12-то Тортено предизвикателство - Февруари 2012

• 22 862
  • 442
  •   1
Отговори
# 90
Райче, много държа да видя твоята  полу торта  Laughing
изобщо не ми пука, че ще я пуснеш по-късно...
много моля!

# 91
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Забравих да вметна - и мен ми е много трудно да си пази тортата в тайна!  Crazy  Mr. Green

Обаче в същото време ми е приятно като видя всички торти на куп в един ден  Mr. Green
Макар да не ми се получава тоя път.

Иначе идеята е, да не се влияем една от друга в интерпретацията на темата. Т.е. да не тръгнем всички към да речем........ обувки. Или рокли, или..... каквото там!
Т.е. според мен не пречи да се продаде, подари и т.н. тортата. Просто не си качваме снимките в профила, за да не ги видят всички "колежки". Нали така?!

Аз за миналото Предизвикателство си пазих тортата за моя си РД в тайна няколко месеца. направо откачих  hahaha. От 5 август, до 1ви Ноември  ooooh!. Тази само една седмица.

# 92
  • варненка от София
Малко спам - Татуно, ти що си се родила на мойта дата м? И аз на 5-ти август щото съм.

Иначе аз редовно си правя предварително тортата - за хоби предизвикателството я бях правила март, показах я юли, за икебаната също така беше, бе бях доста бременна юли щях да раждам и как да пропусна участие, та февруари я правих. Ама аз съм извън пътя. Трудно ми е да пазя и аз тайната, ама близките ми като я видят и все пак си е споделена с някой де.

Сегашната първата я правих за нова година, тогава я снимаха и приятелите, с които празнувахме, но предупредих да не качват снимки и те ме послушаха.

Хайде, аз отивам да си пиша обясненията за утре, че стартираме, сън няма да ме лови  Mr. Green

# 93
Аххх, знаех си, че си прелестна  Mr. Green Щом си родена на мойта дата  hahaha
И аз нямам никакво, ама никакво търпение вече да ударя гонга  Mr. Green

Остават малко повече от 12,5 часа  newsm44

# 94
  • София
Ще ви следя с интерес Heart Eyes
Аз за съжаление не успях да завърша започнатото, първо ми опрерираха окото,после....много съм  болна и  така Cry
Четенето ми е трудно,но затова пък ще разглеждам с затаен дъх.
Успех на всички. Hug

# 95
  • у дома
аз напредвам, хубаво е, че диването заспа и ще имам трийсетина минути за покриване на тортата... другите работи ще видим по кое време, дано успея по светло да я направя, за да направя снимки и по светло, не само на ламБи  ooooh! не, че има значение как снимам, така и така нищо не става  hahaha
че с туй ремарке, ама отпред, не отзад, денонощно, малко ми е тегавко, ама ми е кеф и не се оплаквам Laughing жалко че идеята не ме връхлетя по-рано
  Mr. Green Mr. Green

# 96
  • София
И мен вече ме подхвана еуфорията  Mr. Green
А за показването за предното предизвикателство, беше поръчка за рождения ден на дребосъчката на една приятелка. Просто не съм слагала снимки в моя профил, тя си беше качила снимки от рождения ден. Не виждам проблем тортата да е поръчка, стига да не сме я виждали вече всички, че тогава се губи тръпката  Flutter
А тази, е подарък за рождения ден на приятелка. Показвала съм я на приятели, че с голям мерак я правех и не ме сдържа, просто не съм я качвала никъде, нооо в петък ще я покача  Joy
Татитчеее  Heart Eyes, кажи кога ще качиш линка към Албумааааа  Crazy Да си лягам ли довечера или да изчакам до към 1ч.  Twisted Evil

# 97
Татитчеее  Heart Eyes, кажи кога ще качиш линка към Албумааааа  Crazy Да си лягам ли довечера или да изчакам до към 1ч.  Twisted Evil
Точно в 00:00 часа местно време

# 98
Точно в 00:00 часа местно време

Еййй, ще се чака значи, тая вечер никакво лягане.  Laughing

# 99
  • Norge
Мда...точно говорите за закъснение, а аз усилено работа за това, да се впиша в него. Не в срока, а в закъснението. Sad
Изобщо не знам какво ме подведе да си кажа, че какво пък, защо да не се вмъкна и аз в събитието, обаче...много късно си го казах това нещо, изобщо не знам дали ще се справя до полунощ. Confused
И в случай, че да, къде се пращат снимките?  newsm78
Ами текста, и той ли там, или после на място, в темата?  Thinking
Ама че проблем. ooooh!
Вие сигурни ли сте, че февруари все пак няма 30 дни?  Blush

# 100
О, Нелкааааа, твоя торта няма да изпуснем, та ако ще и да е с 5 дни закъснение!

Можеш да ми пуснеш снимките на скайп: bbt-tania-dimitrova, или на email: tania_dim@abv.bg

Текста си го пишеш направо тук, в деня на твоето обсъждане!

Ох, сега ти видях новите торти! Не си човек ти - не си!  Heart Eyes

# 101
Няма да се спиииииииииииииии,не че на моята има кои знае какво да се види но искам да видя вашите.

# 102
  • София
Мда...точно говорите за закъснение, а аз усилено работа за това, да се впиша в него. Не в срока, а в закъснението. Sad
Изобщо не знам какво ме подведе да си кажа, че какво пък, защо да не се вмъкна и аз в събитието, обаче...много късно си го казах това нещо, изобщо не знам дали ще се справя до полунощ. Confused
И в случай, че да, къде се пращат снимките?  newsm78
Ами текста, и той ли там, или после на място, в темата?  Thinking
Ама че проблем. ooooh!
Вие сигурни ли сте, че февруари все пак няма 30 дни?  Blush
Любов, любов, любов!!!  Hug
Февруари има 35 дни тази година, само ти ли не разбра?  Mr. Green

# 103
nelka.nelka, ама колко ми кеф, кеф, кеф, че ще участваш, идея си нямаш!!!

# 104
  • Vaudreuil Canada
Нелка ти внесе нова драма тук  Heart Eyes - да не мислиш че някоя от нас ще се навие да пропусне твоя  торта  newsm78 обзалагам се че няма такъв човек.

Общи условия

Активация на акаунт