Звездни компромати-128

• 54 126
  • 739
  •   1
Отговори
# 45
сега чета в "блясък:,че не било потвърдено за Джен. Също така се носело слух,че правила аборт от брад пит на времето....момент да допрочета Wink

# 46
Единственото, което разбрах от статияъа е,че Джен е на 42  Shocked И че Анджелина била на среща в Белия дом с малко коремче, защото според слуховете била в третия месец и имала проблем със утрешното гадене....

# 47
сега чета в "блясък:,че не било потвърдено за Джен. Също така се носело слух,че правила аборт от брад пит на времето....момент да допрочета Wink
Аз знам, че не е била готова за дете с Брат, искала е да изчакат, една от причините за разпадане на брака им.

# 48
  • София
Не бих разчитала на Блясък за достоверност или актуалност Peace
Джен я "бременеят" на година по няколко пъти. Може и да е - но не е потвърдено от никой.

# 49
  • Burgas
Сега бремена ли е Джен или не  newsm78

# 50
  • София
Абе всички са бременни. Laughing

# 51
# 52
  • София
Леонарди ди Каприо е бил голям чаровник като малък.

Коментирано ли е защо Кристина Агилера е толкова пухкава? Пак ли е бременна?
И Бионсе родила ли е?

# 53

И Бионсе родила ли е?

Бионсе роди момиченце. Кристина не е бременна, просто в последно време си е по-пухкава.  Wink

# 54
  • София

И Бионсе родила ли е?

Леонарди е бил и си остава разкошен. Heart Eyes
Кристина си се харесва, казва, че й гаджето я харесва, но не е бременна пак доколкото знам.
А за Бионсе- не знам, някоя от вас знае ли, дали е родила? Laughing
Шегувам се, роди момиченце- Блу Айви. То беше широко отразено в нашата скромна общност. Grinning

# 55
Това за Бионсе ми хареса  Laughing Две теми минимум има  само за влизането в родилния дом и изписването им  Wink

# 56
  • София
Прощавайте, тогава, че пак повдигнах темата  Peace

Много интересно за Кристина, аз също я харесвам и пухкава.

# 57
# 58
О,да страхотен е

# 59
 Laughing Изпуснала съм сигурно 1-2 теми, бебето на Бионсе излезло от болницата, ама да се пиша, че току виж утре проговорило и ще изпусна нещо.  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт