената торта Hugфренска селска торта Wink
получили се това изкушение newsm78при нас е много популярна и на частно се продава в града....за бала може и да се пробвам да я направя
дунди вчера изкарах на 3-4 ябълки,2 салати марули и в 20ч ми падна пердето ....но поне разделно
в момента в който започнах да сипвам вечеря на дъщеря ми разбрах че с плодовете до тук
имаше пиле с грах и избрах граха.....това ми показа че безвъглехидратната диета от сега е провал
днес сутринта по навик излапах ябълка ..........
мисля че най-добрия вариант е
закуска-плод
обяд-протеин със салата/въглехидрат 2-3 пъти със салата/
вечеря-протеин със салата
обичах много месото,но след първото завъртане на 90дневната диета все по-рядко поглеждам към него
риба,кайма и субпродукти мога да хапвам....но ми се хапва и постничко по-леко и комфортно ми е след това
стартирам от 55кг-прежалих се и кантарев не ме разочарова многооо
за около 15 дни целта е да сваля 3-4кг
хепи каква е целта на следобедната закуска newsm78и тя ли раздвижва метаболизма
меню за днес
закуска ябълка
обяд пиле зелена салата
вечеря грах зелена салата
вода около 2л
прегрешението е 3в1  пия сутрин и следобед като внимавам за часовете
30мин след закуска,а следобед е 3-4часа след обяда и 3 и 30мин преди вечерята
вечерята е около 19.30ч
усмихнат ден  Hugмомичета..........доста мрачно е на вън