Звездни компромати-128

• 54 218
  • 739
  •   1
Отговори
# 300
Ето тази снимка беше качена във фен сайт-ската страница във ФБ на Ред Хот Чили Пепърс. В чуденка съм от няколко часа, дали това наистина е Антъни Кийдис? Снимката е малко похотлива, ще предупредя с 18+. Да не говорим, че изглежда, че се виждаш част от детайлите на мъжагата  Laughing Ако е той наистина си е истински компромат. От коментарите разбрах, че е от доста години из мрежата, но аз сега за пръв път я виждам.

# 301
Shocked Не знаех, че Бекъм е имал любовница.
О, ама то беше голяма интрига. Не знам как не направиха филм за това. Със седмици само това слушахме.  Tired

# 302
# 303
# 304
Благодаря за снимките. Направо не мога да повярвам ,че Бекъм си е рускувал брака заради тази жена, която на мен лично ми е откровено грозна.

Ето тази снимка беше качена във фен сайт-ската страница във ФБ на Ред Хот Чили Пепърс. В чуденка съм от няколко часа, дали това наистина е Антъни Кийдис? Снимката е малко похотлива, ще предупредя с 18+. Да не говорим, че изглежда, че се виждаш част от детайлите на мъжагата  Laughing

Мисля, че това не са част от детайлите на мъжа, а крака на момичето. Той е с нещи като флумастер и рисува по нея. Според мен.

# 305

Тя им беше детегледачка нали?
Грозна и пошла история.

# 306

Грозна и пошла история.

Лична асистентка му е била  Peace

# 307

Грозна и пошла история.

Лична асистентка му е била  Peace

Затова жена му трябва да му наема - някоя грозна, че да не се прехласне... не, че тая е хубава, де...  Mr. Green

# 308
  • София
А всъщност, доказа ли се, че Дейвид е изневерил?
Да не би тази жена да е искала просто слава и парички?

# 309
# 310
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Гуинет Полтроу за Harper's Bazaar 1 2 3 4 5 6
Колко е красива Heart Eyes
Скромен запис от мен Hug

# 311
# 312
# 313

Голямо коп..е излезе! Използвач! А не е нищо особено!
Горката Деми!

# 314

Общи условия

Активация на акаунт