12-то Тортено предизвикателство - Февруари 2012

• 22 860
  • 442
  •   1
Отговори
# 420
Много благодаря! Прехвърлям се веднага там.

# 421
  • Norge

А сега да видим кво ще правя, като толко се натисках с тая храна  Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Mи...може би нещо за ядене?  newsm78  Или бъркам?  Joy

Анютка, с нашата почти обща тема за историята и епохите... Simple Smile

Ха хаааааааааа, никой не е гласувал за коли  hahaha, защо ли така? Laughing
Абе след десетина години, като минем през всичките теми, накрая щем - не щем пак ще правим по някоя кола. Дано дотогава возилата да са станали по-обли така някак си и без кабина. А още по-добре и без стъкла. Също на въздушна възглавница. Или магнитна. Или на килимче от нано частици. С ламе.
Добре де, може пък до него време да сме започнали да се телепортираме и темата да отпадне ей тъй, от самосебе си.
(Не, не съм пила.  Wink)

# 422
  • варненка от София
Торта ще правя като ще е храна, торта ще е  Mr. Green

Нелко, до тогава ще правим ретро  автомобили - голф 2-ка, лада 7-ца и други разни къртещи пърпоретки  Flutter

# 423
  • Sofia

А тая храна с какво я извозвате до магазините, за да си я закупите....с коли разбира се, хайде на колите викам аз!!!  Laughing
И аз не съм пила ама съм пяла.  Mr. Green

# 424
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Добре де! Къде сега ви дойде туй на умъТ!  Rolling Eyes

Е все пак е по-добер от коли!

Ще изчакаме Валерия да се включи в някое предизвикателство, ще турим тема коли и само тя ще си участвува!  Whistling Mr. Green

# 425

А тая храна с какво я извозвате до магазините, за да си я закупите....с коли разбира се, хайде на колите викам аз!!!  Laughing  Mr. Green
Ти щот от опит знаеш  ... Mr. Green Mr. Green Laughing

Ей Марулкената тема се падна след 12 предизвикателства  Laughing . Храна да е щом сте рекли , то и "тортата" е храна  Mr. Green

# 426
Добре, благодатна е темата и обширна, дано да е вдъхновение за повече хора. Въпреки че идея си нямам къде да си туря човечета в храната но... явно този път ще е храна  Laughing
За колите аз нямам нищо против, какво толкова ги недолюбвате. Според мен Вал ти си изкарай една кола тя ще е достатъчна за отделно предизвикателство, защото ще има да и се дивим цял отделен месец само на нея.

# 427
  • Sofia

А тая храна с какво я извозвате до магазините, за да си я закупите....с коли разбира се, хайде на колите викам аз!!!  Laughing  Mr. Green
Ти щот от опит знаеш  ... Mr. Green Mr. Green Laughing

Ей Марулкената тема се падна след 12 предизвикателства  Laughing . Храна да е щом сте рекли , то и "тортата" е храна  Mr. Green
Освен, че тортата е храна, отпадъците от храната отиват право в боклука, който кой ги събира (?!), боклукчийската кола, хайде сега се връщаме на старата тема с колите.  hahaha
Кажете ми сега като на малоумно кога ще е другото предизвикателство (до кога трябва да ми е направена и готова тортата), за да знам дали изобщо ще съм на линия, за да ви убедя, че храната и колата са си едни големи посестрими? Mr. Green

# 428
Ами аз не съм особено очарована от темата, ама има време, може пък да се вдъхновя като наближи време.

Момичета, беше ми много приятно да се съберем, да си побъбрим по нашите си работи и да се позабавляваме тук.
Интересно е как всеки има различен поглед, различно мнение и че тук смело може да се критикува, ако нещо не ти допада /то пак си е субективно мнение де/.
Беше ми забавно и се надявам следващия път да станем и повече участници /вчера агитирах Вал на срещата/, пък и другите момичета, дано има повече интерес.
Нелка, не ни изоставяй, моля! Беше ми приятно, че се запознахме! Другия път отново всички ще се радваме, ако участваш!

Благодаря на Танчето и Дими за организацията! Страхотни сте, момичета!

Еми това е, до нови срещи, дето се вика! Hug

# 429

Ха хаааааааааа, никой не е гласувал за коли  hahaha, защо ли така? Laughing

А тая храна с какво я извозвате до магазините, за да си я закупите....с коли разбира се, хайде на колите викам аз!!!  Laughing  Mr. Green
Ти щот от опит знаеш  ... Mr. Green Mr. Green Laughing

Ей Марулкената тема се падна след 12 предизвикателства  Laughing . Храна да е щом сте рекли , то и "тортата" е храна  Mr. Green
Освен, че тортата е храна, отпадъците от храната отиват право в боклука, който кой ги събира (?!), боклукчийската кола, хайде сега се връщаме на старата тема с колите.  hahaha
Кажете ми сега като на малоумно кога ще е другото предизвикателство (до кога трябва да ми е направена и готова тортата), за да знам дали изобщо ще съм на линия, за да ви убедя, че храната и колата са си едни големи посестрими? Mr. Green
върти,сука и се около колата.АЙде прави си я,тая боклукчийска кола,а аз недостатъци ще и намирам.Ама вземи я направи със отворен контейнер отзад да видят хората Де стои храната и де се мачка.Тъкмо и нагледен урок,а може и отзад на степенките и по един мърляв и висящ Мангал/циганин,ром/ да сложиш.

# 430
  • София
Валерийо, ето ти като на малоумно – тортата се прави до юни месец включително, но нямаш право да я публикуваш никъде, снимаш постъпково целия процес и пишеш есе.  Laughing От 1-ви юли тортите се представят по реда на постъпването при шефовете на темата.  Laughing

# 431
  • Sofia
ще следя темата, незнам дали е тук мястото, но искам да попитам ако някой знае как се прави крема за бисквитената торта на пицария Ветрило ще помоля да ми каже   bouquet

# 432
  • Norge
......Момичета, беше ми много приятно да се съберем, да си побъбрим по нашите си работи и да се позабавляваме тук.
.......Беше ми забавно и се надявам следващия път да станем и повече участници ......
Благодаря на Танчето и Дими за организацията! Страхотни сте, момичета!

Еми това е, до нови срещи, дето се вика! Hug

Аз просто искам да се подпиша под тези думи, мисля точно същото и аз.
Беше много хубаво, благодарност! Hug Hug

Р.И.Ангелова, специални   bouquet

--------------

Марулке, какво има за чудене, правиш една МАРУЛЯ!   Flutter Hug

# 433
  • Sofia
Валерийо, ето ти като на малоумно – тортата се прави до юни месец включително, но нямаш право да я публикуваш никъде, снимаш постъпково целия процес и пишеш есе.  Laughing От 1-ви юли тортите се представят по реда на постъпването при шефовете на темата.  Laughing
Знаех си аз, че не се вписвам никак при вас, аз съм яла кокоши крака и тази част с "нямаш право да я публикуваш никъде" мисля, че няма как да я спазя освен ако не завърша тортата в деня на откриването, което пък пак няма как да стане също, защото тогава едва ли ще съм в София, но все пак ще следя вашите коли  Mr. Green как ще ги внедрите в проекта.  Laughing

# 434
  • София
Знаех си аз, че не се вписвам никак при вас, аз съм яла кокоши крака и тази част с "нямаш право да я публикуваш никъде" мисля, че няма как да я спазя освен ако не завърша тортата в деня на откриването, което пък пак няма как да стане също, защото тогава едва ли ще съм в София, но все пак ще следя вашите коли  Mr. Green как ще ги внедрите в проекта.  Laughing
Не съм уточнила, че нямаш право да я публикуваш преди предизвикателството, иначе после колкото искаш. Може всяка срЕда, например. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт