Звездни компромати-128

• 54 009
  • 739
  •   1
Отговори
# 30

Божкеее, ама това предаване на Наталия още ли е на екран!  Crazy

# 31

Божкеее, ама това предаване на Наталия още ли е на екран!  Crazy

Те пенсионерите никога няма да свършат в БГ така че....

# 32

rotfImbo
Това с Риана ме утрепа  Crazy

Има някои,които си приличат безумно,други не чак толкова  Thinking

# 33
  • София
Скоро четох, че детето на Холи Бери ще посети психолог, тъй като по време на делото за родителски права станало ясно, че таткото е удрял Холи пред малката...това за да не въздишате безутешно;)

# 34
Аз не вярвам, че море от любов някога ще спре Wink

# 35
Аз съм върла фенка на Оливие  Heart Eyes Heart Eyes и хич не въздишам по стария й  Laughing Признавам си,че го поогледах,но сега вече не ми е симпатичен  Tired

# 36
Скоро четох, че детето на Холи Бери ще посети психолог, тъй като по време на делото за родителски права станало ясно, че таткото е удрял Холи пред малката...това за да не въздишате безутешно;)

Неее,бил бутнал бава4ката,докато тя държала Нала на ръце!И се знае само едната страна на историята Wink
П.П.Да не си помислете сега,4е го защитавам!
Ина4е на мен и двамата ми харесват!

# 37
# 38
# 39
Оливие, Холи и Нала. Този човек обича детето...
А Холи със счупен крак. (не видях да са показвани снимките)

http://www.dailymail.co.uk/tvshowbiz/article-2093611/Halle-Berry … ughter-Nahla.html

# 40
Само аз ли си мисля, че новината за бременноста на Бранджелина би трябвало да се оповести от тях самите, а не от разни списания? Thinking
След уж "раздялата" на Джони и Ванеса, ще ме извиняват но все още не вярвам! Naughty

# 41
  • София
ще ме извиняват но все още не вярвам!

И аз  Whistling

# 42
Според някой списания, новината за бременността за Анджелина е с цел да се засенчи новината,че Дженифър Анистън е бремена. Вече колко е така...ще стане ясно Simple Smile А иначе аз много се радвам за Анистън, тя толкова много го искаше Simple Smile

# 43
Според някой списания, новината за бременността за Анджелина е с цел да се засенчи новината,че Дженифър Анистън е бремена. Вече колко е така...ще стане ясно Simple Smile А иначе аз много се радвам за Анистън, тя толкова много го искаше Simple Smile
Това  е обявено официялно, че съм пропуснала.....? Бременността на Анистън , имам предвид.

# 44

Общи условия

Активация на акаунт