12-то Тортено предизвикателство - Февруари 2012

  • 22 867
  • 442
  •   1
Отговори
# 405
  • Norge
  • Мнения: 2 311
Марулчо, благордаря за линка. Hug
Сега като погледнах, виждам, че я познавам и от руския форум, и от немското списание.
Изумителни лица, наистина.  Човек не може да се съмнява и за миг, че ги прави с удоволствие.

# 406
  • Мнения: 211
Извинявайте, момичета, аз пуснах снимката и изчезнах. Марулка се е притекла на помощ. Видях я във фейса и аз сутринта. Много хубаво моделира лица. Нелка, аз просто харесах как се вписва в темата ни, иначе с такъв проект едва ли бих се захванала. Аз също не харесвам да има неядливи неща по тортите и не слагам нито клечки, нито телчици, нито панделки... само като си представя как децата изяждат половината тел и клечки за зъби и съм се отказала на минутата. Но това е в моя случай, а от художествена гледна точка, разглеждано по-скоро като произведение някакво на изкуството, предполагам, че може.
Не съм гласувала за тема, даже не съм мислила още...отново потъвам в торти...

# 407
  • София
  • Мнения: 2 129
Добре момичета, на финала сме, но очакваме гласовете на:

Леля Ог (моля те, преди да потънеш в торти, дай глас за 2 теми от списъка, за да не чакаме всички Praynig)
Блу
Ти-ри-ри-рам

# 408
  • София
  • Мнения: 2 129
Добре момичета, на финала сме, но очакваме гласовете на:

Леля Ог (моля те, преди да потънеш в торти, дай глас за 2 теми от списъка, за да не чакаме всички Praynig)
Блу
Ти-ри-ри-рам

Блу
Ти-ри-ри-рам

# 409
  • у дома
  • Мнения: 1 581
eeeeeee какъв е този зор, нали срока е до 14-ти  Mr. Green днес нямах никакво време за форума, а и не съм мислила за темите, малко други задачи имах на главата  Embarassed отивам да мисля Rolling Eyes

# 410
  • Мнения: 260
Момичета, сега се връщам от гости при нашите. Надявам се, че не съм ви забавила много с избирането на тема за следващото предизвикателство. Внимавайте за какво гласувате, ей, че ще взема да си остана с едно участие. Никакви коли и никакви техники  Laughing
За мен правилилата и така са си добре, но и да решите нещо друго пак съм ок.

Искам да ви благодаря за страхотното време, прекарано заедно. За хубавите емоции, за това, че научих много неща и че ме накархте да се почувствам сред свои  Hug

# 411
  • варненка от София
  • Мнения: 4 883
Хайде сега да видим какви сме ги сътворили, чакаме Дими  Flutter

# 412
  • Мнения: 156
Хайде сега да видим какви сме ги сътворили, чакаме Дими  Flutter

Дими е още на срещата в пицарията. Ама нищичко не пожела да издаде, нищо че ние полюбопитствахме на къде клони везната  Laughing Laughing Laughing

# 413
  • София
  • Мнения: 2 129
Темата е:

Храна/Плодове/зеленчуци

Малко по-късно ще се опитам да изпиша гласовете по хора и теми, че не става с копиране на таблица и....малко сръткаво, та като посвърша някои домашни неща, ще се постарая Simple Smile

Честито, МарулчеLaughing

# 414
  • варненка от София
  • Мнения: 4 883
Темата е:

Храна/Плодове/зеленчуци

Малко по-късно ще се опитам да изпиша гласовете по хора и теми, че не става с копиране на таблица и....малко сръткаво, та като посвърша някои домашни неща, ще се постарая Simple Smile

Честито, МарулчеLaughing

Ееее, кеф, кеф. А сега да видим кво ще правя, като толко се натисках с тая храна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 415
  • Мнения: 260
Я, да се ненадява човек! Взе, че се падна един от моите фаворити.  Grinning

Марулке
, и аз да ти честитя! Гледам отдавна си имала мерак баш за това. Ама сега какво ще готвим не знам... Mr. Green  chef

# 416
  • София
  • Мнения: 1 078
Храна... уф...  Crazy.

# 417
  • Мнения: 511
Здравейте, момичета! Приемате ли новаци в редиците си? Имам много да уча, но имам и голямо желание. За сега съм в майчински и отглеждам двете си деца, покрай тях естестествено се захванах с кулинария и сега дойде ред на тортите. Но като гледам, доста време ще мине докато успея да постигна нещо, имате страхотни тортиии!
Конкретния повод сега е, че брат ми и снаха ми имат годишнина от сватбата и съм решила да им направя шоколадова торта под формата на сърце - шоколадови платки, между тях шоколадов крем, а отгоре рози от бадемов марципан. Направих някоко розички с марципан на д-р Йоткер, по-нататък ще опитам да направя сама и марципана. Та, дано имате търпение, защото въпросите ми ще са наиатина ... Embarassed

След като направите фигурките, розите, оставяте ли ги в хладилник, ако да - колко време и след това с какво прикрепяте фигурките към повърхнистта на тортата?
Сега ще снимам розите и ще опитам да кача.

# 418
  • София
  • Мнения: 2 129
Етно - 3 (Tatitt, ditsan, dimitrina73)
Нетрадиционни растения - 1 (metchopooh)
Кино и Филми - 3 (доня КОПРИВА, r.i.angelova, blueeye)
Герои на Дисни/Екшън герои - 2 (marulka_s, ti-ri-ri-ram)
Музикални инструменти - 3 (доня КОПРИВА, иглика333, metchopooh)
Картини - 1 (ditsan)
Карикатури - 2 (r.i.angelova, иглика333)
Храна/Плодове/зеленчуци - 4 (Nelka, marulka_s, ti-ri-ri-ram, nan4etobg)
Предмети от бита/Свещи/Посуда/Мебели - 3 (Tatitt, dimitrina73, nan4etobg)
Криви торти - 2 (Lelia Og, blueeye)
Реклама - 1 (sVeshti4ka)
Епохи - 1 (sVeshti4ka)
Анимационни герои - 1 (Lelia Og)
История - 1 (Nelka)

Ако има някаква грешка според някого - сега е моментът да си кажете:)

# 419
  • София
  • Мнения: 127
Дими, благодаря   bouquet
Предусещам, че брат ми ще има странна торта за рождения ден, само трябва да измисля каква Simple Smile
Azalea Всеки новозарибил се е добре дошъл, въпросът ти е за темата "Нашите любими торти ... глазури, покрития и фигурки за тях". Аз не съм работила с този марципан и не мога да кажа, цветята от фондан си ги държа на стайна температура в кутийки. Иначе фигурките залепвам- леко като мина с четчица само с вода; или с вода с малко тайлоза в нея; или мазвам с малко глюкоза .

Общи условия

Активация на акаунт