Звездни компромати-128

• 54 104
  • 739
  •   1
Отговори
# 420
хахаха, какво се пусна по ФБ: /извинете, ако сте го видели;-)/

микрофона

# 421
Peta Wilson - от сериала "Никита".

# 422

микрофона
Това е много старо,самата Андрея каза ,че е иронизирала...........

# 423
  • ...край Дунава

микрофона

Снимката е има няма от 1 година, и предъвквана 100 пъти Laughing

# 424
ех. жалко.  Twisted Evil

# 425
А луничките по деколтето на Бионсе само аз ли ги виждам  Rolling Eyes това си е 100%-ово доказателство за мен  Peace

едит: само не казвайте, че си ги е нарисувала за по-достоверно  Grinning

# 426
С такава рокля всяка жена ще изглежда с по широк ханш Mr. Green
Взе ми буквите от клавиатурата. Този тип токли са толкова ужасни( поне за мен) - правят жената да изглежда с 2 дупета по-голяма.

А луничките по деколтето на Бионсе само аз ли ги виждам  Rolling Eyes това си е 100%-ово доказателство за мен  Peace
Моля??
Извинявай вуйна ми има лунички от 6 години по деколтето.. да я смятаме ли за бременна?  Joy hahaha hahaha

# 427
моля не моля, Медиса, не знам бременна била ли си и дали има нужда да обяснявам  Thinking

и айде ако обичаш не с тоя подигравателен тон  Sunglasses

Последна редакция: вт, 07 фев 2012, 13:13 от malka_mravka

# 428
  • Варна
Луничките пък не мисля, че доказват каквото и да било. За първи път чувам, че едното е задължително следствие от другото.

# 429
Задължително следствие не е и не съм казвала такова нещо. Но при положение, че ходеше на плаж, докато е била бременна е нормално да са се появили. Аз преди не съм ги виждала.

С тия подозрения вече е нелепо  ooooh!

# 430
Мисля, че тези снимки на Бионсе, ясно показват, че е била бременна.

Абсолютно  Peace Таза й изглежда чувствително разширен.

Само аз май не виждам нищо такова  Rolling Eyes

И аз

И аз не виждам нищо подобно. Ето стари снимки, има си широк таз по принцип.

http://images.pictureshunt.com/pics/b/beyonce_bikini-4398.jpg
http://akalol.files.wordpress.com/2009/07/beyonce_knowles_yel_bikini_big.jpg
http://www.evilbeetgossip.com/wp-content/uploads/2007/12/beyonce_hips.jpg

# 431
  • софия
Коремът й определено не изглежда плосък.
Звънче, моя съученичка роди преди 3 месеца. На изписването на бебето, ако я погледнеш в профил, можеше и да видиш леко подут корем, но отред изглеждаше абсолютно плосък.
Има жени, които влизат невероятно бързо във форма.
Колкото и да й е бил широк ханша преди, определено й личи, че се е разширила. Дори и на тази снимка изглежда с по-тесен ханш.
Не коментирам коремът, а фигурата като цяло. За жена с нейната структура изглежда доста невероятно толкова бързо да влезе във форма. Тя просто няма структурата, която предполага това (раждалите тук могат да го потвърдят със сигурност. Нагледали сме се на различни бременности и не говорим по снимки Peace).
Аз имах лунички много време преди да забременея. Получават се от слънцето, btw. Mr. Green

# 432
Като кажете "жена с нейната фигура", направо падам  Grinning тази жена се скъсва от спорт, мускулите имат памет. Жена с нейния трениран корем има силна мускулатура точно там. Разбира се, че бързо ще й се прибере корема. Аз нищо странно не намирам... Бионсе не е някоя дропла с висящи меса, колкото и на всички тук да им се иска  Rolling Eyes

# 433
Все пак не забрявяйте, че тези хора са атлети, гърчат ги всякакви треньори и специалисти денонощно. Затова масовите правила не важат -  общо взето като решат и им се случват нещата /пр. Бритни/  На снимката добре изглежда , налята фигура, но нищо което не сме виждали и преди от нея. Аз лично не виждам връзка слабо = звездно.

# 434
  • софия
Има някаква природна предпоставеност. Никой не е казал, че е дропла, а просто, че структурата й е с широк ханш. Колкото и да тренира, това е положението. Ханшът си е ханш. На постнатата снимка той е изразен и подчертан от модела рокля и нищо повече.
И лично на мен нищо не ми се иска. Дреме ми, кой какъв е. От това нито ще стана по-грозна, нито по-красива.

Общи условия

Активация на акаунт